Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυριο και μεθαυριο θα εχει και εδω ενδιαφεροντα ματσακια ειναι οι επαναληπτικοι αεκ-ολυμπιακος  παοκ-παο

ο παο πρεπει να βαλει γκολ για να καθαρισει την προκριση κατα 99%
Εγω βλεπω τελικο Ολυμπιακός-Παναθηναικος.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Αυριο και μεθαυριο θα εχει και εδω ενδιαφεροντα ματσακια ειναι οι επαναληπτικοι αεκ-ολυμπιακος  παοκ-παο

Νομίζω είναι την άλλη εβδομάδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

26 και 27 του μηνα ειναι.

Επισκέπτης
Και  λιγα λογια για το απιθανο ντουετο Χανταβλακης μανατζοπουστας.

Χανταβλακης. Τι να πει κανεις γι αυτο το παληκαρι? Οσο και να προσπαθει να φτιαξει την εικονα του και να μαζεψει τα ασημαζευτα τα κανει χειροτερα. Ειναι αυτο που λεμε σκατοχαρακτηρας. Αλλα για να μη νομιζουνε καποιοι οτι θελουμε να ψοφησει κιολας ειπαμε εχει και μικρα παιδια που δε φταινε σε τιποτα εαν ο πατερας τους ειναι αρχιδι μακαρι το παληκαρι να βρει μια δουλιτσα βγαινοντας. Αφου λοιπον εχει και εναν ερωτα με το γυαλι η καταλληλοτερη θεση για αυτον για να μην ξανακανει τα ιδια ειναι να παει βοηθος στο παμε πακετο και να ανακοινωνει εαν ηρθε η οχι αυτος που πηρε το πακετο.

Μανατζοπουστα. Εχει δυνατοτητες να εξελιχθει σε μεγιστο μαιντανο Τιβι-περσονα της πλακας που τα ψωμια του ειναι μετρημενα περιπου στον ενα με δυο χρονια. Μετα θα τον ξερασει το συστημα οπως τοσους και τοσους αλλους με πιο πολλες ικανοτητες απο αυτον. Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις οι υπολοιποι με τετοιες κουραδες. Αν τα ΕΛΤΑ δεν τον διωξουν θα ειμαστε ολοι οι υπολοιποι φορολογουμενοι Ελληνες υποχρεωμενοι να ταιζουμε αλλον ενα μαλακα οπως και μερικες 100αδες χιλιαδες ακομα αχρηστους δημοσιους υπαλληλους.     
θεϊκές αναλύσεις!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ολο οφ τοπικ εισαστε εδω...ειδατε βιντεο με δαλιδα γκουτιερεζ να χορευει με μαγιο?....ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΑΔΕΜΥ...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
πετυχα την ωρα ομως  :rockon:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ε κατσε ρε πουτσα τωρα...μην το πολιτικοποιεις το θεμα και μας βαλουν να τσακωθουμε
Τύπε σκέφτομαι να αλλάξω όνομα γιατί αν τσακωθω με κανέναν μπορεί να γυρίσει και να μου πει: "Άντε μωρη Πουτσα που θέλεις και μιλάς" και δεν θα ξέρω εάν όντως βρίζει η κάνει λογοπαίγνιο.

Νομίζω ότι το νικ μου είναι ευάλωτο σε αηθεις επιθέσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Τύπε σκέφτομαι να αλλάξω όνομα γιατί αν τσακωθω με κανέναν μπορεί να γυρίσει και να μου πει: "Άντε μωρη Πουτσα που θέλεις και μιλάς" και δεν θα ξέρω εάν όντως βρίζει η κάνει λογοπαίγνιο.

εχεις τα δικια σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Ελα ρε τυπε, στο νικνειμ σου οτι και να πουν.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αντε μωρη σια πες μας και τον καιρο και τελειωνε λεμε.. :birdman:

Stories

Νέο!

Stories