Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.011
- Πόντοι
- 3.936
Σε μονομαχία Μαριλίνα με Ευγενία, ποια χάνει κατά την γνώμη σας???
Ο Παρασκευάς.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Paralympics Santo Domingo 2024
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη.2η υποψήφια
Ευγενία
η μαρια εχει ελαφρυντικα γιατι κουβαλαει μεγαλα καρπουζια
Χρυσό μετάλλιο η Ευγενία
Αργυρό μετάλλιο η Μαριλίνα
Χάλκινο μετάλλιο η Μαρία
νυκτοβιο λαμογιο ειναιΤι ΜΑΛΑΚΑΣ κομπλεξικός είναι αυτός ο Σταμάτης…![]()
Πόσο καιρό μπορούν να κάθονται τραυματίες;ο αλλος ο τενεκες εχει να παιξει 2 βδομαδες επειδή εσπασε το ποδι του οταν κλωτσαγε τα δοκαρια για να πανηγυρισει
τι βλέπουμε ρε πουστη
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη.
Γυναικεία μονομαχία, να πάει σπίτι της επιτέλους.
Βλέπω να φεύγει με μηδέν νίκες.
Μυδοπιλαφο σπεσιαλ το μενου σήμεραΗ Αντωνά να φύγει και οι επισκέπτες
Από πού μανΜυδοπιλαφο σπεσιαλ το μενου σήμερα
Μαγειρευτο σπιτικόΑπό πού μαν
Τα μύδια μόνο να προσέξεις γιατί τα ξεκολλάνε από κάτι σκουριασμένες άγκυρες στον ΣκαραμαγκάΜαγειρευτο σπιτικό
Όχι είναι από δικό μου τσεκαρισμεναΤα μύδια μόνο να προσέξεις γιατί τα ξεκολλάνε από κάτι σκουριασμένες άγκυρες στον Σκαραμαγκά
Εγώ θα ψήσω μόνος μου εγώ και ο πόνος μου, στα βαγονέτα θα περιμένεις ώρες στη σειράΚαι αύριο ψάρι,και τσικνοπέμπτη βαγονακι Αγίας Βαρβάρας βαγονετο βουλιαγμένης της πουτανας
Έχω κάνει κουμάντα από τώρα σιγά μην πάω εκείνη τη μέρα,που δεν θα έχει κιολας τιποταΕγώ θα ψήσω μόνος μου εγώ και ο πόνος μου, στα βαγονέτα θα περιμένεις ώρες στη σειρά
Σήμερα ο μαλακας ο μάγειρας έχει ρεπό, θα παραγγείλω μάλλον από VeronaΕσύ μαν τι θα τσιμπήσεις?
Τι?Σήμερα ο μαλακας ο μάγειρας έχει ρεπό, θα παραγγείλω μάλλον από Verona
Μακαρονάδα πίτσα και σαλάτα