orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
30 χρόνων η Αλβανοκωλάρα.
Τραβά δούλεψε μωρή.
30 χρόνων και γυμνάζεις κώλους.
Είναι η κωλού αλβανίδα;
30 χρόνων η Αλβανοκωλάρα.
Τραβά δούλεψε μωρή.
30 χρόνων και γυμνάζεις κώλους.
Σκουπίδι ελλεηνιδα φεμιναζι, με 15 κιλά παραπάνω ειναι ρε τυπε. Από ποιον αδικείται?Κρίστυ πολύ ωραίο μουνέτο, αδικείται! Είναι και σπουδαγμένη/ψυχολόγα.
Ο μόνος αυθεντικός άντρας στους ψευτοδιάσημους είναι η ΑσημίναΚαι ο ποδηλάτης αδερφή;
Γιατί όχι ρε τυπε? Λες να λείπει η σέλα ποτε ποτε?Και ο ποδηλάτης αδερφή;
Χαχα. Σιχαμένη καργιολα.Ο μόνος αυθεντικός άντρας στους ψευτοδιάσημους είναι η Ασημίνα
Μεγαλύτερα αρχιδια από όλους ο ΓκοτζίλαΟ μόνος αυθεντικός άντρας στους ψευτοδιάσημους είναι η Ασημίνα
Ο ξανθός βαψομαλλιάς είναι κουνίστρος;
Ίσα με 7-8 μποφώρ!!!
Αλβανικό κωριο το έκαναν εκεί μέσα
Ο μόνος αυθεντικός άντρας στους ψευτοδιάσημους είναι η Ασημίνα
Γιατί όχι ρε τυπε? Λες να λείπει η σέλα ποτε ποτε?
Από εσένα τύπεΣκουπίδι ελλεηνιδα φεμιναζι, με 15 κιλά παραπάνω ειναι ρε τυπε. Από ποιον αδικείται?
Είναι η κωλού αλβανίδα;
Ας χάσει τα 15 τυπε, θα της δεσεις και μια μπάλα στο στόμα για να μη μιλάει και θα πάει το γαμησι σε άλλο τόπο.Από εσένα τύπε
Τι 15 κιλά;
Τουλάχιστον 30
Ας χάσει τα 15 τυπε, θα της δεσεις και μια μπάλα στο στόμα για να μη μιλάει και θα πάει το γαμησι σε άλλο τόπο.
Εντάξει μπάρμπα, μη την γαμάς.....θα την αναλάβω εγώ!Σκουπίδι ελλεηνιδα φεμιναζι, με 15 κιλά παραπάνω ειναι ρε τυπε. Από ποιον αδικείται?
Εντάξει μπάρμπα, μη την γαμάς.....θα την αναλάβω εγώ!
Αδερφέ την έχω δει από κοντά και δεν μου γέμισε το μάτι. Μην ρωτήσεις το αυτονόητο απλά δεν είναι και super oυάου.μια Χαμπερη κι ηταν καλυτερο μουνι απο ολες εκει μεσα τωρα
Έμπαινα και δεν εβγενα! Κορίτσι για παντρειά!!!Έμπαινες Kristy τύπε;