You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 6 - All star ⭐️
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 675K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.072
- Πόντοι
- 1.056
Τεχνικά δεν μπορεί να καταλήξει έτσι.Έτσι ξεκίνησε
Έτσι κατάληξε
Ο ένας από αυτούς τον παίρνει μόνο.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Τελικά εχτές ποια ήταν ποίο μουναρα ...έβλεπα ποδόσφαιρο και δεν έδωσα σημασία....μόνο λίγο είδα την χαζή την Στέλλα....τι να πω μουναρα ήταν κορμάρα βυζιά ωραία φάτσα μίνι φόρεμα ψηλοτάκουνα... αλλά τι γίνεται με αυτήν και δεν βγάζει ότι είναι γκόμενα
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.072
- Πόντοι
- 1.056
Αυτή είναι ακριβώς στα γούστα σου και ακριβώς ανάποδη από τα δικά μου....Τελικά εχτές ποια ήταν ποίο μουναρα ...έβλεπα ποδόσφαιρο και δεν έδωσα σημασία....μόνο λίγο είδα την χαζή την Στέλλα....τι να πω μουναρα ήταν κορμάρα βυζιά ωραία φάτσα μίνι φόρεμα ψηλοτάκουνα... αλλά τι γίνεται με αυτήν και δεν βγάζει ότι είναι γκόμενα
Περίεργο να μην σου αρέσει....
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Ναι για αυτό απορώ γιατί δεν μου αρέσει τουλάχιστον από την τηλεόραση....ίσως από κοντά να είναι καλύτερη έχει και ωραία μάτια από ότι θυμάμαι....κάτι στις κινήσεις της η στους πανηγυρισμούς μου το χαλά...φυσικά δεν ξέρω τι σεξ κάνει ΧάχαχαΑυτή είναι ακριβώς στα γούστα σου και ακριβώς ανάποδη από τα δικά μου....
Περίεργο να μην σου αρέσει....
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.072
- Πόντοι
- 1.056
Για μένα οι ψηλές ξανθιές είναι ντεκαυλέ εξ ορισμού και αυτή δεν την κοιτάω καν, εσύ όμως;Ναι για αυτό απορώ γιατί δεν μου αρέσει τουλάχιστον από την τηλεόραση....ίσως από κοντά να είναι καλύτερη έχει και ωραία μάτια από ότι θυμάμαι....κάτι στις κινήσεις της η στους πανηγυρισμούς μου το χαλά...φυσικά δεν ξέρω τι σεξ κάνει Χάχαχα
Μήπως το ότι είναι ποδοσφαιρίστρια της κόβει πόντους θηλυκότητας;
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Ίσως δεν ξέρω !!!!Για μένα οι ψηλές ξανθιές είναι ντεκαυλέ εξ ορισμού και αυτή δεν την κοιτάω καν, εσύ όμως;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Στο ντους η Εύη με διαφορά.Τελικά εχτές ποια ήταν ποίο μουναρα ...έβλεπα ποδόσφαιρο και δεν έδωσα σημασία....μόνο λίγο είδα την χαζή την Στέλλα....τι να πω μουναρα ήταν κορμάρα βυζιά ωραία φάτσα μίνι φόρεμα ψηλοτάκουνα... αλλά τι γίνεται με αυτήν και δεν βγάζει ότι είναι γκόμενα
Στα ρούχα η Στέλλα γιατί άφηνε να φανούνε οι καμπύλες από τις ζαρες της μέσα από το φορεματάκι της.
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.210
- Πόντοι
- 1.056
Τελικά εχτές ποια ήταν ποίο μουναρα ...έβλεπα ποδόσφαιρο και δεν έδωσα σημασία....μόνο λίγο είδα την χαζή την Στέλλα....τι να πω μουναρα ήταν κορμάρα βυζιά ωραία φάτσα μίνι φόρεμα ψηλοτάκουνα... αλλά τι γίνεται με αυτήν και δεν βγάζει ότι είναι γκόμενα
Για μένα οι ψηλές ξανθιές είναι ντεκαυλέ εξ ορισμού και αυτή δεν την κοιτάω καν, εσύ όμως;
Όντως, η Στέλλα είναι ντεκαυλέ…
Καλά τα λέει ο @El Papacito
Δεν είναι sexy καθόλου…
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Survivor spoiler αποχώρηση 18/4: Αυτός είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Στην 4η και προτελευταία ασυλία λοιπόν, οι Διάσημοι είναι αυτοί θα πανηγυρίσουν στο τέλος, οδηγώντας τους Μαχητές σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν τον τρίτο δικό τους υποψήφιο.
Όπως είναι λογικό, τα βλέμματα θα στραφούν κυρίως στο αντρικό κομμάτι, εκεί όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο για άλλη μια φορά, με τον ίδιο πρόσφατα να έχει απειλήσει με αποχώρηση, δηλώνοντας ότι έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση.
Πώς λέτε να αντιδράσει τώρα;
Για περισσότερα Survivor spoiler και ειδήσεις για τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.
κουκλάρα Σταυρούλα
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Χάντα Ρουβά
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
η εύη κορμάρα και την βγάζουν υποψήφια μαζί με τον κόρο αύριο ,τον Βασάλο γιατί δεν τον ψηφίζουν ?Στο ντους η Εύη με διαφορά.
Στα ρούχα η Στέλλα γιατί άφηνε να φανούνε οι καμπύλες από τις ζαρες της μέσα από το φορεματάκι της.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Πωωω, πώς έπεσε έτσι στα 4 η Εύη για να σκάψει στο 2ο λοφακι και κάνει κινήσεις η κωλαρα μπρος πίσω σαν να κάνει twerking!!
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.210
- Πόντοι
- 1.056
Πωωω, πώς έπεσε έτσι στα 4 η Εύη για να σκάψει στο 2ο λοφακι και κάνει κινήσεις η κωλαρα μπρος πίσω σαν να κάνει twerking!!
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Α ρε παλιοπουστα τουρκαλα, δεν έβαλες τη σοφιανα, το καλύτερο μουνι εβερ του μπουρδελου σου.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 495K