ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
Ευχαριστώ είσαι φίλος.

Ευχαριστώ είσαι φίλος.
πως νοιωθεις για τους προδοτες hailraiser,iakovos,screamer,jumaru,king of the island,omorfoylis,akis012345,giatioxi,deancorso; :S :S :S
To ρεπό ισχύει για 48 ωρες ακόμα......
Η προδοσία ξεκίνησε απο την ανωτέρα αρχή. :SΤυπε Δεν Το Περιμενα Αυτο ΠΟΤΕ Απο Εσένα... :S :S :S
Αφου...
Υπαρχει Ρεπο Τυπε Απο Την Ανωτερα Αρχη !!!![]()
τεινω προς το δευτερο :- :S :S :S
μου χουν ξεφυγει και αλλοι τυπε...admiral στην λιστα των προδοτων λοιπον... :S :S :S
BAROS:Π-5 για ρουφ..
NASOS:Π-3 για αρχη..
Κανονιστε ρεμαλια,μου εχει χαλασει το laptop και ειμαι μες την τσιτα...
Αναφορα αποψε ωρα 21:00 απο HELRAISER και GIATIOXI...
μετα την προδοσια σχεδον ολων σας στα αρχιδια μου και μενα.θα παω με στην Ελλεηνιδα να το δω,ετσι,για σπασιμο :S :S :SΣε Τρωει Ο Κωλαρακος Σου Για Ποινη Ε ???
Τυπε Δεν Νομιζω Να Την Γλυτωσεις Το Βραδυ !!! :S :S :S
αυριο θα εχει δυνατη ανασκοπηση τυπεΗ ανασκόπηση της προδοσίας απο τον screamer.Φθηνή απομίμηση γνήσιας ανασκόπησης με τον Νάσο.
Στα κουζινάκια παίζει σουρβαιβορ?μετα την προδοσια σχεδον ολων σας στα αρχιδια μου και μενα.θα παω με στην Ελλεηνιδα να το δω,ετσι,για σπασιμο :S :S :S
μετα την προδοσια σχεδον ολων σας στα αρχιδια μου και μενα.θα παω με στην Ελλεηνιδα να το δω,ετσι,για σπασιμο :S :S :S
βγαινω παραπονουμενος :S :S :S
οτι πεις τυπε ;):S :S :SΣτα κουζινάκια παίζει σουρβαιβορ?
Η προδοσία ξεκίνησε απο την ανωτέρα αρχή. :S
θα παιξει μαντραπηδα σημερα τυπε :S :S :SΟτι Και Να Βγεις Τυπε...
Οταν Η Πονη Γραφει ΔΕΝ Ξεγραφει !!!![]()
Η ανασκόπηση της προδοσίας απο τον screamer.Φθηνή απομίμηση γνήσιας ανασκόπησης με τον Νάσο.
Έφαγα και άδικα μάλιστα μεγαλύτερη απο το Νάσο.Σε Τρωει Και Εσενα Ο Κωλαρακος Σου Για Ποινη Ε ???![]()
μετα την προδοσια σχεδον ολων σας στα αρχιδια μου και μενα.θα παω με στην Ελλεηνιδα να το δω,ετσι,για σπασιμο :S :S :S
αφου εισαι καμπανοφατσα τυπε :S :S :SΈφαγα και άδικα μάλιστα μεγαλύτερη απο το Νάσο.![]()
κανω μουτρα τυπε,μπας και με παρακαλεσετε να μεινω :S :S :SΤυπε Και Γιατι Μας Απειλεις ? Εσυ Θατον Πιεις Εμας Τι Μας Νοιαζει ???![]()