Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
μόνο αυτή δεν έχουν βάλει ακόμα μέσα στο αλ σταρ
Γιατί τύπε;
Άσχημα θα πέρναγε μαζί με τον Τάκη;
μόνο αυτή δεν έχουν βάλει ακόμα μέσα στο αλ σταρ
γεια σου φιλεΓιατί τύπε;
από τα μεγαλύτερα σιχαματα που έχουν περάσει ρε τυπε ήτανΓιατί τύπε;
ΧλωμόΚατι τέτοιο θα δουμε φέτο;
Κάτι παρόμοιο εστω.Χλωμό
Πότε μην λές ποτέ όμως
Κάτι όπως το παρακάτω πρέπει να δούμε φέτος, ο Ατζουν όμως μαλακίζεται.Κατι τέτοιο θα δουμε φέτο;
οσο αξιζει ενας καλος κωλος δεν αξιζει ο κοσμος ολος. και δεν ειναι μονο ο κωλος. αμα εξαιρεσουμε οτι δεν εχει βυζακι, ολο το κορμι ειναι για φαγωμα. σφιχτο και αψεγαδιαστο.Αλήθεια το κόλλημα με τη Σταυρούλα δε μπορώ να το καταλάβω. Μα για έναν χοντρό κώλο???
Δείτε εδω τι σόι τύποι γαμάνε τέτοιους κώλους
εδω εχουν χασει πλαναρες απο τη υπερκωλαρα της σταυρουλας, της σαλτα δε θα ξεχνουσαν?Ψες είδα ένα γκαυλό πλάνο με τη θεσπέσια κωλάρα της Σαλταφερίδου. Κοιμούνται οι gif-makers???
Ούτε από Κεφαλά βλέπω κάτι...
Άντε άντε γιατί από βδομάδα το χάνουμε το κορμί λογικά.
εδω εχουν χασει πλαναρες απο τη υπερκωλαρα της σταυρουλας, της σαλτα δε θα ξεχνουσαν?
Στο έχω ξαναπεί.οσο αξιζει ενας καλος κωλος δεν αξιζει ο κοσμος ολος. και δεν ειναι μονο ο κωλος. αμα εξαιρεσουμε οτι δεν εχει βυζακι, ολο το κορμι ειναι για φαγωμα. σφιχτο και αψεγαδιαστο.
υγ. ποιος το γαμαει το μπαμια το κρεμλιν. τον χωρισε 2 μηνες μετα το γαμο νομιζω
οσο αξιζει ενας καλος κωλος δεν αξιζει ο κοσμος ολος. και δεν ειναι μονο ο κωλος. αμα εξαιρεσουμε οτι δεν εχει βυζακι, ολο το κορμι ειναι για φαγωμα. σφιχτο και αψεγαδιαστο.
υγ. ποιος το γαμαει το μπαμια το κρεμλιν. τον χωρισε 2 μηνες μετα το γαμο νομιζω
Στο έχω ξαναπεί.
Είναι προφανές ότι έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου.
Πού είδες το αψεγάδιαστο σώμα στον καστορα ρε μάστορα;
Τράβα σύγκρινε το χομπιτ τη Σταυρούλα και με τα πεταχτά δόντια με την Ελένη που έχει ένα ψηλό κορμί με πολύ καλοσχηματισμενο κωλο και θα καταλάβεις τι θα πει ωραίο σώμα.
Στο έχω ξαναπεί.
Είναι προφανές ότι έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου.
Πού είδες το αψεγάδιαστο σώμα στον καστορα ρε μάστορα;
Τράβα σύγκρινε το χομπιτ τη Σταυρούλα και με τα πεταχτά δόντια με την Ελένη που έχει ένα ψηλό κορμί με πολύ καλοσχηματισμενο κωλο και θα καταλάβεις τι θα πει ωραίο σώμα.
Η Σταυρούλα του αρέσει...
Ο καθένας όπως τη βρίσκει, ανάλογα με τα θέλω του.!
Έχει κοριτσάκια για όλα τα γούστα.!!
ποσο ερωτας αυτη η ροδανθηΕγώ θέλω Σοφιαννα και Ροδάνθη και την άλλη του @papaphilips
Ποιο γυναίκα όμως η δικιά σου.ποσο ερωτας αυτη η ροδανθη
ε καλα αυτο εννοειται, δημητρα γυναικαρος μαζι με σαλταφεριδου.Ποιο γυναίκα όμως η δικιά σου.
Επίσης Άσπα top.
Στα δικά μας η Σαλτα έχασε εύκολα από
ε καλα αυτο εννοειται, δημητρα γυναικαρος μαζι με σαλταφεριδου.
αλλα ροδανθη ειναι μπουμπουκι, τι να λεμε τωρα.