El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Εμένα;Τι σκέφτεται άραγε??
Εμένα;Τι σκέφτεται άραγε??
Οχι, εμενα. Κανε ακρη..Εμένα;
Νόμιζα τον τελευταίο πόντο που πήρε την ασυλία…
Να πάρε…
Ο Σάκης δεν καταλάβατε τι έγινε…
Καλα ετσι πως στρωθηκε κάτω, μην ακούσω μαλακίες οτι δεν θα μπαίνατε..
Ναι, Γερμανίδα στην Κω παρέα με τις φίλες της.....Με τα μπουνιά μέσα.
Ότι το παίζουμε δύσκολοι, εκλεκτικοί και σκληροί καριολιδες δεν έχει να κάνει με το εάν μπαίναμε κάπου.
Μπαίναμε, αλλά από όλες τις survivors η Στέλλα είναι κατηγορία Πάω Διακοπές.
Εμένα;
Εμένα ... ... σκέφτεται το κορίτσι.
Αιώνια να ζήσει εύχομαι είναι πραγματικά χαρακτήρας ορκίζομαι από το γέλιο μου προσθέτονται ένα δύο χρονακια στην ζωή μου.
Τι κόλλημα έχει ο πουστης με τον Σπύρο? Μείνει εσυ πουσταρα με τους ανήλικους γκόμενους σου ενώ ο Μαρτικας έχει στην πιάτσα το μοντέλο....λέμε η πίκρα και το κόλλημα είναι άλλο πράμα με τούτον..
Δεν τον πάω τον ψωνισμένο τον Μαρτίκα, αλλά σε σχέση με αυτό το σιχαμενο υποκείμενο μου φαίνεται μια χαρά.Τι κόλλημα έχει ο πουστης με τον Σπύρο? Μείνει εσυ πουσταρα με τους ανήλικους γκόμενους σου ενώ ο Μαρτικας έχει στην πιάτσα το μοντέλο....λέμε η πίκρα και το κόλλημα είναι άλλο πράμα με τούτον..
Τι κόλλημα έχει ο πουστης με τον Σπύρο? Μείνει εσυ πουσταρα με τους ανήλικους γκόμενους σου ενώ ο Μαρτικας έχει στην πιάτσα το μοντέλο....λέμε η πίκρα και το κόλλημα είναι άλλο πράμα με τούτον..
Τι να το πεις αυτό δικε μου? Δεν λέω, προσωπικότητα είναι ...ξέρεις ...αλλά εγώ θα την ξέσκιζα , μ'αρεσει και λίγο η φάση ότι είναι σαν σνομπ η γκόμενα, λέμε πολύ χειτ-φακ πράγμα..Πιάτσα;
Μοντέλο;
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Τι να το πεις αυτό δικε μου? Δεν λέω, προσωπικότητα είναι ...ξέρεις ...αλλά εγώ θα την ξέσκιζα , μ'αρεσει και λίγο η φάση ότι είναι σαν σνομπ η γκόμενα, λέμε πολύ χειτ-φακ πράγμα..
Και ναι, είμαι μεγάλο αγόρι, πώς το κατάλαβες?