Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.808
Πόντοι
4.546
Νομιζω στους 8 γινεται η τελικη ενωση και το παιχνιδι μετατρεπεται σε καθαρα ατομικο!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Aντε να πιρφορισουμε και για καμια τουρκαλα

240120171053046073840.jpg

:wanker:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
η ευριδίκη σε ποιον το δίνει τελικά ?  :zfuck:
στον κοκκινάκη, στον κωνσταντίνο των μαχητών η σε κανένα αράπη της παραγωγής ?  :P

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
η ευριδίκη σε ποιον το δίνει τελικά ?  :zfuck:
στον κοκκινάκη, στον κωνσταντίνο των μαχητών η σε κανένα αράπη της παραγωγής ?  :P
εγω ειδα πριν λιγο στη μελετη οτι κωλοτριβοταν στον αραπη ψηστη....επισης χαθηκε μια ωρα στην τουαλετα του κλαμπ....συμπερασματα δικα σου

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγω ειδα πριν λιγο στη μελετη οτι κωλοτριβοταν στον αραπη ψηστη....επισης χαθηκε μια ωρα στην τουαλετα του κλαμπ....συμπερασματα δικα σου

καλά στην τουαλέτα τον άρπαξε στάνταρ, αλλά από ποιον..

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
η τουρκαλα λαουριτα
ayhn27778969497495884dde7a213c.JPG

:wanker:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Αποκλειστικό! Έχασαν χθες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην συναυλία! Που ήταν 20 ολόκληρα λεπτά… Η ώρα των αποκαλύψεων!
Πήγε στην τουαλέτα, έτσι τους είπε και μετά επειδή καθυστερούσε να επιστρέψει δηλαδή είχαν περάσει 15 λεπτά και ήταν άφαντη πήγε ο… να την ψάξει και να την φέρει πίσω, να δει αν χρειάζεται τίποτα!«, μου είπε! Και τώρα έρχεται η αποκάλυψη…

Όπως μου μετέφερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το Survivor και σας γράφω κατά γράμμα στο Blog μου και το Youweekly.gr, όταν πήγε ένας δημοσιογράφος να την βρει, την είδε να μιλάει με μία άλλη κοπέλα της παραγωγής, οι οποίες μόλις είδαν ότι πλησιάζει εκείνος απομακρύνθηκαν… «Εε μετά έστειλαν τον… να πάει να την βρει. Κι εκεί την είδε ότι μιλούσε με μία δημοσιογράφο της παραγωγής, αυτή που σου έλεγα και την άλλη φορά. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση, σε εκείνον δηλαδή που την είδε και μου το μετέφερε, ήταν πως κρατούσε το κινητό στο χέρι της και κάτι έδειξε στην Ευρυδίκη!«, μου είπε χαρακτηριστικά… Να σημειωθεί εδώ ότι οι παίκτες δεν πρέπει να έχουν επαφή με κινητά!

Προφανώς και λαμβάνει πληροφόρηση. Δεν είναι τυχαία η "φιλική" της διάθεση προς την άλλη ομάδα. Μετά την ψηφοφορία, στην οποία προφανώς βγήκε τελευταία, έχει αλλάξει άρδην το προφίλ της. Τα τρια πιο αντιπαθή άτομα ήταν ο Χανταμπάκης, η Ψωλαβάνη και ο πίθηκας Χούτος.
Μαλακίες της παραγωγής. Στήνουν την ψηφοφορία για αυτήν που πρέπει ανοιχτεί νήμα στο μπου 'τι τρέχει επιτέλους με αυτήν την Βαλαβάνη;' και διώχνουν τον μέγα στρατηλάτη Πανάρα και τον αυτοκράτορα της ίντριγκας Χανταμπάκη που γέμιζαν το πουγκί του ΣΚΑΙ. Τα νουμεράκια τους θα αρχίσουν καθοδική πορεία. Ήδη μου φαίνεται ότι οι διαφημίσεις έχουν μειωθεί, ίσως είναι η ιδέα μου δεν ξέρω.

Αν ισχύει αυτό της ένωσης με τους Τούρκους, ίσως όντως το μαγαζί να έχει κάνει κοιλιά.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Προφανώς και λαμβάνει πληροφόρηση. Δεν είναι τυχαία η "φιλική" της διάθεση προς την άλλη ομάδα. Μετά την ψηφοφορία, στην οποία προφανώς βγήκε τελευταία, έχει αλλάξει άρδην το προφίλ της. Τα τρια πιο αντιπαθή άτομα ήταν ο Χανταμπάκης, η Ψωλαβάνη και ο πίθηκας Χούτος.
Μαλακίες της παραγωγής. Στήνουν την ψηφοφορία για αυτήν που πρέπει ανοιχτεί νήμα στο μπου 'τι τρέχει επιτέλους με αυτήν την Βαλαβάνη;' και διώχνουν τον μέγα στρατηλάτη Πανάρα και τον αυτοκράτορα της ίντριγκας Χανταμπάκη που γέμιζαν το πουγκί του ΣΚΑΙ. Τα νουμεράκια τους θα αρχίσουν καθοδική πορεία. Ήδη μου φαίνεται ότι οι διαφημίσεις έχουν μειωθεί, ίσως είναι η ιδέα μου δεν ξέρω.

Αν ισχύει αυτό της ένωσης με τους Τούρκους, ίσως όντως το μαγαζί να έχει κάνει κοιλιά.
πουστροκαναλο σκαι  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom