dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
η γνωστη σου πως ειναι σαν την ρουλα?Ολο τον προηγουμενο χειμωνα τον εχωνε στην Ρουλα και το βραδυ στο καμαρινι σουβλακωνε μια γνωστη μου πρωτοτραπεζου τζαμπατζου
η γνωστη σου πως ειναι σαν την ρουλα?Ολο τον προηγουμενο χειμωνα τον εχωνε στην Ρουλα και το βραδυ στο καμαρινι σουβλακωνε μια γνωστη μου πρωτοτραπεζου τζαμπατζου
ο Χολίδης βασικά έλεγε για την παπαδοπουλου και η ξεκωλιδα νόμιζε ότι λέει γι αυτήν κι όταν το κατάλαβε ήταν επικ φέιλ στιγμήΔεν ξέρω αν άκουσες που είπε ο χολίδης ότι του άρεσε σαν παίκτρια κ σαν γυναίκα κ έκανε σαν πουτανίτσα αυτή..
ο Χολίδης βασικά έλεγε για την παπαδοπουλου και η ξεκωλιδα νόμιζε ότι λέει γι αυτήν κι όταν το κατάλαβε ήταν επικ φέιλ στιγμή
Ρε παιδιά όλα αυτά τα survivor, star academy τα παρακολουθητε?
καθε μερα 6-9 τυπε :S :S :SΤύποι,εδώ και πολύ καιρό μου έχει κολλήσει ότι ο γκμοχ θα γαμιεται σαν να μην υπάρχει αύριο. Συμφωνεί κάνεις ή να κλείσω ραντεβού σε κανένα γιατρό?![]()
![]()
Τον βλέπω για μόνιμο κάτοικο στον άγιο δομίνικο αυτόν..
[instagram]https://www.instagram.com/p/BTEPl8HALjd/?taken-by=stelioshantampakis[/instagram]
Φίλε μου είδες το φως το αληθινόΤύποι,εδώ και πολύ καιρό μου έχει κολλήσει ότι ο γκμοχ θα γαμιεται σαν να μην υπάρχει αύριο. Συμφωνεί κάνεις ή να κλείσω ραντεβού σε κανένα γιατρό?![]()
![]()
ο Χολίδης βασικά έλεγε για την παπαδοπουλου και η ξεκωλιδα νόμιζε ότι λέει γι αυτήν κι όταν το κατάλαβε ήταν επικ φέιλ στιγμή
Κάπως σώνεται η εκπομπή σήμερα και βλέπετε μετά την μεγάλη αποτυχία του Α' επισοδείου απο τον Δομίνικο.
Πολύ συμπαθής η ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ, προσωπικά έμπαινα....
Τι υπαινισεται ο καραφλας ρε αδερφε? Οτι και καλα προσποιηθηκε τραυματισμους για να εχει διαρκεια στο παιχνιδι ,αφου αλλιως δεν ειχε τυχη σε σχεση με τους συμπαικτες του?
Αυτο ελεγε προχθες στην Μελετη αν καταλαβα καλα, αλλα σημερα παλι κωλοτουμπιαζει στο ινστγκραμ και αφηνει υπονοουμενα για την παραγωγη οτι και καλα επελεξαν να τον αναδειξουν ως τραυματια ...
τυπε και παλι ο αρχηγος μπλοφαρει για να ταραξει τα νεραΕιναι μπερδεμενος. Σιγα σιγα θα τον βαλει ο συλλογος στο σωστο δρομο. Θα μιλαει ενας και θα ακουγονται εκατο χιλιαδες.
με λιγα λογια τυπε ειναι κρυφη πουτανα ο χουτοςΠάντως:
1. Χωρίς χαντα και Πάνο έχει χάσει πολύ από το ενδιαφέρον του το παιχνίδι.
2. Ο χουτος είναι ίσως ο πιο ακέραιος χαρακτήρας. Δεν έχει χάσει ποτε την ψυχραιμία του και φαίνεται εντελώς ανεπηρέαστος από τις δύσκολες συνθήκες. Είναι μουνοπανο, αλλά συγκροτημένο μουνοπανο.
μας προδωσε, παρουσιαζει αλλη εικονα, προετοιμαζεται να γινει το πιστο σκυλακι των μεγαλοκαναλαρχων...εκκολαπτομενος τηλεμαϊντανος...Ειναι μπερδεμενος. Σιγα σιγα θα τον βαλει ο συλλογος στο σωστο δρομο. Θα μιλαει ενας και θα ακουγονται εκατο χιλιαδες.
φως φαναρι τυπε τι αλλο να τον εκανε το σκυλομουρηAποκαλυψε η μιλφ σημερα οτι τον ειχε στον εργοχειρο τον πιρφορο αρκουδιτσοαγαπουλιτσα μισθοφλωρο
![]()