Νέα

Survivor 6 - All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θες να δεις περισσότερο

• Πανάρα

• Χάντα

• Νταφυ

• Κονδυλάτο

• Βαλάντη

• Παππά

• Κουρεντή

• Βαλαβάνη

• Σπαλ!

• Ντάνο

• Ορέστη Τσάνγκ

• Ταραμπάνκο

• Πασχάλη

• Queen Dina

• Laourita

• Άνθη Σαλαγκούδη

• Βέλλη

• Mariposa

• Κανέναν από αυτούς

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
1684300131583.png

Ξανθό μπάζο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξεκαθάρισε πως ουδέποτε χρησιμοποίησε κινητό, όπως την κατηγόρησαν, τονίζοντας πως μόνο οι ρεπόρτερ έχουν μαζί τους και ίσως στο ταξίδι στο Λονδίνο να της είχαν δείξει κάποιες φωτογραφίες που έβγαλαν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της ξεκινώντας από τον Νίκο Μπάρτζη. «Κάναμε παρέα μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένα παιδί που ότι έχει να πει το λέει μπροστά σου. Αυτό το εκτίμησα και μου άρεσε ο χαρακτήρας του», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Ηλία Μπόγδανο σημείωσε πως «αυτό με το χαρτάκι το μάθαμε στο συμβούλιο. Το σωστό θα ήταν να βγει και να πει ότι το έγραψε και να υποστηρίξει τον φίλο του. Εμείς δεν γνωρίζαμε κάτι. Είναι ευχάριστο παιδί. Όταν όμως πήγε στην κόκκινη ομάδα απομακρύνθηκε λίγο».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας πως «βγήκα έξω και άκουσα ότι τα σχόλιά του είναι πιο αιχμηρά. Δεν το αντιλήφθηκα αυτό. Μπροστά μας ήταν πάντα με τον καλό λόγο, ήταν φίλος με όλους και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν ψηφίζεται».

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ο Γιώργος Κόρομι δεν είναι τρομερά δημοφιλής παίκτης. Δεν περνά και απαρατήρητος ή αδιάφορος όμως. Ασχέτως αν έχει πέσει λίγο αγωνιστικά, παραμείνει ισχυρός παίκτης στους στίβους μάχης και θα πάρει τις ψήφους του.

Η Μελίνα Μεταξά θα είναι πρόβλημα να αποχωρήσει. Διότι, οι κόκκινοι ομάδα θα μείνει μόνο με τη Μαριαλένα στο γυναικείο κομμάτι. Αλλά για να μην το πάω στο πονηρό, σας τα έχω πει πολλές φορές. Η Κύπρια θα βρει ψήφους από τη Μεγαλόνησο και θεωρώ πως θα μείνει στο παιχνίδι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αυτή η ιδιάζουσα περίπτωση που προκαλεί εντάσεις και όχι μόνο. Αν ήταν τέσσερις οι υποψήφιοι θα ήταν άνετη η παραμονή του. Τώρα, τα ζόρια παραμονεύουν. Πόσα να κάνει κι αυτό το Αίγιο πια;

Για να συνοψίσουμε, η Μελίνα θα βρει τη λύση. Θα βρει τις ψήφους και θα παραμείνει. Όχι ότι είναι σίγουρη, απλά έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από τους άλλους. Μέχρι εκεί. Ανάμεσα στους δύο άνδρες θα παιχτεί η αποχώρηση. Μικρό προβάδισμα παραμονής ο Τάκης Καραγκούνιας, μικρό προβάδισμα αποχώρησης ο Κόρο.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
1684300319192.png

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει.

Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου;», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα «καλά είσαι;», ένα «τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι». Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Είμαι άνθρωπος που δένομαι. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω», συμπλήρωσε.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Ξανθό μπάζο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξεκαθάρισε πως ουδέποτε χρησιμοποίησε κινητό, όπως την κατηγόρησαν, τονίζοντας πως μόνο οι ρεπόρτερ έχουν μαζί τους και ίσως στο ταξίδι στο Λονδίνο να της είχαν δείξει κάποιες φωτογραφίες που έβγαλαν.

Τι ίσως; Δεν ξέρει αν είδε;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει.

Ρε τύποι το έχετε ξεζουμίσει το κορίτσι και ούτε μια κριτική; Πώς επικοινωνούμε;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Σαρβαιβορ νέα 17/5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο​

Εδώ και πολλές ώρες έχετε ενημερωθεί με spoiler για τον νικητή στο αγώνισμα επάθλου.

Φυσικά, ποτέ δεν πέφτουμε έξω. Ή μάλλον υπάρχει και μία 0,0001% πιθανότητα για να κάνουμε λάθος.

Εν προκειμένω πάντως, είναι γκαραντί. Οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα ριχτούν ξανά στη μάχη.

Σκληρή μάχη, της οποίας το τελικό σκορ θα σας το αποκαλύψουμε αργότερα μέσα στη μέρα.

Το ρεζουμέ είναι ότι οι Μπλε έχουν κάνει δύο εκπληκτικά ματς και χρειάζονται εκ νέου φιλτράρισμα στις εσωτερικές έριδες.

Οι Κόκκινοι βρίσκουν τα κομμάτια τους, επικρατούν και θα χαρούν το έπαθλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom