Σας θέτω μια ενδιαφέρουσα ερώτηση...
Κάντε ότι θέλετε στην Ασημινα (κανένα νομικό η ηθικό όριο πραγματικά ότι επιθυμείτε) η τα λεφτά και το πλειστεισιον 5??
Το PS με φωτοσοπ το έβαλαν; Δεν ακουμπάει στην παλάμη
Κάντε ότι θέλετε στην Ασημινα (κανένα νομικό η ηθικό όριο πραγματικά ότι επιθυμείτε) η τα λεφτά και το πλειστεισιον 5??
Συγνώμη μανΜη βριζεις μαν ηρεμα
Είναι και αυτό ερώτημα.. άντε τώρα τον χαζό που μπει σε αυτό τον διαγωνισμόΤο PS με φωτοσοπ το έβαλαν; Δεν ακουμπάει στην παλάμη
Δεν σε ανάβει ούτε λιγάκι η ασημινουλα Ε ρε μπαγασα χαχαΤο ps5
Ποιος τα γαμαει τα λεφτά;
Δεν σε ανάβει ούτε λιγάκι η ασημινουλα Ε ρε μπαγασα χαχα
Συμφωνώ όμως το ίδιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δικό σας …
Πιο αξιοπρεπείς θα ήταν για τον Σάκη αν γινόταν ζευγάρι με την αδερφή Ασημακοπούλο αντί για'αυτο. Θεέ και κύριε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δικό σας …
Τότε είναι ο Νίκος. Λογικό. Κακα τα ψέματα, όλα αυτά που λένε γι'αυτόν ότι έτσι και έτσι είναι μπούρδες. Τώρα δεν τα θυμάμαι όλα αλλά για μένα, ήταν ο πιο διασκεδαστικός και άντε λίγο αξιοπρεπείς εκεί μέσα. Τα περισσότερο που έλεγαν ενάντια του μου ακούγονταν σαν μπούρδες. Είτε από την πουσταρα Μπογδάνο είτε από Σταυρούλα την κώλου.. έτσι νομίζω τέλος παντωνΓκότσης:
Αρχικά, σημείωσε πως το κλίμα που λαμβάνει μέσω των Social Media, είναι πως φαβορί είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.
Στη συνέχεια ωστόσο έκανε την έκπληξη, λέγοντας πως: «Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης (Κατσούλης) το έχει πάρει μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή».
Τότε είναι ο Νίκος. Λογικό. Κακα τα ψέματα, όλα αυτά που λένε γι'αυτόν ότι έτσι και έτσι είναι μπούρδες. Τώρα δεν τα θυμάμαι όλα αλλά για μένα, ήταν ο πιο διασκεδαστικός και άντε λίγο αξιοπρεπείς εκεί μέσα. Τα περισσότερο που έλεγαν ενάντια του μου ακούγονταν σαν μπούρδες. Είτε από την πουσταρα Μπογδάνο είτε από Σταυρούλα την κώλου.. έτσι νομίζω τέλος παντων
Έλπιζα και εγώ αλλά έχεις δικιομ.τιποτα ούτε ένα μικρό πράγμα σαν μια ηλίθια εκπομπή δεν είναι δίκαια και δεν σου δίνει χαρά...να πάνε να γαμηθουν όμως αν δεν φέρουν ωραίες γυναίκες χέστηκα να βλέπω κιόλας..Δεν νομίζω να κερδίσει.
Η παραγωγή αποφασίζει τον νικητή.
Με τόσες αβάντες στον Σάκη ο τελικός θα είναι για αυτόν περίπατος.