Νέα

Survivor 7 Semi All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδίσει το semi κακό χρόνο να χουνε all star γαμω την Τουρκία μου;

• Δαλάκας

• Η Χρυσούλα μας

• Ασχημίνα με το strap

• Ο αόρατος Γκέντσογλου ~ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ

• Φάνης Ρουφιανόφατσα κλασική περίπτωση βλάβης

• Γιδοβοσκός

• Τζέιμς πρίγκιπας της πούτσας ~ ΤΕΛΟΣ

• Ο πάτος της Σταυρούλας

• Γκιουλέκας

• Παπάj ~ ΤΕΛΟΣ

• ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• New entry o Χριστόφορος ο γαμιάς του gay

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τον Αλέξη Παππά να λέει τα εξής για τον Σωτήρη Λαμάι:

«Συνέβησαν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το δικό μου run κάποιος είπε ότι έγινε ένα φάουλ κι εκείνη την στιγμή που προσπαθούσα να εξηγήσω τι έγινε στο δικό μου run πετάχτηκε ο Σωτήρης Λαμάι και λέει “εσύ κάτσε στην θέση σου”. Τον πιάνω από τον ώμο και του λέω “αδερφέ να σου εξηγήσω τι έγινε γιατί αφορά εμένα και μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα” και μου λέει “μη με ακουμπάς γιατί τους αδερφούς τους ρίχνω μπουνιά όταν με ακουμπάνε”. Αυτό, λοιπόν, δεν με πείραξε σαν ατάκα αλλά μου έδωσε να καταλάβω στοιχεία του χαρακτήρα του».

Ο Λαμάι τότε είπε τα ακόλουθα:

«Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Είπε πάρα πολλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε όλο αυτό το πράγμα. Αν είπα κάτι, καταρχάς δεν είπα για μπουνιά. Μπαίνω μπροστά και μου λέει “φύγε από εδώ” του λέω γιατί να φύγω θέλω να μιλήσω μου κάνει τρεις φορές με το χέρι του λέω σε παρακαλώ πάρε το χέρι “γιατί μου λέει τι θα μου κάνεις” του λέω “σε παρακαλώ πάρε το χέρι”, επέμενε μου έκανε χειρονομία επίμονα και του λέω “μπορεί να φύγει κανένα χέρι να φας καμιά σφαλιάρα”. Το ποιος είμαι εγώ, αν έχω ηθική, αν έχω παιδεία, αν έχω αρχές κλπ το ξέρει πάρα πολύ καλά ο κόσμος μου».

Τότε ο Γιώργος Λιανός έκανε ξεκάθαρο τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει παραβίαση των κανονισμών:

«Ακούσαμε πολλές απόψεις κι από τις δυο ομάδες! Εγώ οφείλω από την μεριά μου να πω ότι αυτό το παιχνίδι σίγουρα δημιουργεί εντάσεις, σίγουρα παίζετε σε πολύ υψηλούς παλμούς και σε προηγούμενα Survivor έχουν ακουστεί πολλοί χαρακτηρισμοί. Αυτά μέχρι φυσικά ενός συγκεκριμένου ορίου, μπορούν να ειπωθούν χωρίς να θέλω να δώσω συγχωροχάρτι σε κανέναν, το πως ο καθένας διαχειρίζεται τα νεύρα του είναι προσωπική του υπόθεση. Αυτό το οποίο δεν δεχόμαστε με τίποτα είναι η σωματική βία. Αν συμβεί κάποια χειροδικία αυτό ξέρετε ότι αυτομάτως οδηγεί στην αποβολή από το Survivor»

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Αυτός ο Αλέξης είναι μόνο στο παιχνίδι τόσο αστείος και θεωρεί τον εαυτό του "υπόδειγμα για τα πάντα και αλάθητο" ή είναι έτσι γενικώς;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Αυτός ο Αλέξης είναι μόνο στο παιχνίδι τόσο αστείος και θεωρεί τον εαυτό του "υπόδειγμα για τα πάντα και αλάθητο" ή είναι έτσι γενικώς;

Ελπίζω να δούμε τον παλιό James και για αποκορύφωμα ….

Να βάλουν Νταφυ στην ομάδα Παππά!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Με διαφορα το πιο ωραιο μουνι ειναι το 20χρονο στους μπλε,πολυ πεσμενο το επιπεδο..
Και με γκομενες τυπου πατσαβουρας ασημινας και παικτες αλβανικα σκουπιδια δεν παμε πουθενα φετος..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.051
Πόντοι
6.256
Τελικα η ξανθουλα με τα φυσικα βυζια ειναι η καλυτερη, δε θυμαμαι ονομα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.051
Πόντοι
6.256
Το απολυτο μηδενικο, απλα δεν κανει για κει.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος