Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Από παντού θα τα πάρει, έχει να ξεπληρώσει και την άδεια του καναλιού...
Είμαι σίγουρος και η διαφήμιση για τον Παναθηναικό θα την πληρώνεται κανονικότατα,όσα θα βάλει και καλά το καλοκαίρι θα τους τα έχει πάρει τριπλά απο τις διαφημίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Είμαι σίγουρος και η διαφήμιση για τον Παναθηναικό θα την πληρώνεται κανονικότατα,όσα θα βάλει και καλά το καλοκαίρι θα τους τα έχει πάρει τριπλά απο τις διαφημίσεις.

Εννοείται, επιχειρηματίας είναι, ό,τι βάζει το παίρνει πίσω πολλαπλάσιο, όπως τα λες είναι...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.262
Πόντοι
3.656
προσωπικα το θεωρω υπερβολικα δυσκολο να παει η πρεζου στους διπλα...δεν εχουν μεινει αλλες κοντρες(της προκοπης) για να συντηρησουν τηλεθεαση τωρα που εφυγε ο πουσταρας..δε συμφερει να τη στειλουν διπλα γιατι ξερουν απο τα σοσιαλ οτι ο κοσμος δεν το βλεπει μονο για τα αγωνισματα αλλα και για την ιντριγκα και το ξεκατινιασμα..και αν δειτε ολο το τουιτερ σχολιαζει το ξεκατινιασμα και οχι τα αγωνισματα..

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
προσωπικα το θεωρω υπερβολικα δυσκολο να παει η πρεζου στους διπλα...δεν εχουν μεινει αλλες κοντρες(της προκοπης) για να συντηρησουν τηλεθεαση τωρα που εφυγε ο πουσταρας..δε συμφερει να τη στειλουν διπλα γιατι ξερουν απο τα σοσιαλ οτι ο κοσμος δεν το βλεπει μονο για τα αγωνισματα αλλα και για την ιντριγκα και το ξεκατινιασμα..και αν δειτε ολο το τουιτερ σχολιαζει το ξεκατινιασμα και οχι τα αγωνισματα..
τυπε αν χασουν ασυλια οι διασημοι θα ξεκατινιαστουν

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Και λαμπαδα να ανάψεις τώρα είναι δύσκολο,αν και χωρίς Πάνω έχουν περισότερες ελπίδες.
τυπε ηταν μεγαλη απωλεια ο αρχηγος απο τους μαχητες πλεον σε ενα θαυμα ελπιζουμε!!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.262
Πόντοι
3.656
τυπε αν χασουν ασυλια οι διασημοι θα ξεκατινιαστουν
τυπε ακομα και αν χασουν και σεντραρουν την πρεζου αναγκαστικα θα σεντραρουν κι αλλον παικτη...την πρεζου θα την κρατησει ο κοσμος μεσα γιατι τη συμπαθει πιο πολυ απ ολους τους αλλους στους διασημους..εγω νομιζω πιο πολυ και απο αλμπαν..

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
τυπε ακομα και αν χασουν και σεντραρουν την πρεζου αναγκαστικα θα σεντραρουν κι αλλον παικτη...την πρεζου θα την κρατησει ο κοσμος μεσα γιατι τη συμπαθει πιο πολυ απ ολους τους αλλους στους διασημους..εγω νομιζω πιο πολυ και απο αλμπαν..
το θεμα ειναι τυπε ποιοι θα ειναι οι αλλοι δυο στην σεντρα εκει θα παιχτει το παρασκηνιο

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

ετσι οπως ξηγηθηκε ο αλβανος/οικοδομος ειναι λιγα τα ψωμια του εχασε το κοινο που ειχε αποκτησει οταν το επαιζε καλο παιδι και ηθικος και στηριζε Σπαλ οταν του τη πεσανε η κλικα του σιχαματος χανταβλακα

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
ετσι οπως ξηγηθηκε ο αλβανος/οικοδομος ειναι λιγα τα ψωμια του εχασε το κοινο που ειχε αποκτησει οταν το επαιζε καλο παιδι και ηθικος και στηριζε Σπαλ οταν του τη πεσανε η κλικα του σιχαματος χανταβλακα
τυπε ακομα τον στηριζει ο κοσμος γιατι ειναι διπλα στην πρεζου και παρατηρησετο

Rififis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1

Σιγά μην έχει χάσει το κοινό του. Σιγά μην καταλάβουν ότι ο "λαϊκός και ντόμπρος τύπος" φιλάει τις κατουρημένες ποδιές του Χανταβλάκη. Είναι βόδια και κοιτάνε το ότι είναι σωματαράς. Αν ήταν και ο Πανάρας μας σωματαράς δεν θα έφευγε από τον άγιο δομίνικο ούτε και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τα μηνύματα που θα είχε μαζέψει!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Σιγά μην έχει χάσει το κοινό του. Σιγά μην καταλάβουν ότι ο "λαϊκός και ντόμπρος τύπος" φιλάει τις κατουρημένες ποδιές του Χανταβλάκη. Είναι βόδια και κοιτάνε το ότι είναι σωματαράς. Αν ήταν και ο Πανάρας μας σωματαράς δεν θα έφευγε από τον άγιο δομίνικο ούτε και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τα μηνύματα που θα είχε μαζέψει!
σωστος τυπε

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
τυπε ακομα τον στηριζει ο κοσμος γιατι ειναι διπλα στην πρεζου και παρατηρησετο

καθολου δεν την στηριζει... ηταν μαζι με ολους τους αλλους οταν την κοροιδευανε με τα σουτιεν... δεν τον ακουσα εκει να πει οτι δεν ειναι σωστο...

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Survivor ή αλλιώς μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας. Οι "μη διάσημοι" όλοι βύσματα τα οποία είχαν χωθεί στο παρελθόν και σε άλλα ριαλιτυ, μερικές από τις γκόμενες έχουν παίξει σε βιντεοκλιπς και έχουν πάει καλεσμένες σε διάφορων ειδών εκπομπές στο παρελθόν, ειδικά ο καράφλας δεν έχει αφήσει εκπομπή που να μην έχει παει.. Τηλεπαιχνίδι για τηλεπαιχνίδι, τόσο τυχερός πια  :2funny: Μετά θυμάμαι πως ξεκίνησε αυτό το πράμα, πετάνε έξω έναν από τους πιο καλούς και ωραίους παίχτες τους, το τίμιο λαικό παιδί με αναλογίες και μούρη μοντέλου, το οποίο γυρίζει από τον τάφο οσάν άλλος superman για να σώσει τον κόσμο και εντέλει αυτός θα κερδίσει, το λέγαμε με την παρέα μου απ'όταν τον έφεραν πίσω.
Δεν είμαι εδώ για να το παίξω έξυπνος και να πω ααα ου στημένο είναι, τι βλέπετε πρόβατα κ.τ.λ ξέρω πως ο κόσμος που το βλέπει σε μια μεγάλη μερίδα του αντιλαμβάνεται ότι είναι ένα σάπιο, στημένο show.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι: Γιατί στην Ελλάδα αυτό να κάνει επιτυχια; Όπως όλα τα σάπια πράματα σε αυτή τη χώρα, δηλαδή απαξ και κάτι κάτω του μετρίου αποκτήσει ρεύμα ανεβαίνει σε cult επίπεδα που ο κόσμος το ακολουθεί μόνο και μόνο για την καλτιλα και την τρολια της φάσης. Πράγμα που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Μουσική (Παντελίδιδες), θέατρο-παραστάσεις (Σεφερλήδες) γενικά είμαστε μια χώρα μετρίων όπου αυτοί οι μέτριοι κάνουν καριέρες, αυτοί οι μέτριοι μιλάνε στις τηλεοράσεις και αυτοί οι μέτριοι γίνονται παραδείγματα προς μίμηση για να πατήσουν άλλοι μέτριοι και αυτό το πράγμα δυστηχώς ισχύει σε όλα τα επίπεδα. Από μια απλή εκπομπή μέχρι και την εξωτερική πολιτική της χώρας. Μέτριοι και μετριότητα παντού.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Survivor ή αλλιώς μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας. Οι "μη διάσημοι" όλοι βύσματα τα οποία είχαν χωθεί στο παρελθόν και σε άλλα ριαλιτυ, μερικές από τις γκόμενες έχουν παίξει σε βιντεοκλιπς και έχουν πάει καλεσμένες σε διάφορων ειδών εκπομπές στο παρελθόν, ειδικά ο καράφλας δεν έχει αφήσει εκπομπή που να μην έχει παει.. Τηλεπαιχνίδι για τηλεπαιχνίδι, τόσο τυχερός πια  :2funny: Μετά θυμάμαι πως ξεκίνησε αυτό το πράμα, πετάνε έξω έναν από τους πιο καλούς και ωραίους παίχτες τους, το τίμιο λαικό παιδί με αναλογίες και μούρη μοντέλου, το οποίο γυρίζει από τον τάφο οσάν άλλος superman για να σώσει τον κόσμο και εντέλει αυτός θα κερδίσει, το λέγαμε με την παρέα μου απ'όταν τον έφεραν πίσω.
Δεν είμαι εδώ για να το παίξω έξυπνος και να πω ααα ου στημένο είναι, τι βλέπετε πρόβατα κ.τ.λ ξέρω πως ο κόσμος που το βλέπει σε μια μεγάλη μερίδα του αντιλαμβάνεται ότι είναι ένα σάπιο, στημένο show.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι: Γιατί στην Ελλάδα αυτό να κάνει επιτυχια; Όπως όλα τα σάπια πράματα σε αυτή τη χώρα, δηλαδή απαξ και κάτι κάτω του μετρίου αποκτήσει ρεύμα ανεβαίνει σε cult επίπεδα που ο κόσμος το ακολουθεί μόνο και μόνο για την καλτιλα και την τρολια της φάσης. Πράγμα που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Μουσική (Παντελίδιδες), θέατρο-παραστάσεις (Σεφερλήδες) γενικά είμαστε μια χώρα μετρίων όπου αυτοί οι μέτριοι κάνουν καριέρες, αυτοί οι μέτριοι μιλάνε στις τηλεοράσεις και αυτοί οι μέτριοι γίνονται παραδείγματα προς μίμηση για να πατήσουν άλλοι μέτριοι και αυτό το πράγμα δυστηχώς ισχύει σε όλα τα επίπεδα. Από μια απλή εκπομπή μέχρι και την εξωτερική πολιτική της χώρας. Μέτριοι και μετριότητα παντού.

ε οχι και μετριοτητα παντου... εγω τον καφε τον πινω σκετο  :rockon: :rockon: :rockon:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Survivor ή αλλιώς μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας. Οι "μη διάσημοι" όλοι βύσματα τα οποία είχαν χωθεί στο παρελθόν και σε άλλα ριαλιτυ, μερικές από τις γκόμενες έχουν παίξει σε βιντεοκλιπς και έχουν πάει καλεσμένες σε διάφορων ειδών εκπομπές στο παρελθόν, ειδικά ο καράφλας δεν έχει αφήσει εκπομπή που να μην έχει παει.. Τηλεπαιχνίδι για τηλεπαιχνίδι, τόσο τυχερός πια  :2funny: Μετά θυμάμαι πως ξεκίνησε αυτό το πράμα, πετάνε έξω έναν από τους πιο καλούς και ωραίους παίχτες τους, το τίμιο λαικό παιδί με αναλογίες και μούρη μοντέλου, το οποίο γυρίζει από τον τάφο οσάν άλλος superman για να σώσει τον κόσμο και εντέλει αυτός θα κερδίσει, το λέγαμε με την παρέα μου απ'όταν τον έφεραν πίσω.

αν δεις αρκετα απο οσα φερνουμε εδω στην Ελλαδα ειναι αντιγραφη απο εξωτερικο και κυριως Αμερικη.
Στην Αμερικη υπαρχουνε πολυ χειροτερα ακομα απο τα δικα μας που βλεπουμε εδω.

Το survivor εχει την τηλεθεαση που εχει εδω γιατι πολυ απλα δεν εχουμε τιποτα αλλο να δουμε στην τηλεοραση. Ειτε θα ακους για μνημονια συνεχεια και το ποτε θα πληρωθει η επομενη δοση ειτε survivor. Δεν ειναι να πεις οτι εχουμε και πολλες επιλογες.

Διαφωνω σε οτι εγραψες βασικα αλλα οκ κομπλε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom