Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο.
Εγω κατι καλοκαιρια οταν φοραγα μια μπλουζα δυο μερες συνεχομενα, αμεσως γινοταν ασπρη απο τα αλάτια του ιδρωτα. Εδω τι στο καλο, ο Πανος φοραει αυτην την σαχλα με τα αστερακια και ακομη κοκκινη ειναι, η Λαουρα φοραει αυτην την χακί και ακομη χακί ειναι, τι ιδρωτα βγαζουν δηλαδη?
σε ψηφιζω για μιστερ μαλακα απο τωρα

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Εγω κατι καλοκαιρια οταν φοραγα μια μπλουζα δυο μερες συνεχομενα, αμεσως γινοταν ασπρη απο τα αλάτια του ιδρωτα. Εδω τι στο καλο, ο Πανος φοραει αυτην την σαχλα με τα αστερακια και ακομη κοκκινη ειναι, η Λαουρα φοραει αυτην την χακί και ακομη χακί ειναι, τι ιδρωτα βγαζουν δηλαδη?

:hmm:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για να σου απαντησω σαυτη τη μαλακια θα γινω πιο μαλακας απο σενα οποτε οχι δεν εχω
Καθολου μαλακία δεν ηταν η ερωτηση μου, ηταν απολυτως λογικη και εσυ απλως πεταχτηκες να πεις την σαχλαμαρα σου για να κάνεις τον εξυπνο. Σε βαρεθηκα ηδη.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εγω κατι καλοκαιρια οταν φοραγα μια μπλουζα δυο μερες συνεχομενα, αμεσως γινοταν ασπρη απο τα αλάτια του ιδρωτα.
εσύ είσαι χοντρός και λιπαρός, γι αυτό...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Τυπε εμπαινες Σοφη Πασχαλη?

Δεν πήγαινα μαζι της ακόμα και να ήταν η τελευταία γυναίκα στο πλανήτη και υπήρχε η απειλή εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους.

Ο ορισμός της ψευτοκουλτουριάρας ελεεινίδας.

Μακριά!

Ούστ!

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Εχει σαλταρει τελειως ο βαλασης αλλα εχει δικιο

Αυτα δεν ειναι παιχνιδια σαρβψιβορ. Ειναι wipeout

Τρελο γελιο ειχε κ η ατακα που ειπε στο θεμο οτι θα του εριχνε με το ψαροντουφεκο αυτα ειναι να τα λες με κρασακια κ να χεζεσαι στο γελιο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.186
Πόντοι
2.646
Δεν πήγαινα μαζι της ακόμα και να ήταν η τελευταία γυναίκα στο πλανήτη και υπήρχε η απειλή εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους.

Ο ορισμός της ψευτοκουλτουριάρας ελεεινίδας.

Μακριά!

Ούστ!
αν έμπαινες ρωτάει,όχι αν την παντρευοσουνα

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αμα μονταρω  πλανα  απ το παιχνιδι και τα ανεβασω γτ για να βγαλω χρημα απο κλικς θα μου τα κατεβασουν;

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πιστευω οτι σαρβαιβορ βλεπουν κυριως ατομα 35-45 που νοσταλγουν το χαβαλε  της παλιας ελληνικης τηλεορασης με αμαν μητσικωστα και ριαλιτι.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πιστευω οτι σαρβαιβορ βλεπουν κυριως ατομα 35-45 που νοσταλγουν το χαβαλε  της παλιας ελληνικης τηλεορασης με αμαν μητσικωστα και ριαλιτι.

Τυπε και η νεα γενια εχει αγκαλιασει το σοου, η τηλεθεαση ειναι ψηλη και στα νεανικα κοινα.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Λιγος σεβασμος σε μεγαλες μορφες του μπου, δε βλαπτει.

τον σεβομαι και τον εκτιμω τον alex71 πιστευω οτι ειναι ευφυης και ειναι οπως λες και εσυ μεγαλη μορφη του φορουμ νιωθω σαν να τον γνωριζω ενω αυτος δεν με γνωριζει λογικο αφου εγω ειμαι νεος στο φορουμ ενα μεγαλο συγνωμη φιλε μου αν σε προσεβαλα ,ειναι αυτο που παθαινουμε εμεις οι απλοι ανθρωποι καμια φορα να ταυτιζομαστε με τους διασημους και να αποκτουμε μια οικειοτητα που δεν μας εχει δωθει να ξερεις οτι ο,τι εγραψα ηταν καλοπροεραιτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom