Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Κι εγώ έχω διαβάσει τα spoilers αλλά δεν μπαίνω στο παρόν θέμα να τα αναφέρω. Είναι εξαιρετικά απλό.

εσυ φιλε που τα εχεις διαβαει τα σποιλ εχεις δει σε κανενα να φευγει ο ντανος???? εεεε??

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
οχι φιλε δεν εκανα καμια μαλακια και δεν εχω βρισει κανεναν... δεν θα κατσω να με λογοκρινει κανενας. ειπα θα ηθελα να γινει αυτο και το τεκμηριωσα με το οτι η Βαλαβανη θα παει τελικο με τον εναν η τον αλο τροπο . δλδ μονο πουτσες και εμετους θα εχει το νημα?
δεν καταλαβα απαξιωνεις τον αγωνα μας τυπε

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Πίπα κώλο εμπλοκή σαπιομουνού  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

:takethis: :takethis: :takethis: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
φιλε αν δεν γινει ομως αυτο που ειπα θα πεις μια συγνωμη η θα κανεις το παγωνι? γιατι θα το πω ακομα μια φορα δεν εχει να κανει με σποιλ αλλα με το τι θα ηθελα να γινει ...

Τι σχεση εχει ρε τυπε αν επιβεβαιωθει το σποιλερ με το γεγονος οτι εσυ μπηκες και το εγραψες εδω μεσα και καλα οτι το σκεφτηκες μονος σου;

Μας δουλευεις;

Τεσπα κακως σε εβρισα αλλα εχει κουρασει πολυ ολη αυτη η μαλακια να μην σεβεστε οτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν θελουν να ξερουν απο πριν τι θα γινει!

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
θες να παει τελικο το αβυζο διποδο σκουληκι :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

οχι φιλε δεν με νοιαζει ποιος θα παει τελικο... εγω απλα πιστευω οτι ειναι στημενο απο την πρωτη μερα ... βλεπε ντανος στους διασημους βλεπε ατυχηματα βλεπε τσανγκ 1 μηνα παραπανω μεσα. λαουρα πουλο αντι για Βαλαβανη ... και παει λεγοντας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
παλι οι μουνοτριχες της Γκμοχ κολλησαν στον οισοφαγο σου διποδη αμοιβαδα :think: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Τι σχεση εχει ρε τυπε αν επιβεβαιωθει το σποιλερ με το γεγονος οτι εσυ μπηκες και το εγραψες εδω μεσα και καλα οτι το σκεφτηκες μονος σου;

Μας δουλευεις;

Τεσπα κακως σε εβρισα αλλα εχει κουρασει πολυ ολη αυτη η μαλακια να μην σεβεστε οτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν θελουν να ξερουν απο πριν τι θα γινει!

ναι φιλε μονος μου το εβγαλα το σεναριο αυτο.. απο πουθενα δεν το διαβασα και ειναι δικη μου αποψη μηνες τωρα.. δεν καταλαβα γιατι τρελαθηκατε ετσι.. και εγω σορυ που σε εβρισα απλα δεν μου αρεσει να με κρινουν χωρις να υπαρχει λογος.

Επισκέπτης
Βρηκε δοκαρι τυπε ο Ψυχακιας οπως τοτε που προσπαθησε να σοδομησει το κωλαρακι του Γκμοχ και βρηκε το ποδι της... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom