Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Πρέπει να έχει πολύ φιλόξενη μουναρα
Και πάτο;
Πρέπει να έχει πολύ φιλόξενη μουναρα
Σαν τα πατάκια σε σπίτια που γράφουνε Welcome. Αυτής βέβαια γράφει welcum.Πρέπει να έχει πολύ φιλόξενη μουναρα
Με τον κωλο έξω αύριο παίζει η Σταυρουλα.
Πάτος να χωσεις την μούρη σου μεσα.. για μερακληδεςΜε τον κωλο έξω αύριο παίζει η Σταυρουλα.
Στον τάκο σήμερα η Αιρα. Επανήλθε η κανονικότητα
Να σηκωθεί να φύγει μόνη της αν και θα στεναχωρηθεί ο @argyrotoxos
με κοντινο στο βαρ μπορει και να το δουμεΚοντεψες να βγαλεις μουνοχειλο με ενα σκρινσοτ
λογικα τραβαει 2 απανωτες καθημερινα πριν το γυρισμαΤον έρημο τον καμεραμαν σκέφτομαι εγώ , τι μάχη πρέπει να δινει ο φουκαράς για να παραμείνει ψύχραιμος και να βγάλει ένα ωραίο πλάνο , χωρίς να τρέμει το χέρι του με αυτά που βλέπει.. Ειδικά αυτή η καυλιάρα η Χρύσα του κάνει το έργο ακόμα πιο δύσκολο με την κωλάρα της.
Στην θέση του θα είχα παρατήσει κάμερες, , καλώδια, τα πάντα, στην πούτσα μου ολα να πάει για χιεστεί και ο Αντζούν και θα 'χα πάει να γυμναστώ διπλα στα κορίτσια .
αν αδυνατισει λιγο κατι μπορει να γινειΘα σας βγάλει την πούτσα πριονίδι η Σταυρούλα.
Προσοχή!
Με συγκινεις αλλά εγώ θα χαρώ να φύγει για να την παρηγορήσω ...Να σηκωθεί να φύγει μόνη της αν και θα στεναχωρηθεί ο @argyrotoxos
Όχι μωρέ το μοντέλο της καρδιάς μας..Στον τάκο σήμερα η Αιρα. Επανήλθε η κανονικότητα
Ερωτικός.Με συγκινεις αλλά εγώ θα χαρώ να φύγει για να την παρηγορήσω ...
Νμζ Σταυρούλα πάει για MVPΆρα οι κόκκινοι θα ψηφίσουν Ολγα ή Αντωνά, η Δαλάκα θα δώσει τη γριά και θα φύγει η Άρια.
Καλά τα λέω;
Άσε την Χρύσα ήσυχηΌχι μωρέ το μοντέλο της καρδιάς μας..
Γιατί δε ψηφίζουν την άχρηστη την Χρύσα;
Στους 94,8 στα FM....Θεσσαλονικη!Ερωτικός.