Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ε αυτό λέμε ρε συ
Μπράβο στο κορίτσι.
Ξέρει να γλεντάει.
Ε αυτό λέμε ρε συ
Καλά πήγε αυτό.Μπάρτζης το παράτησε…
Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη που επέλεξε τη Μαριαλένα για να καθίσει δίπλα του, αφήνοντας σε μια στρατηγική κίνηση τους Μάριο και Μπάρτζη.
Φτάνει ρε μουνόδουλε κάπου έλεος!
Για τον Κατσούλη λέει ο φίλος.....Ζήτω συγγνώμη στο κοινό του νυματος για τα μουνοδουλικά άρθρα που ανεβάζω.
Για τον Κατσούλη λέει ο φίλος.....
Και κωλαρα, μην ξεχνάμε...Απλή, τίμια και ξεκάθαρη όπως πάντα, όπως ήταν και το 2021. (Και όπως είχα γράψει και γω, μόνο τον Μπάρτζη αναφέρει ότι της τα έλεγε στα ίσια.)
"Γυναίκα" τέλη 2023:Τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το αγοράκι έχει βάλει χειλάκια;
Έβαλε μυαλό επιτέλους ο Μπαγασας ...Επιασε το τζοκερ ο Στάθης! Η Σοφιάννα προσωπάρα,κορμάρα και κ@λάρα!!...
Πρέπει να το σηκώσει ο Μπαρτζης και να μείνει το γκέι ζευγάρι με την πουτσα στο στόμα. Αυτό θέλω μόνο..Ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση του ημιτελικού;
- Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης (54%, 147 Votes)
- Νίκος Μπάρτζης (46%, 123 Votes)
Όλη η Ελλάδα.Πρέπει να το σηκώσει ο Μπαρτζης και να μείνει το γκέι ζευγάρι με την πουτσα στο στόμα. Αυτό θέλω μόνο..
Ξέρεις τι? Και εγώ. Πραγματικά σου λέω ο Σάκης και ο Μαριαλένος είναι ότι πιο σιχαμερό και εκπροσωπούν τα χειρότερα των σύγχρονων ζευγαριών που αν και είναι μικρή νίκη από μέρος μου, θέλω να τους δω να χάνουν και την σκατοφατσα του Γκόλουμ στα πρόθυρα κλαματος..Όλη η Ελλάδα.
Σκέφτομαι να ψηφίσω για 1η φορά
Από την στιγμή που θα ήταν μαζί στο παιχνίδι έπρεπε να πετάξεις κάθε ελπίδα για κάτι αξιοπρεπές ως θέαμα. Οι άλλοι γαμιουνται στα αθλήματα να δούνε τους δικούς τους και αυτοί οι δύο σαν τα πιστουνακια χαλαρά. Να πάνε να γαμηθουν μαζί με τον μαλακά Τούρκο που σίγουρα έβαλε την Μαριαλένα να του το πιπωσει μέχρι να γίνει λάστιχο για να μπει μέσα αφού όλοι την μισούμε και ο Σάκης σαν πουστης άντρας που είναι (διότι αν είχε αξιοπρέπεια δεν θα ήταν με αυτήν) έκατσε και εβλεπε.Δεν καταλαβα ρε σεις..Δλδ επελεξε ο Κατσουλης ποιος θα ειναι στην τριαδα??Τοσο στημενο πια το εμετικο φετινο σαρβαιβορ?εχουν αλλαξει 100 κανονες με μονο σκοπο να παει μεχρι τελους η κουραδα η μαριαλενα..εγινε κι αυτο??