razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
ο ΑσημιναςΘέλω άγριο σεξ με Ασημίνα και Παντελή, να δούμε ποιός θα βγει ζωντανός.
Τελευταία τροποποίηση:
ο ΑσημιναςΘέλω άγριο σεξ με Ασημίνα και Παντελή, να δούμε ποιός θα βγει ζωντανός.
Θα του σκίσει την σουφρα του καημένου του ΠαντελήΘέλω άγριο σεξ με Ασημίνα και Παντελή, να δούμε ποιός θα βγει ζωντανός.
Οι άσχετες είναι συνήθως καυλωτικες τουλάχιστον. Αυτή είναι και άσκημη. Γιατί τη βάλανε?Φίλε σκόρε υπήρχε και μια άλλη όταν ήταν ο νταφυ στο σαρβαιβορ δεν θυμάμαι το όνομα της
την Σαλαγκουδη θα λες..αυτη εκανε και μια νικηΦίλε σκόρε υπήρχε και μια άλλη όταν ήταν ο νταφυ στο σαρβαιβορ δεν θυμάμαι το όνομα της .Μου κάνει εντύπωση και είναι και γυμνάστρια αυτή η μπορλα.
Ο Παντελής πήγε εκεί για να τους καταστρέψει.
Εσύ ποιος λες;Θέλω άγριο σεξ με Ασημίνα και Παντελή, να δούμε ποιός θα βγει ζωντανός.
Φίλε ξενιτεμένε για την Ευγενία την Μπορλα δεν λες .Ειναι όντως η χειρότερη από τους κόκκινους και κάποια στιγμή θα βγει στον τακο .Να είσαι καλά .
Φίλε σκόρε υπήρχε και μια άλλη όταν ήταν ο νταφυ στο σαρβαιβορ δεν θυμάμαι το όνομα της .Μου κάνει εντύπωση και είναι και γυμνάστρια αυτή η μπορλα.
Αν αυτή δεν φτύνει τη πουτσα πριν την πάρει στο στόμα, βάλτε με φυλακή χωρίς αναστολήΕίναι καλή στα βαθιά καθίσματα…