You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 7 Semi All star ⭐️
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 494K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Θλιβερή είναι η ζωή σου που βλέπεις τη Σταυρούλα ως μουνάρα γκόμενα.Αρχικά δεν είμαι γλύπτης για να την γλύψω. Έχεις τόσο καιρό στο εξωτερικό που ξέχασες και τα σωστά ελληνικά σου. Τα περαστικά είναι μόνιμα όλα δικά σου. Που εκτός από φαντασιόπληκτος, είσαι και ευεξαπτούλης. Που θα σου έκανε την χάρη να σου στηθεί κωλάρα σαν της Σταυρούλας και εσύ θα έλεγες: «Έχεις κυτταρίτιδα. Γαμάω μόνο δεκαριά από το χωριό μου στην Μαδαγασκάρη. Κυρίως στο μυαλό μου βέβαια. Φάε άκυρο μωρή».
Δεν σου ξαν' απαντάω. Είσαι θλιβερούλης.
Όσο για φαντασιόπληκτο, μάλλον δεν ξέρεις καν τι σημαίνει. Εγώ πραγματικά γαμάω ρωσιδια κάθε βδομάδα και χωρίς κυτταρίτιδα.
Εσύ κάτσε ονειρεψου τη Δαγκανιαρα στα τέσσερα.
Διαγραμμένο μέλος 241026
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 987
- Πόντοι
- 301
Πωωω πόσο δίκιο έχεις. Ξεδοντιαρα σιχαμενηΘλιβερή είναι η ζωή σου που βλέπεις τη Σταυρούλα ως μουνάρα γκόμενα.
Όσο για φαντασιόπληκτο, μάλλον δεν ξέρεις καν τι σημαίνει. Εγώ πραγματικά γαμάω ρωσιδια κάθε βδομάδα και χωρίς κυτταρίτιδα.
Είναι τόσο μαλακία το φετινό survivor που στις τελευταίες σελίδες ασχολούμαστε με το τι τρώει ο καθένας και με την "κυτταρίτιδα" της Σταυρούλας
Πάντως προσωπική άποψη επειδή τα τελευταία χρόνια έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα τρίτα φύλα, τα τρανς και τα λοατκι, προτιμώ η γυναίκα να έχει λίγη κυτταρίτιδα, τουλάχιστον η κυτταρίτιδα πιστοποιεί ότι είναι όντως γυναίκα.
Πάντως προσωπική άποψη επειδή τα τελευταία χρόνια έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα τρίτα φύλα, τα τρανς και τα λοατκι, προτιμώ η γυναίκα να έχει λίγη κυτταρίτιδα, τουλάχιστον η κυτταρίτιδα πιστοποιεί ότι είναι όντως γυναίκα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.592
- Πόντοι
- 8.346
Πουτσο να μην έχει ανάμεσα στα μπούτια κ όλα καλά τύπεΕίναι τόσο μαλακία το φετινό survivor που στις τελευταίες σελίδες ασχολούμαστε με το τι τρώει ο καθένας και με την "κυτταρίτιδα" της Σταυρούλας
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.134
- Πόντοι
- 5.006
Kαλημερα μαν ηρεμα πρωί πρωί σε παρακαλωΠουτσο να μην έχει ανάμεσα στα μπούτια κ όλα καλά τύπε
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Τελικά βλέπει κανείς το παιχνίδι ή όχι;
Πήρατε χαμπάρι τον τσακωμό της Δαλάκας με τον Χριστόφορο;
Ή το τσιφτετέλι της Τουρκάλας που ξεκίνησε να δείχνει πόσο καλό κωλαράκι έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες Ελληνίδες;
Πιστεύω αν βλέπαμε τις Τουρκάλες κάθε μέρα, θα είχαμε πολύ παραπάνω θέαμα σε 1 βδομάδα, από ότι δείχνουν οι Ελληνίδες σε 2 μήνες.
Πήρατε χαμπάρι τον τσακωμό της Δαλάκας με τον Χριστόφορο;
Ή το τσιφτετέλι της Τουρκάλας που ξεκίνησε να δείχνει πόσο καλό κωλαράκι έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες Ελληνίδες;
Πιστεύω αν βλέπαμε τις Τουρκάλες κάθε μέρα, θα είχαμε πολύ παραπάνω θέαμα σε 1 βδομάδα, από ότι δείχνουν οι Ελληνίδες σε 2 μήνες.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.762
- Πόντοι
- 456
Είπα πως δεν θα απαντήσω πάλι. Είσαι όμως τόσο μαλάκας, που δεν μπορώ να μην σε ξεβρακώσω δημόσια για ακόμη μία φορά. Βρες σχόλιο μου, που λέω επακριβώς πως η Σταυρούλα είναι μουνάρα.Θλιβερή είναι η ζωή σου που βλέπεις τη Σταυρούλα ως μουνάρα γκόμενα.
Περιμένω.
Δεν πρόκειται να το βρεις. Όπως δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ περίπτωση εσύ να γαμάς Ρωσίδες με αγαλμάτινο (λογικά από εκεί σου έχει μείνει και το γλύψιμο) πάτο.
Εγώ αυτό που έχω πει και με πολλούς εδώ μέσα και όχι μόνο εδώ μέσα, να συμφωνούν απόλυτα. Είναι πως η Σταυρούλα έχει απίστευτη κωλάρα. Τώρα εσύ που είδες, πως εγώ την είπα κάποτε μουνάρα. Λογικά συγκαταλέγεται και αυτό στην φαντασία σου και τις αυταπάτες που σε διακατέχουν.
Είσαι ο μόνος, εντάξει και το δεύτερο ψεύτικο προφίλ σου το τσιτάχ. Που λέτε πως η Σταυρούλα δεν έχει κωλάρα για ασταμάτητο σφυροκόπημα.
Προσπαθείς να μας πείσεις πως γαμάς κωλάρια αγαλμάτινα. Δήθεν πως είσαι πολύ ανώτερος μας. Λες και δίνει κανένας γαμήδι εδώ μέσα τι γάμας και αν και πότε. Παρόλαυτα κάθε μέρα είσαι εδώ και σχολιάζεις ανελλιπώς στα νήματα. Δεν πείθεις κανέναν τύπε. Είσαι θλιβερός και εντελώς φαντασιόπληκτος. Είσαι κρίμα. Κάτσε τώρα παραμίλα μόνος σου.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Χαχαχα ρε μπαγάσα σου δίνω πόντους για τη φαντασία.Είπα πως δεν θα απαντήσω πάλι. Είσαι όμως τόσο μαλάκας, που δεν μπορώ να μην σε ξεβρακώσω δημόσια για ακόμη μία φορά. Βρες σχόλιο μου, που λέω επακριβώς πως η Σταυρούλα είναι μουνάρα.
Περιμένω.
Δεν πρόκειται να το βρεις. Όπως δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ περίπτωση εσύ να γαμάς Ρωσίδες με αγαλμάτινο (λογικά από εκεί σου έχει μείνει και το γλύψιμο) πάτο.
Εγώ αυτό που έχω πει και με πολλούς εδώ μέσα και όχι μόνο εδώ μέσα, να συμφωνούν απόλυτα. Είναι πως η Σταυρούλα έχει απίστευτη κωλάρα. Τώρα εσύ που είδες, πως εγώ την είπα κάποτε μουνάρα. Λογικά συγκαταλέγεται και αυτό στην φαντασία σου και τις αυταπάτες που σε διακατέχουν.
Είσαι ο μόνος, εντάξει και το δεύτερο ψεύτικο προφίλ σου το τσιτάχ. Που λέτε πως η Σταυρούλα δεν έχει κωλάρα για ασταμάτητο σφυροκόπημα.
Προσπαθείς να μας πείσεις πως γαμάς κωλάρια αγαλμάτινα. Δήθεν πως είσαι πολύ ανώτερος μας. Λες και δίνει κανένας γαμήδι εδώ μέσα τι γάμας και αν και πότε. Παρόλαυτα κάθε μέρα είσαι εδώ και σχολιάζεις ανελλιπώς στα νήματα. Δεν πείθεις κανέναν τύπε. Είσαι θλιβερός και εντελώς φαντασιόπληκτος. Είσαι κρίμα. Κάτσε τώρα παραμίλα μόνος σου.
Ποιος έχει ανάγκη από 2ο προφίλ ρε κακομοίρη; Σε ξεφτιλίζω μια χαρά και μόνος μου. Δεν χρειάζεται παρέα, αλλά αν θέλουν από μόνοι τους να σε ρεζιλέψουν, γιατί όχι. Αν έχεις μπαλλάκια, βρες κάτι κάπου που έχω γράψει και δεν ισχύει.
Αλλιώς, π΄ίστεψε ΄πόσο άθλια είναι η ζωή σου και πόσο διαφορετικ΄΄η είναι η δική μου που όντως γαμάω ρωσίδια κάθε βδομάδα. Τι σχέση έχει το ότι μπαίνω και σχολιάζω μαλάκες σαν ε΄σενα, καμία λογική ξανά.
Τρ΄άβα παίξε το πουλάκι σου τώρα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Καλά αποχώρησε η Σταυρούλα και δεν ήρθαν εδώ να κλάψουν οι φαν της;;
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 801
- Πόντοι
- 81
Τι πλεξουδακια έκανες ρε τυπε χαχαχα
Υ.Γ Οι τουρκαλες είναι για βατεμα δυνατό
Υ.Γ Οι τουρκαλες είναι για βατεμα δυνατό
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.592
- Πόντοι
- 8.346
Δν έχει σμρ Ρωσίδα να γαμησεις κ τριγυρίζεις εδώ μέσα?Καλά αποχώρησε η Σταυρούλα και δεν ήρθαν εδώ να κλάψουν οι φαν της;;
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 801
- Πόντοι
- 81
Ναι κυκλοφορούσε σε σποιλ αρκετές μέρεςΑποχώρησε οικειοθελώς η Σταυρούλα…!!!
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.592
- Πόντοι
- 8.346
Τι άλλο να κάνουν για να το πάρει η γκόμενα του ατζουν
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.201
- Πόντοι
- 2.646
Καλησπέρα ναυάγια. Σιγά μην το πάρει η ψωλου. Θα την ξεφτιλίσουν ο Φανης και ο Γκιουλεκας
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Ποιος σου μιλήσε εσένα τώρα;Δν έχει σμρ Ρωσίδα να γαμησεις κ τριγυρίζεις εδώ μέσα?
Εγώ μιλάω για το παιχνίδι.
Αν δεν ασχολείσαι, μην σχολιάζεις καν.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.592
- Πόντοι
- 8.346
Ποιο παιχνίδι βρε κατσικογαμη?? Χθεσινοι είμαστε κ δν μπορούμε να παμε 2-3 σελίδες πίσω να δούμε πως ασχολείσαι με το παιχνίδι??Ποιος σου μιλήσε εσένα τώρα;
Εγώ μιλάω για το παιχνίδι.
Αν δεν ασχολείσαι, μην σχολιάζεις καν.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.592
- Πόντοι
- 8.346