Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
ηρεμια παιδια ολη η οργη σας στην αβυζη
ε οχι ρε φιλε αμα ηθελα να κανω σποιλ θα ελεγα το σκορ . ασε που το ξαναλεω εχω πει εδω και ενα μηνα οτι η Βαλαβανη θα παει τελικο στανταρ και αυτος απλα θα ηταν ενας φοβερος τροπος να το κανουν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
ρε φιλε πας καλα??? μια αποψη ειπα... ποσο ζωο εισαι? εσυ δεν εχεις ζωη... μαλακα να πεις το πρωτο σου παιδι και να ειναι και κοριτσι... μπετοβλακα

ασε που εχω πει εδω και ενα μηνα οτι θα παει τελικο η βαλαβανη..
:coffee:

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Μπραβο ρε νουμερο διαβασες τη σποιλερια και μπηκες να τη γραψεις και καλα οτι ειναι μαντεψια...ρε ΜΑΛΑΚΑ ανθρωπε εχεις καθολου ζωη;

Εσύ τι χαλιέσαι ? Τελικά από τα σημερινά σπόιλερ ουσιαστικά τους βγάζουν όλους ότι αποχωρούν  :2funny:.Τουτέστιν κανείς δεν ξέρει και όλοι γράφουν φίδια.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
ε οχι ρε φιλε αμα ηθελα να κανω σποιλ θα ελεγα το σκορ . ασε που το ξαναλεω εχω πει εδω και ενα μηνα οτι η Βαλαβανη θα παει τελικο στανταρ και αυτος απλα θα ηταν ενας φοβερος τροπος να το κανουν
Παραδέξου κι εσύ ότι έκανες μαλακία και πάμε παρακάτω τώρα που είχες πει εσύ ένα μήνα πριν τι θα γίνει και τα αρχίδια μας κουνιούνται.

Επισκέπτης
Εσύ τι χαλιέσαι ? Τελικά από τα σημερινά σπόιλερ ουσιαστικά τους βγάζουν όλους ότι αποχωρούν  :2funny:.Τουτέστιν κανείς δεν ξέρει και όλοι γράφουν φίδια.

Χαλιεμαι με τη κουτοπονηρια αδερφε οτι και καλα δεν ξερω τα σποιλερ και σκεφτηκα το τρελο σεναριο απο μονος μου να γινει οτι ακριβως λεει το τελευταιο σποιλερ που εχει ακουστει!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
άντε να χάσουν οι μαχητές να πάρει πούλο ο σπαλιάρας  :grin:

αν και έχει πλάκα γιατί είναι γκάου μπίου

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Παραδέξου κι εσύ ότι έκανες μαλακία και πάμε παρακάτω τώρα που είχες πει εσύ ένα μήνα πριν τι θα γίνει και τα αρχίδια μας κουνιούνται.

οχι φιλε δεν εκανα καμια μαλακια και δεν εχω βρισει κανεναν... δεν θα κατσω να με λογοκρινει κανενας. ειπα θα ηθελα να γινει αυτο και το τεκμηριωσα με το οτι η Βαλαβανη θα παει τελικο με τον εναν η τον αλο τροπο . δλδ μονο πουτσες και εμετους θα εχει το νημα?

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση  :thubsdown:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
σωστος ο κυανοκρανος .και οσο να ναι ο hailraiser εχει κανει πλατες στο νημα :S :S :S

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
οχι φιλε δεν εκανα καμια μαλακια και δεν εχω βρισει κανεναν... δεν θα κατσω να με λογοκρινει κανενας. ειπα θα ηθελα να γινει αυτο και το τεκμηριωσα με το οτι η Βαλαβανη θα παει τελικο με τον εναν η τον αλο τροπο . δλδ μονο πουτσες και εμετους θα εχει το νημα?
Κι εγώ έχω διαβάσει τα spoilers αλλά δεν μπαίνω στο παρόν θέμα να τα αναφέρω. Είναι εξαιρετικά απλό.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
και  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: τυπε :S :S :S

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Χαλιεμαι με τη κουτοπονηρια αδερφε οτι και καλα δεν ξερω τα σποιλερ και σκεφτηκα το τρελο σεναριο απο μονος μου να γινει οτι ακριβως λεει το τελευταιο σποιλερ που εχει ακουστει!

φιλε αν δεν γινει ομως αυτο που ειπα θα πεις μια συγνωμη η θα κανεις το παγωνι? γιατι θα το πω ακομα μια φορα δεν εχει να κανει με σποιλ αλλα με το τι θα ηθελα να γινει ...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
φιλε αν δεν γινει ομως αυτο που ειπα θα πεις μια συγνωμη η θα κανεις το παγωνι? γιατι θα το πω ακομα μια φορα δεν εχει να κανει με σποιλ αλλα με το τι θα ηθελα να γινει ...
θες να παει τελικο το αβυζο διποδο σκουληκι :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1

Από αυτά που βλέπω οι μαχητές θα χάσουν. Απλά θα γίνει ντέρμπι. Δεν νομίζω να μείνουν οι άλλοι με 2 παίχτες ή αν η ανατροπή είναι 2πλή αποχώρηση ο Ντάνος μόνος του.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656

αν δεν είναι στημένο η βαλαβάνη δεν βλέπει τελικό γιατί κάποτε ψύφηζε ντάνο χωρίς λόγο, είναι είδη τελειωμένη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom