Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν έχετε προσέξει.... τα ρούχα που φοράνε είναι κάτι σαν στολές....μπορεί να έχουν 2-3 διαφορετικές αλλαξιές, αλλά θα δείτε ότι όταν πάνε στα αθλήματα φοράνε πάντα τα ρούχα/αλλαξιά που φορούσαν και την πρώτη μέρα. προφανώς θα είναι σαν κανόνας τηλεοπτικός. οπότε φαντάζομαι ότι θα έχουν 2-3 ίδια... και φυσικά θα τους τα πλένουν από την παραγωγή....

επίσης εδώ για να μη γράφω πολλά ποστ και με δείρετε (άλλο που δεν θα ήθελα...) προχθές που κέρδισαν το φαγητό οι μαχητές....με τα κεφτεδάκια..... προσέξατε την ψιλή την ξανθιά ούτε πως τη λένε δεν έχω προσέξει... φαντάσου.... που λέει "είναι ίσως το καλύτερο φαγητό που έχουμε φάει εδώ" ...lol αν τρώνε μόνο καρύδες και ρύζι... θα έλεγε ίσως το καλύτερο?

Σας κόμπλαρα ε?

Πουλιά στον αέρα πιάνω ο πούστης!!!
άντε να πιάσω και κανένα στον αέρα του ίντερνετ του bourdela.com  ;)
Μολις μπηκες διαλεξες εμενα να παραθεσεις?

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Θέλετε να μαζευτούμε σε κανα σπίτι αύριο που δεν έχει survivor peinasmenos_lukos2,alexcord,omorfoulis,ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και όποιος άλλος θέλει, να γνωριστούμε και να μαλακιστούμε? ή την Κυριακή να το βλέπουμε παρέα και να σας τρίβω τα πόδια?

τυπε το να βλεπω σερβαηβορ με εναν τριχωτο να σερνεται στις πατουσες μου ηταν το ονειρο του πατερα μου για μενα οταν γινω αντρας που το ξερεις; :think: :think: :think: :think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τυπε το να βλεπω σερβαηβορ με εναν τριχωτο να σερνεται στις πατουσες μου ηταν το ονειρο του πατερα μου για μενα οταν γινω αντρας που το ξερεις; :think: :think: :think: :think:

Σιγά την τρίχα... μόνο στα πόδια έχω πολλές. τόσοι άντρες είστε βάζετε από κανα 10αρικο και κάνω αποτρίχωση πριν έρθω, με κερί, δεν έχω κάνει ποτέ. αλλά για εσάς θα το έκανα...

επίσης... γαμάτε το θέμα τώρα και θα μπει ο κύριος που το άνοιξε και θα με ανοίξει στα δύο...

συνοπτικά... μόλις μπήκα... δεν ξέρω τι θέματα έχετε ανοίξει, στέλνετε μου σε πμ και θα μπαίνω να τα απαντήσω όλα.

ΑΛΛΑ μπείτε τώρα και αφήστε όλοι σας μία ανάρτηση στο αγαπημένο μου θρεντ, γιατί έχει καιρό να πατήσει άνθρωπος... :( στο Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Σιγά την τρίχα... μόνο στα πόδια έχω πολλές. τόσοι άντρες είστε βάζετε από κανα 10αρικο και κάνω αποτρίχωση πριν έρθω, με κερί, δεν έχω κάνει ποτέ. αλλά για εσάς θα το έκανα...

επίσης... γαμάτε το θέμα τώρα και θα μπει ο κύριος που το άνοιξε και θα με ανοίξει στα δύο...

συνοπτικά... μόλις μπήκα... δεν ξέρω τι θέματα έχετε ανοίξει, στέλνετε μου σε πμ και θα μπαίνω να τα απαντήσω όλα.

ΑΛΛΑ μπείτε τώρα και αφήστε όλοι σας μία ανάρτηση στο αγαπημένο μου θρεντ, γιατί έχει καιρό να πατήσει άνθρωπος... :( στο Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

Τυπε ξεκινα με την αποψη σου για τη Σοφια Μπιγινα απο τη Ροδο

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Το παρατηρησα τύπε, θα τηρησω σκληρη σταση απο δω και μπρος.

Σας πρόσθεσα στρατηγέ. Συγγνώμη, εδώ με δέρνουν δεν προλαβαίνω ούτε να καταπιώ ...τη coca cola που πίνω...
εννοείται και με εσάς παρέα και με όλους από εδώ μέσα θα ήθελα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

λοιπον τελειωνε,μπες σε αυτο που λεει συναγωνιστης οτι 'εχυσε στο μουνι βιζιτας λες να μεινει εγκυος' και τοποθετησου οπως μονο εσυ ξερεις :S :S :S

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

χθες εταζες οτι θα μας κερασεις γαμησει και τωρα θες 10ευρα για την  τριχα

δεν μας τα λες καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Εσενα ολα τα αλλα φυσιολογικα σού φανηκανε, στο 10ευρο σταθηκες να σχολιασεις.

ηταν κλασικο ποστ σπερματολαγνου τυπε τιποτα δεν μου εκανε εντυπωση!
εκτος βεβαια οτι ζηταει μπουρμπουαρ πλεον!!!
και ο σπερματολαγνος λεφτα ζηταει
ρε που φτασαμε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom