argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.684
- Πόντοι
- 9.297
Toση στρατηγική ούτε ο Ομπράντοβιτς...Άρα οι κόκκινοι θα ψηφίσουν Ολγα ή Αντωνά, η Δαλάκα θα δώσει τη γριά και θα φύγει η Άρια.
Καλά τα λέω;
Toση στρατηγική ούτε ο Ομπράντοβιτς...Άρα οι κόκκινοι θα ψηφίσουν Ολγα ή Αντωνά, η Δαλάκα θα δώσει τη γριά και θα φύγει η Άρια.
Καλά τα λέω;
Όχι μωρέ το μοντέλο της καρδιάς μας..
Γιατί δε ψηφίζουν την άχρηστη την Χρύσα;
Γιατί δε ψηφίζουν την άχρηστη την Χρύσα;
Άσε την Χρύσα ήσυχη
Ξανθό μουνί
Τρελό γαμήσι
Κάτσε μία, να σας θυμίσω γιατί δεν ψηφίζουν τη Χρύσα…
Koυσκουσακι Μακεδονίας με αυγά και γάλα (όχι αυτό το ανατολίτικο ξέπλυμα χωρίς αυγά και γάλα) με γιαουρτακι που εχει...όλα τα λιπαρά όλα τα λεφτά!Τι τσιμπησες μαν;
Κοκορετσι κοντοσουβλι μπιφτέκια σαλάτες πατατες,και μετά μιλφειγΤι τσιμπησες μαν;
Είναι τσικνοτριτη σήμερα?? Ήρεμα ρωτάωΚοκορετσι κοντοσουβλι μπιφτέκια σαλάτες πατατες,και μετά μιλφειγ
..κάτι ελαφρύ όπως έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος αν ενθυμουμαι καλώς.Κοκορετσι κοντοσουβλι μπιφτέκια σαλάτες πατατες,και μετά μιλφειγ
Προπονεί το στομάχι του για τον μεγάλο αγώνα της ΤσικνοπέμπτηςΕίναι τσικνοτριτη σήμερα?? Ήρεμα ρωτάω
Nαι προθέρμανση έχω κλείσει από βαγονακι από κουκλί βαγονετο κτλ μπολικο πραμαΕίναι τσικνοτριτη σήμερα?? Ήρεμα ρωτάω
Τα μιλφειγ από που μανNαι προθέρμανση έχω κλείσει από βαγονακι από κουκλί βαγονετο κτλ μπολικο πραμα
Ετοιμαζεσαι για....τραινακι;;;Nαι προθέρμανση έχω κλείσει από βαγονακι από κουκλί βαγονετο κτλ μπολικο πραμα
ΔέσποιναΤα μιλφειγ από που μαν
Ναι έχω κλείσει το βαγόνι ολοΕτοιμαζεσαι για....τραινακι;;;
Βάλε με και εμένα στο τρενάκι αλλά θέλω να είμαι πρώτος στη σειράΔέσποινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι έχω κλείσει το βαγόνι ολο
Εντάξει μαζί θα είμαστε πρώτη θεσηΒάλε με και εμένα στο τρενάκι αλλά θέλω να είμαι πρώτος στη σειρά