Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.013
- Πόντοι
- 3.936
Με τον κωλο έξω αύριο παίζει η Σταυρουλα.![]()
![]()
![]()
Θα σας βγάλει την πούτσα πριονίδι η Σταυρούλα.
Προσοχή!
Με τον κωλο έξω αύριο παίζει η Σταυρουλα.![]()
![]()
![]()
Πάτος να χωσεις την μούρη σου μεσα.. για μερακληδεςΜε τον κωλο έξω αύριο παίζει η Σταυρουλα.![]()
![]()
![]()
Στον τάκο σήμερα η Αιρα. Επανήλθε η κανονικότητα
Να σηκωθεί να φύγει μόνη της αν και θα στεναχωρηθεί ο @argyrotoxos
με κοντινο στο βαρ μπορει και να το δουμεΚοντεψες να βγαλεις μουνοχειλο με ενα σκρινσοτ![]()
λογικα τραβαει 2 απανωτες καθημερινα πριν το γυρισμαΤον έρημο τον καμεραμαν σκέφτομαι εγώ , τι μάχη πρέπει να δινει ο φουκαράς για να παραμείνει ψύχραιμος και να βγάλει ένα ωραίο πλάνο , χωρίς να τρέμει το χέρι του με αυτά που βλέπει.. Ειδικά αυτή η καυλιάρα η Χρύσα του κάνει το έργο ακόμα πιο δύσκολο με την κωλάρα της.
Στην θέση του θα είχα παρατήσει κάμερες, , καλώδια, τα πάντα, στην πούτσα μου ολα να πάει για χιεστεί και ο Αντζούν και θα 'χα πάει να γυμναστώ διπλα στα κορίτσια .![]()
αν αδυνατισει λιγο κατι μπορει να γινειΘα σας βγάλει την πούτσα πριονίδι η Σταυρούλα.
Προσοχή!
Με συγκινεις αλλά εγώ θα χαρώ να φύγει για να την παρηγορήσω ...Να σηκωθεί να φύγει μόνη της αν και θα στεναχωρηθεί ο @argyrotoxos
Όχι μωρέ το μοντέλο της καρδιάς μας..Στον τάκο σήμερα η Αιρα. Επανήλθε η κανονικότητα
Ερωτικός.Με συγκινεις αλλά εγώ θα χαρώ να φύγει για να την παρηγορήσω ...![]()
Νμζ Σταυρούλα πάει για MVPΆρα οι κόκκινοι θα ψηφίσουν Ολγα ή Αντωνά, η Δαλάκα θα δώσει τη γριά και θα φύγει η Άρια.
Καλά τα λέω;
Άσε την Χρύσα ήσυχηΌχι μωρέ το μοντέλο της καρδιάς μας..
Γιατί δε ψηφίζουν την άχρηστη την Χρύσα;
Στους 94,8 στα FM....Θεσσαλονικη!Ερωτικός.
Toση στρατηγική ούτε ο Ομπράντοβιτς...Άρα οι κόκκινοι θα ψηφίσουν Ολγα ή Αντωνά, η Δαλάκα θα δώσει τη γριά και θα φύγει η Άρια.
Καλά τα λέω;
Όχι μωρέ το μοντέλο της καρδιάς μας..
Άσε την Χρύσα ήσυχη
Ξανθό μουνί
Τρελό γαμήσι
Koυσκουσακι Μακεδονίας με αυγά και γάλα (όχι αυτό το ανατολίτικο ξέπλυμα χωρίς αυγά και γάλα) με γιαουρτακι που εχει...όλα τα λιπαρά όλα τα λεφτά!Τι τσιμπησες μαν;![]()