Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.606
- Πόντοι
- 9.931
Τρελη απαξίωση απο Ασπα!!
dodos, bookali και μπουφοςτι μαγαζια εχει;;ξερουμε;
Η Άσπα είχε τρομερό ύφος που εκνευριζε. Απορώ πως δεν έκανε καριέρα. Κατι τέτοιες δεν τις αφήνουν.
ο καραφωτης δεν γαμουσε κ μια αλλη σκροφα εκει μεσα
που τα ειχε με εναν μακη κ του ελεγε στο δωματιο επικοινωνιας
τι ειπα ρε μακη τι εκανα ρε μακη
ενω ειχαν βγαλει βιντεο απο την παραγωγη που ελεγε στην νανσυ οτι ο καραφω ειναι κουκλος κ το ιδανικο γιαυτην σαν αντρας
Εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο.
Εγω κατι καλοκαιρια οταν φοραγα μια μπλουζα δυο μερες συνεχομενα, αμεσως γινοταν ασπρη απο τα αλάτια του ιδρωτα. Εδω τι στο καλο, ο Πανος φοραει αυτην την σαχλα με τα αστερακια και ακομη κοκκινη ειναι, η Λαουρα φοραει αυτην την χακί και ακομη χακί ειναι, τι ιδρωτα βγαζουν δηλαδη?
αντε μωρη πουστρα,σε περιμενουμε τοση ωρα,που γαμιοσουν,κοιτα τα θεματα και αρχισε να ποσταρεις :S :S :SΑν έχετε προσέξει.... τα ρούχα που φοράνε είναι κάτι σαν στολές....μπορεί να έχουν 2-3 διαφορετικές αλλαξιές, αλλά θα δείτε ότι όταν πάνε στα αθλήματα φοράνε πάντα τα ρούχα/αλλαξιά που φορούσαν και την πρώτη μέρα. προφανώς θα είναι σαν κανόνας τηλεοπτικός. οπότε φαντάζομαι ότι θα έχουν 2-3 ίδια... και φυσικά θα τους τα πλένουν από την παραγωγή....
επίσης εδώ για να μη γράφω πολλά ποστ και με δείρετε (άλλο που δεν θα ήθελα...) προχθές που κέρδισαν το φαγητό οι μαχητές....με τα κεφτεδάκια..... προσέξατε την ψιλή την ξανθιά ούτε πως τη λένε δεν έχω προσέξει... φαντάσου.... που λέει "είναι ίσως το καλύτερο φαγητό που έχουμε φάει εδώ" ...lol αν τρώνε μόνο καρύδες και ρύζι... θα έλεγε ίσως το καλύτερο?
Σας κόμπλαρα ε?
Πουλιά στον αέρα πιάνω ο πούστης!!!
άντε να πιάσω και κανένα στον αέρα του ίντερνετ του bourdela.com ;)
Αν έχετε προσέξει.... τα ρούχα που φοράνε είναι κάτι σαν στολές....μπορεί να έχουν 2-3 διαφορετικές αλλαξιές, αλλά θα δείτε ότι όταν πάνε στα αθλήματα φοράνε πάντα τα ρούχα/αλλαξιά που φορούσαν και την πρώτη μέρα. προφανώς θα είναι σαν κανόνας τηλεοπτικός. οπότε φαντάζομαι ότι θα έχουν 2-3 ίδια... και φυσικά θα τους τα πλένουν από την παραγωγή....
επίσης εδώ για να μη γράφω πολλά ποστ και με δείρετε (άλλο που δεν θα ήθελα...) προχθές που κέρδισαν το φαγητό οι μαχητές....με τα κεφτεδάκια..... προσέξατε την ψιλή την ξανθιά ούτε πως τη λένε δεν έχω προσέξει... φαντάσου.... που λέει "είναι ίσως το καλύτερο φαγητό που έχουμε φάει εδώ" ...lol αν τρώνε μόνο καρύδες και ρύζι... θα έλεγε ίσως το καλύτερο?
Σας κόμπλαρα ε?
Πουλιά στον αέρα πιάνω ο πούστης!!!
άντε να πιάσω και κανένα στον αέρα του ίντερνετ του bourdela.com ;)
Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω... τι κάνουμε 3 μέρες χωρίς survivor? :S
Εγώ μαλακίζομαι όλη μέρα...
Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω... τι κάνουμε 3 μέρες χωρίς survivor? :S
Tυπε γιατι αργεις να μπεις τον τελευταιο καιρο? Το σαιτ εχει αναγκη τη παρουσια σου απο πιο νωρις, εχουν μεινει πολλα θεματα ανοιχτα που σε περιμενουν.
ελα τελειωνε με τις πιπες σου,κοιτα το φορουμ και αρχισε να παιρνεις θεση.καταρχην για συναγωνιστη που εριξε κρεμπιε σε βιζιτα :S :S :SΕπίσης ήθελα να σας ρωτήσω... τι κάνουμε 3 μέρες χωρίς survivor? :S
ελα τελειωνε με τις πιπες σου,κοιτα το φορουμ και αρχισε να παιρνεις θεση.καταρχην για συναγωνιστη που εριξε κρεμπιε σε βιζιτα :S :S :S
ελα τελειωνε με τις πιπες σου,κοιτα το φορουμ και αρχισε να παιρνεις θεση.καταρχην για συναγωνιστη που εριξε κρεμπιε σε βιζιτα :S :S :S
τυπε δεν πας πουθενα τωρα :S :S :SΠοοο ρε τυπε κι ελεγα να παω να τη πεσω
Θέλετε να μαζευτούμε σε κανα σπίτι αύριο που δεν έχει survivor peinasmenos_lukos2,alexcord,omorfoulis,ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και όποιος άλλος θέλει, να γνωριστούμε και να μαλακιστούμε? ή την Κυριακή να το βλέπουμε παρέα και να σας τρίβω τα πόδια?