Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
ετσι  ;)

17021545_636153373237553_7366120732798446135_n.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω εχω λαβει τα μετρα μου και στοιχηματισα με  διαφορα λεφτα σε καποιους παικτες

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Παίδες... εγώ έχω αρχίσει να ξενερώνω με τον καύλαρο τον Αγγελόπουλο...
Εντάξει του το είπαν μία, δύο... τι καλό παιδί κτλπ... και το πήρε πάνω του ο βλάκας.... και όποτε τον ρωτάνε κάτι πάει να το παίξει σοφός ο αγράμματος και λέει μπούρδες.... :vomit:
κλασική περίπτωση ατόμου, καλύτερα να ψαρεύεις παρά να μιλάς....

Έχω αρχίσει και τον σιχαίνομαι  :vomit:, μόνο ωραία πόδια είχε άλλωστε, αλλά τώρα με τόσα χτυπήματα και τόσα κουνούπια κτλπ ούτε να τα μυρίσω δεν θα ήθελα.

Προς το παρόν προτιμώ ακόμα τον Μπο... αλλά έτσι που αλλάζω γνώμες για όλους εκεί μέσα... στο τέλος μπορεί να γουστάρω και τον Πάνο.... πάντως και στο yava που τον πετύχαινα...... έτσι ιδρωμένο ήθελα να τον γλύψω..... άσχετα που τώρα μου φαίνεται αηδία και  :effemine:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Η λαουρα μας δουλευει?
ειναι σε παραλια και ολη την ωρα

αντι να ειναι ετσι
http://[URL unfurl="true"]www.filathlos.gr/sites/default/files/2016-08/narges_0.jpg[/img[/URL]]

εμφανιζεται ετσι

[img]http://static.fthis.gr/userfiles/articles/AAA_FEVROUARIOS/narges.png?w=875&mode=crop&scale=both&quality=85&anchor=topcenter

για αρχη ας παει καποιος απο την παραγωγη να της καψει αυτην την καταραμενη μπλουζα επιτελους

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Toτε τι την βαλανε μεσα και τι μπηκε ?

αντε να φευγει να μπει η μαγκυ
maggie.jpg

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
narges.png

για αρχη ας παει καποιος απο την παραγωγη να της καψει αυτην την καταραμενη μπλουζα επιτελους

Δε μπορω να φανταστω τι μπιχλα εχει μαζεψει αυτη η μπλουζα, σ ολες τις γουρνες μ αυτη εχει μπει μεσα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Παίδες... εγώ έχω αρχίσει να ξενερώνω με τον καύλαρο τον Αγγελόπουλο...
Εντάξει του το είπαν μία, δύο... τι καλό παιδί κτλπ... και το πήρε πάνω του ο βλάκας.... και όποτε τον ρωτάνε κάτι πάει να το παίξει σοφός ο αγράμματος και λέει μπούρδες.... :vomit:
κλασική περίπτωση ατόμου, καλύτερα να ψαρεύεις παρά να μιλάς....

Έχω αρχίσει και τον σιχαίνομαι  :vomit:, μόνο ωραία πόδια είχε άλλωστε, αλλά τώρα με τόσα χτυπήματα και τόσα κουνούπια κτλπ ούτε να τα μυρίσω δεν θα ήθελα.

Προς το παρόν προτιμώ ακόμα τον Μπο... αλλά έτσι που αλλάζω γνώμες για όλους εκεί μέσα... στο τέλος μπορεί να γουστάρω και τον Πάνο.... πάντως και στο yava που τον πετύχαινα...... έτσι ιδρωμένο ήθελα να τον γλύψω..... άσχετα που τώρα μου φαίνεται αηδία και  :effemine:

Τυπε εμπαινες Σοφη Πασχαλη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο.
Εγω κατι καλοκαιρια οταν φοραγα μια μπλουζα δυο μερες συνεχομενα, αμεσως γινοταν ασπρη απο τα αλάτια του ιδρωτα. Εδω τι στο καλο, ο Πανος φοραει αυτην την σαχλα με τα αστερακια και ακομη κοκκινη ειναι, η Λαουρα φοραει αυτην την χακί και ακομη χακί ειναι, τι ιδρωτα βγαζουν δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom