xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.866
- Πόντοι
- 3.846
Δεν είναι από το τωρινό survivor.απο πιο επεισοδιο ειναι η πρωτη φωτο?
Δεν είναι από το τωρινό survivor.απο πιο επεισοδιο ειναι η πρωτη φωτο?
Σοβαρά τωρα αυτος ο καραγκιόζης γαμαει την Ιλενια;;;Σήμερα, 7 Φεβρουαρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα προέβη σε νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι!
« Ο πειρατής, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό και μία γειτόνισσα δεν θα πω όνομα μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες και βγάζουν τα σκυλιά τους έξω βόλτα… Και μένει σπίτι του κάποιες μέρες… το επιβεβαιώνουμε και εμείς» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
Χάλασε ο κόσμος και τα μουνια τυπεΣοβαρά τωρα αυτος ο καραγκιόζης γαμαει την Ιλενια;;;
Δεν πιστεύω, friend zone θα τον έχει. Αυτός καλώς ή κακώς ήταν η μουργκα των διαγωνιζομένων του πρώτου survivor*. Όλοι για spaliara και λοιπούς το βλέπαμε. Μην κοιτάς ότι έκανε καριέρα σε survivor ως ανθυποσταρ.Σοβαρά τωρα αυτος ο καραγκιόζης γαμαει την Ιλενια;;;
ΦΑΤΕ ΤΟΥΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ερχομαι να δω την κατασταση σαςΝιπλη κοροιδευεις αλλα ολο εδω ερχεσαι να παιρνεις ματι και να ενημερωνεσαι τα τεκτενομενα. Κλειδαροτρυπας εισαι βρε !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να βαλει μεσα και αυτους απο το Voice και του X factor , να έχει κόσμο να παιζει το παραμυθι τουΓια δεν που τελικά έχει πατούσε και το φετινό.
Μπράβο στη παραγωγή αλλά θα μπορούσε πολύ καλύτερα.
Τώρα μέσα: Σοφιάνα, Τελεφερίκ, Άσπα, ο κλώνος της Άσπας που δεν ξέρω πως την λένε κ Ναυσικά για όσους γουστάρουν πλαστικά.
Μαλακας είναι αλλά όχι τόσο δυνατός να γίνει Mister.Νιπλη κοροιδευεις αλλα ολο εδω ερχεσαι να παιρνεις ματι και να ενημερωνεσαι τα τεκτενομενα. Κλειδαροτρυπας εισαι βρε !
Όσο βλέπω αυτά τα δόντια και ακούω αυτή τη σπαστική φωνή απλά μου πέφτει.απο οποιο επεισοδιο κι αν ειναι, η κολαρα της ειναι ενα ποιημα!!Φαντασου την στημένη στα 4.....
Όσο βλέπω αυτά τα δόντια και ακούω αυτή τη σπαστική φωνή απλά μου πέφτει.
Προσπερνω και κοιτάω μόνο βυζια Σαλταφεριδου και Στελλαρα.
Σας ξενέρωσε ο Νίπλης και δεν γράφει κανείς;