ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.056
για βαλε
ΦΑΤΕ ΤΟΥΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Σκάσε Νιπλή
Με ροδόνερο θα πλένεις το στόμα σου, πριν πιάσεις στο στόμα σου τον Νίπλη.Σα δε ντρέπεσαι ναυτάκι πράμα.
Εδώ ηρθες να ψωνίσεις πελατακια;
Τραβά στο θέμα του χεστη του Νιπλή ή στο master chef.
Με ροδόνερο θα πλένεις το στόμα σου, πριν πιάσεις στο στόμα σου τον Νίπλη.
Είναι καλός. Θα μου ανοίξει κουρείο. Τώρα περιμένω να βγει η έγκριση για το δάνειο και να του δώσω τα λεφτά.
απο την ζηλεια και τις μαλακιες του Τουρκου που βλεπεις εχει μαυρίσει η ψυχουλα σου .. και βγαζεις κακία ...Είναι απατεώνας ο @Νίπλης.
Σε όλους τάζει και σε όλους στο τέλος ζητάει δανεικά.
Νομίζω ότι ο Νιπλής είναι ο Χρήστος Σαββίδης του 2023.
απο την ζηλεια και τις μαλακιες του Τουρκου που βλεπεις εχει μαυρίσει η ψυχουλα σου .. και βγαζεις κακία ...
το νου σου ..
Μια ευγενική άποψη, δομημένη με ακλόνητα επιχειρήματα από αδιάσειστα στοιχείαΚαααααααααααλά! Αν άξιζε ο Σάκης θα τον κυνηγούσαν από πίσω. Αντίθετα τον έχουν χεσμένο διότι βρήκαν άλλους καλύτερους κι όχι γλαστρομαιντανούς Σάκηδες.
Με την τραβελομούρα Μαριαλένα ταιριάζει γάντι
ο γυφτολαίμης.
ελπιζω τωρα να καταφερει να φορτωσει τις φωτο της Σταυρουλας και να μην κολλησει για τριτη φορα!!
χαχαχα......στο στομα δεν ξερω.....Εγω για την κολαρα της μιλησα!!Δεν της τον έδινα στο στόμα που να με πλήρωνε η καρχαρίνα.
απο πιο επεισοδιο ειναι η πρωτη φωτο?ελπιζω τωρα να καταφερει να φορτωσει τις φωτο της Σταυρουλας και να μην κολλησει για τριτη φορα!!
δεν ξερω φιλε.Απο το google την κατεβασα.Μοναδική πατούρα!!απο πιο επεισοδιο ειναι η πρωτη φωτο?
τη βρηκα. η κωλαρα της ειναι μονο για χαστουκια και πισωκολληταδεν ξερω φιλε.Απο το google την κατεβασα.Μοναδική πατούρα!!