PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.046
- Πόντοι
- 446
Όξωωω ξινή...!!!4η υποψήφια
Δώρα
Όξωωω ξινή...!!!4η υποψήφια
Δώρα
Μη βριζεις μανΈξω μωρη σάπια!!!
Βαριδιο ήταν η Ασχημινα εδω κ ενάμιση μήνα. Εγώ με τη παραγωγή απορώ π την κρατούσεΠοιος το περίμενε να μείνει η γριά και να φύγει η Ασημίνα!
Κάτι παίχτηκε με Ατζούν και με την παραγωγή πέρυσι, κάτι εξώδικα κατι για λεφτά. Όταν πήρανε πούλο νωρίς για τα κινητά/φαγητά/delivery. Μετά βγήκε είπε ότι υπήρξε συμβιβασμός και φέτος έκανε διακοπάρες 4μιση μήνεςΒαριδιο ήταν η Ασχημινα εδω κ ενάμιση μήνα. Εγώ με τη παραγωγή απορώ π την κρατούσε
Και έχεις μετά τον άλλον να σου λέει, πως άμα του στηνόταν στα τέσσερα και του άνοιγε τα πόδια σαν την διώρυγα της Κορίνθου.Πως καβαλάει τα παλούκια έτσι…
Είπαμε τυπε επειδή είσαι Ανατολίτης και γουστάρεις τα μπούτια να τρίβονται μεταξύ τους και να βλέπεις το δέρμα σαν πορτοκάλι, δεν κάνει εμάς ανώμαλους.Και έχεις μετά τον άλλον να σου λέει, πως άμα του στηνόταν στα τέσσερα και του άνοιγε τα πόδια σαν την διώρυγα της Κορίνθου.
Αυτός δεν θα την «σφυροκοπούσε» μέχρι να γυρίσει το παλιό ΠΑΣΟΚ. Επειδή «έΧεΙ κΥτΤαΡιτΙδΑ».
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Με ανώμαλους δεν μιλάω.
Τελικό σκορ…
Παιχνίδια Καραϊβικής
Πιάσε το παλούκι
Κόκκινοι 3 - 5 Μπλε
Παιχνίδι ερωτήσεων
Κόκκινοι 3 - 5 Μπλε
Δηλαδή ρε μάγκα, αυτή την βιτσιόζα την Σταυρούλα δε θα την έσκιζες?Είπαμε τυπε επειδή είσαι Ανατολίτης και γουστάρεις τα μπούτια να τρίβονται μεταξύ τους και να βλέπεις το δέρμα σαν πορτοκάλι, δεν κάνει εμάς ανώμαλους.
Εσύ κάτσε γλύψε την κυτταρίτιδα και άσε εμάς να πηδάμε αγαλματινα ρωσιδια που όταν τα βλέπεις από πίσω έχει κενό ανάμεσα στα μπούτια και στο νακι.
Όπως έχει συνηθίσει ο καθένας. Εκεί που βρίσκεσαι μάλλον αυτά πετυχαίνεις και αυτά γουσταρεις.
Περαστικά.
Έλα μη μου τα πρηζετε με την δαγκανιαρα.Δηλαδή ρε μάγκα, αυτή την βιτσιόζα την Σταυρούλα δε θα την έσκιζες?