Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.287
Πόντοι
5.006
Αποκλειστικό! Έχασαν χθες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην συναυλία! Που ήταν 20 ολόκληρα λεπτά… Η ώρα των αποκαλύψεων!
Πήγε στην τουαλέτα, έτσι τους είπε και μετά επειδή καθυστερούσε να επιστρέψει δηλαδή είχαν περάσει 15 λεπτά και ήταν άφαντη πήγε ο… να την ψάξει και να την φέρει πίσω, να δει αν χρειάζεται τίποτα!«, μου είπε! Και τώρα έρχεται η αποκάλυψη…

Όπως μου μετέφερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το Survivor και σας γράφω κατά γράμμα στο Blog μου και το Youweekly.gr, όταν πήγε ένας δημοσιογράφος να την βρει, την είδε να μιλάει με μία άλλη κοπέλα της παραγωγής, οι οποίες μόλις είδαν ότι πλησιάζει εκείνος απομακρύνθηκαν… «Εε μετά έστειλαν τον… να πάει να την βρει. Κι εκεί την είδε ότι μιλούσε με μία δημοσιογράφο της παραγωγής, αυτή που σου έλεγα και την άλλη φορά. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση, σε εκείνον δηλαδή που την είδε και μου το μετέφερε, ήταν πως κρατούσε το κινητό στο χέρι της και κάτι έδειξε στην Ευρυδίκη!«, μου είπε χαρακτηριστικά… Να σημειωθεί εδώ ότι οι παίκτες δεν πρέπει να έχουν επαφή με κινητά!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Αποκλειστικό! Έχασαν χθες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην συναυλία! Που ήταν 20 ολόκληρα λεπτά… Η ώρα των αποκαλύψεων!
Πήγε στην τουαλέτα, έτσι τους είπε και μετά επειδή καθυστερούσε να επιστρέψει δηλαδή είχαν περάσει 15 λεπτά και ήταν άφαντη πήγε ο… να την ψάξει και να την φέρει πίσω, να δει αν χρειάζεται τίποτα!«, μου είπε!
:orchestra:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Οι παίκτες του τουρκικού Survivor ενημερώθηκαν από τον Acun Ilicali ότι θα αντιμετωπίσουν σε ένα από τα προσεχή αγωνίσματα τους Έλληνες που συμμετέχουν στο ριάλιτι. Ακολούθησε "επίθεση" στο ελληνικό hashtag του ριάλιτι

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
καλα που εφυγε η βουβαλολαουρα... :pipa1:

Επισκέπτης
C_-E7FYUIAA834Q.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Πήγε στην τουαλέτα, έτσι τους είπε και μετά επειδή καθυστερούσε να επιστρέψει δηλαδή είχαν περάσει 15 λεπτά και ήταν άφαντη πήγε ο… να την ψάξει και να την φέρει πίσω, να δει αν χρειάζεται τίποτα!«, μου είπε! Και τώρα έρχεται η αποκάλυψη…

Όπως μου μετέφερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το Survivor και σας γράφω κατά γράμμα στο Blog μου και το Youweekly.gr, όταν πήγε ένας δημοσιογράφος να την βρει, την είδε να μιλάει με μία άλλη κοπέλα της παραγωγής, οι οποίες μόλις είδαν ότι πλησιάζει εκείνος απομακρύνθηκαν… «Εε μετά έστειλαν τον… να πάει να την βρει. Κι εκεί την είδε ότι μιλούσε με μία δημοσιογράφο της παραγωγής, αυτή που σου έλεγα και την άλλη φορά. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση, σε εκείνον δηλαδή που την είδε και μου το μετέφερε, ήταν πως κρατούσε το κινητό στο χέρι της και κάτι έδειξε στην Ευρυδίκη!«, μου είπε χαρακτηριστικά… Να σημειωθεί εδώ ότι οι παίκτες δεν πρέπει να έχουν επαφή με κινητά!
καροτσακι στο τελικο την πανε τη στριγκλα οι συναδερφοι...
ειναι και η μονη που αντι να χασει εβαλε κιλα..
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Φοβερή αποκάλυψη τύπε. Σε λίγο θα μας πούνε και ότι υπάρχουν στημένα ματς στη Σούπερ Λίγκα.  :S

Σε λίγο θα μας πούνε οτι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μεταξύ της βρώμας και του θηλυκού Σπαλιάρα ήταν στημένη.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Tυπε τελικα φαινεται οτι απο ολους αυτους μονο το οτι μπαινει ο Μανικας ηταν φιδιά. :S :S :S
δεν εχεις υπομονη τυπε,το survivor ειναι το παιχνιδι των ανατροπων :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Χαχα,τουλάχιστον από εκεί βγήκε η καλή φώτο που είναι με τον πουστη με παιδιά στο κρεβάτι
τυπε φιλικη φωτο ηταν,ολοι μας βγαζουμε φωτο με τον κολλητο μας στο κρεβατι ολογυμνοι να πιανει ο ενας τον πουτσο του αλλουνου :S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ποιο Παραγκα απο αυτο το τηλεπαιχνιδι δεν υπαρχει.. Τι να πρωτοπουμε.. τις δοκιμασιες προς οφελος των ανθυποδιασημων..
τα χιλιαδες Sms στον κουβα.. οι μυστικοι δειπνοι απο καποιες... παρανομες παικτριες προωθουμενες 2πλο θεσιτισσες.. κ.α..  :S :S :S

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Πολύ σωστά τα λέει ο τύπος

Συνημμένα

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 12

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τελευταια μερα που απολαμβανουμε το ελισαβετακι

ελπιζω ο μαλακας ο σκηνοθετης(που πιθανον  ειναι :effemine:) να κανει καλα πλανα στο κωλαρακι της
για να εχουμε υλικο να πιρφοριζουμε  :cum:
3 μηνες δυο πλανα εχει κανει   :tickedoff:     ολο την γουρονοτριχα του μπο μας δειχνει

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ετοιμη Η Ειραναρα Για Sirina Productions ! Εδω Με Την Ina Το Αστερι Της Εταιρείας !  ;) :cheesy: :grin: :grin: :grin:

133957.jpg

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Ποιο Παραγκα απο αυτο το τηλεπαιχνιδι δεν υπαρχει.. Τι να πρωτοπουμε.. τις δοκιμασιες προς οφελος των ανθυποδιασημων..
τα χιλιαδες Sms στον κουβα.. οι μυστικοι δειπνοι απο καποιες... παρανομες παικτριες προωθουμενες 2πλο θεσιτισσες.. κ.α..  :S :S :S

Φίλε φαντάζομαι καμια τέτοια συνομιλία μεταξύ Τούρκου και Αλαφούζου  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
[video]http://www.enikos.gr/media/514851/survivor-salos-sto-twitter-me-tin-apoxorisi-tis-laouras-xiliades-[/video]

:vomit:

Νομίζω οτι προσπαθούν να συνδέσουν το σερβαιβορ με τη Δευτεριάτικη εκπομπή που το ακολουθεί για να βάλει επιτέλους ο αθλητικογράφος της ΔτΔ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ θέμα στην εκπομπή του.

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Δεν παλεύεται άλλο το thread γι αυτό έχω ελλατώσει να μπαίνω  :vomit:.

Όλο γκρίνια και για στημένα λέτε. Λυσσάξατε που έφυγε η Λάουρα. Όσο ήταν μέσα το 99% την κορόιδευε και με το που έφυγε το 100% την ήθελε να παραμένει  :headbang:. Δεν είναι τυχαίο πως από το 2010 έχουμε μπει στα μνημόνια, όλοι βγήκαν και εμείς είμαστε στο Νο 4. Παντού ψάχνουμε μάγους-φίδια-στημένα. Εμείς είμαστε οι τέλειοι όλοι οι άλλοι φταίνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom