Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
θα παιξει μαντραπηδα σημερα τυπε :S :S :S
Don't Do It...Νασος !!!
Πρεπει Να Δωσω Αναφορα Σημερα Το Βραδυ και Δεν Μπορω Να Σε Καλυψω !!! :S :S :S
θα παιξει μαντραπηδα σημερα τυπε :S :S :S
τυπε ο κυβος ερριφθη ,πες οτι μου κοψανε το ιντερνετDon't Do It...Νασος !!!
Πρεπει Να Δωσω Αναφορα Σημερα Το Βραδυ και Δεν Μπορω Να Σε Καλυψω !!! :S :S :S
τυπε ο κυβος ερριφθη ,πες οτι μου κοψανε το ιντερνετ:S :S :S
το συγκεκριμένο θρεντ έχει την ίδια αποτυχία που έχει και το survivor. :S
![]()
μετα την προδοσια σχεδον ολων σας στα αρχιδια μου και μενα.θα παω με στην Ελλεηνιδα να το δω,ετσι,για σπασιμο :S :S :S
τυπε μου σειρα μας και εμας μια φορα να λειπουμε με τις ελλεεινιδες.κανω μουτρα τυπε,μπας και με παρακαλεσετε να μεινω :S :S :S
αν δεν ερθω εχω και αλλες ψευτικες δικαιολογιες τυπε ετοιμες. :S :S :SΤυπε Δεν Μπορω Να Πω Ψεματα Στον Ναυαρχο !!! :S :S :S
Το Πολυ Να Σε Δωσω Με Διωρη !!! Το Νου Σου Μεχρι Τις 23:00 Να Εισαι Μεσα !!!![]()
τυπε μου σειρα μας και εμας μια φορα να λειπουμε με τις ελλεεινιδες.![]()
παιρνουμε αδεια μονοι μας δε χρειαζεται απο το κελευστη..
παιρνουμε αδεια μονοι μας δε χρειαζεται απο το κελευστη..:S :S :S
αν δεν ερθω εχω και αλλες ψευτικες δικαιολογιες τυπε ετοιμες. :S :S :S
παιρνουμε αδεια μονοι μας δε χρειαζεται απο το κελευστη..:S :S :S
τυπε εγω θα βρω τι μουφα θα πω,εσυ που θα με καλυψεις ενω ξερεις οτι κανω μαντραπηδα την εχεις πιο ασχημαΤυπε Βαλε Τα Δυνατα Σου...Ο Ναυαρχος Ειναι Αυστηρος ΔΕΝ Μασαει Απο Δικαιολογιες...
Θα Βρεθουμε Μπλεγμενοι Και Οι Δυο !!! :S :S :S :S :S
τυπε εγω θα βρω τι μουφα θα πω,εσυ που θα με καλυψεις ενω ξερεις οτι κανω μαντραπηδα την εχεις πιο ασχημα![]()
![]()
![]()
Εγω Τυπε Καλυπτω Τους Συναδελφους Μου Τυπε...Δεν Τους Χαρακτηριζω Προδοτες !!! :S :S :S :S :S
giatioxi στην ακαδημια :-.που να βρει χρονο για εδω :S :S :S
ενταξει αποκαλυφθηκε η σκευωρια το αγαπητο μελος ξεκινησε ολο αυτο με τις δηθεν προδοσιες ωστε να το παιξει απογοητευμενος και δυσαρεστημενος με σκοπο να μας πει οτι θα το δει με την ελλεεινιδα του και δεν θα μπορει να ποσταρει.μετα την προδοσια σχεδον ολων σας στα αρχιδια μου και μενα.θα παω με στην Ελλεηνιδα να το δω,ετσι,για σπασιμο :S :S :S
α,μπα; :S :S :SΤι νεα τυποι ολα καλα; :S :S :S