troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
Αδελφέ τι λέει τελωνείο ηρθε φρεσκο αίμα?
με την καμμια αδερφε...
Αδελφέ τι λέει τελωνείο ηρθε φρεσκο αίμα?
Θέλει γκρέμισμα αδελφέ?
με την καμμια αδερφε...
φουλ με τα παπούτσια εμπαινε
εμπαινε φουλ με τα παπουτσια
Φορας ακομα παπουτσια
Βαλαβανη μου είμαι σίγουρος πως κανεις cuckold φάσεις με τον βασαλο. Σε σκέφτομαι να γαμιεσαι και να τσιμπουκωνεις πιτσιρικάδες με μεγάλες ψωλες και νου γίνεται πετρα
Αν δεν το κάνετε κρίμα να μη σε χαίρονται κ άλλοι. Εγώ θα σε μοιραζόμουν κ θα τον έπαιζα
Τον παίζω συχνά με ότι ανεβάζεις κ ότι εχεις ανεβάσει στο παρελθόν στο insta με τις μπουταρες κ την κωλαρα σου. Περιμένουνε και γυμνή φωτογράφηση οπωσδηποτε. Φαίνεσαι ξετσίπωτη και καβλιαρα κ αυτό μας καβλωνει παραπάνω. Ελπίζω να μας χαρίσεις ωραία πλάνα και θέλω να ξέρεις πως ζω για να μυρισω τα πόδια τα μπούτια και την κωλαρα/μουνα σου μετά από μια κουραστική σου μέρα, ν τον πετάξω έξω και να κρυφογελάς
Είσαι ψυχουλαΒαλαβανη μου είμαι σίγουρος πως κανεις cuckold φάσεις με τον βασαλο. Σε σκέφτομαι να γαμιεσαι και να τσιμπουκωνεις πιτσιρικάδες με μεγάλες ψωλες και νου γίνεται πετρα
Αν δεν το κάνετε κρίμα να μη σε χαίρονται κ άλλοι. Εγώ θα σε μοιραζόμουν κ θα τον έπαιζα
Τον παίζω συχνά με ότι ανεβάζεις κ ότι εχεις ανεβάσει στο παρελθόν στο insta με τις μπουταρες κ την κωλαρα σου. Περιμένουνε και γυμνή φωτογράφηση οπωσδηποτε. Φαίνεσαι ξετσίπωτη και καβλιαρα κ αυτό μας καβλωνει παραπάνω. Ελπίζω να μας χαρίσεις ωραία πλάνα και θέλω να ξέρεις πως ζω για να μυρισω τα πόδια τα μπούτια και την κωλαρα/μουνα σου μετά από μια κουραστική σου μέρα, ν τον πετάξω έξω και να κρυφογελάς
Τώρα που το έγραψες όλο αυτό τύπε, ποιό μέλος μας λες να είναι η Βαλαβάνη;Βαλαβανη μου είμαι σίγουρος πως κανεις cuckold φάσεις με τον βασαλο. Σε σκέφτομαι να γαμιεσαι και να τσιμπουκωνεις πιτσιρικάδες με μεγάλες ψωλες και νου γίνεται πετρα
Εύκολο...να μπει στο κότερο που ήταν η Ράλλη...Που να του σηκωθεί ρε τυπε του βασαλου από τη ντοπα? Βαλαβανη όπως μπελαντονα πρέπει να γυρίσει τσόντες με μαύρους να της δίνουν το κωλαντερο στο χέρι.
και γω την εχω βαλει στο ματι και περιμενω πως και πως κωλο-πλανα απο τους καμερα μποιςΒαλαβανη μου είμαι σίγουρος πως κανεις cuckold φάσεις με τον βασαλο. Σε σκέφτομαι να γαμιεσαι και να τσιμπουκωνεις πιτσιρικάδες με μεγάλες ψωλες και νου γίνεται πετρα
Χάλι μαυροΣαν υαινα είναι η σταυρουλα
Που τη θυμηθηκες τη μπελαντονα απ τη ΓιούταΠου να του σηκωθεί ρε τυπε του βασαλου από τη ντοπα? Βαλαβανη όπως μπελαντονα πρέπει να γυρίσει τσόντες με μαύρους να της δίνουν το κωλαντερο στο χέρι.
Τα δίνω ολα. Εις διπλουν. Τριπλουν.