Νέα

Survivor 6 - All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θες να δεις περισσότερο

• Πανάρα

• Χάντα

• Νταφυ

• Κονδυλάτο

• Βαλάντη

• Παππά

• Κουρεντή

• Βαλαβάνη

• Σπαλ!

• Ντάνο

• Ορέστη Τσάνγκ

• Ταραμπάνκο

• Πασχάλη

• Queen Dina

• Laourita

• Άνθη Σαλαγκούδη

• Βέλλη

• Mariposa

• Κανέναν από αυτούς

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Μαριλένα πιθηκομούρα, με την άσχημη φωνή. Πώς σε γαμαει ο τύπος και μετά σκουπίζει και την πλάτη σου από τα φλοκια, θα ξενερώνει η μούρη του όταν σε κοιτάζει. Με το που αρχίσεις να μιλάς ειδικά μετά....

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.168
Πόντοι
1.056
Τελικό σκορ…
Κόκκινοι 10 - 7 Μπλε

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
•Ζαχαροπλάστης κέρδισε τον Μπόγδανο…

•Μαρτίκας κέρδισε τον Αγόρου…

:priest:

Αυτοί δεν ήταν αγώνες αλλά τσόντες.

Αλήθεια οι καινούργιοι πως τα πάνε;

Έχουμε στατιστικά;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
1677109374262.png

- Τι μου κάνεις μαναμ;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
John Candy Lol GIF

* Κοίτα να δεις που στο τέλος θα μετανιώνει μια ζωή αυτό το τσιμπούκι ο Κύπριος.. απ'την μία η ταμπέλα που του κρέμασαν ως η ντροπή της Κύπρου και απ'την άλλη η τρελή να τον περιμένει με τα στέφανα στο χέρι στο αεροδρόμιο όταν επιστρέψει από Άγιο Δομίνικο....

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star. Αυτό αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, αυτό θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός!

Βέβαια, Αφροδίτη ήταν το φαβορί λέγαμε, ωστόσο στο κείμενο υπήρχε κι άλλη αν αφορά: Πως δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα αν αποχωρήσει ο ζαχαροπλάστης.

οξω πουστη γυμνοσαλιαγκα

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Οι Κόκκινοι έχουν πάρει τεράστιο boost ψυχολογίας μετά τα ηχητικά που άκουσαν τα μέλη της από τους αγαπημένους τους.

Και πολλές φορές η ψυχολογία είναι το καλύτερο κίνητρο για νίκη. Αφήστε που είναι και φαγωμένοι με τα τυροπιτάκια οι Διάσημοι.

Έτσι λοιπόν, στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, οι Κόκκινοι θα φάνε ξανά.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.168
Πόντοι
1.056
Αυτοί δεν ήταν αγώνες αλλά τσόντες.

Αλήθεια οι καινούργιοι πως τα πάνε;

Έχουμε στατιστικά;

Έχουμε αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των ικανοτήτων τους.

Για παράδειγμα αν ένας καινούργιος παίκτης έχει παίξει 2 αγώνες και έχει χάσει, έχει 0%.
Ενώ ένας άλλος αν έχει κερδίσει και τους 2 αγώνες, έχει 100%.

Είναι νωρίς ακόμα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
•Ζαχαροπλάστης κέρδισε τον Μπόγδανο…

•Μαρτίκας κέρδισε τον Αγόρου…

:priest:
Εντάξει το πάλεψαν οι μπλε.
Δεν έχουμε εκείνα τα χάλια αποτελέσματα που έχαναν με 10-2, 10-3' συνέχεια

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Έχουμε αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των ικανοτήτων τους.

Για παράδειγμα αν ένας καινούργιος παίκτης έχει παίξει 2 αγώνες και έχει χάσει, έχει 0%.
Ενώ ένας άλλος αν έχει κερδίσει και τους 2 αγώνες, έχει 100%.

Είναι νωρίς ακόμα.

Από τους και καινουργιους παίχτες η καλύτερη μέχρι στιγμής είναι η Jo με 3/6 νίκες.

Ακολουθεί ο Αγόρου με 2/5.

Jo Μαριδάκη παιχτούρα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή της από το Survivor, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει μιλήσει πουθενά για το τι πραγματικά συνέβη στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!

Ωστόσο, επειδή τίποτα δε γίνεται τυχαία όπως έχει πει και η Μαρινέλλα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη νεαρή αθλήτρια να μιλήσει αλλά μέσα από πράξεις!

Όπως έγινε γνωστό,η πρώην παίκτρια του reality στρέφεται εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δικηγόροι της μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA όπου και αναγνώστηκε το εξώδικο.

Τα τρία θέματα που απασχολούν είναι το συμβόλαιο που ακόμα δεν έχει στα χέρια της. Επίσης το γεγονός ότι κοιμόταν εννέα μέρες με άνθρωπο της παραγωγής. Επιπλέον ο συγκεκριμένος άντρας της έδινε τρία ψυχοφάρμακα την ημέρα!

Survivor: Διαβάστε το εξώδικο!

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.315
Πόντοι
12.756
α καλαααα :jerking:
μέχρι και ποσταρίσματα ρεπορταζ ...
δεν εχει πάτο η περίπτωση σας

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή της από το Survivor, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει μιλήσει πουθενά για το τι πραγματικά συνέβη στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!

Ωστόσο, επειδή τίποτα δε γίνεται τυχαία όπως έχει πει και η Μαρινέλλα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη νεαρή αθλήτρια να μιλήσει αλλά μέσα από πράξεις!

Όπως έγινε γνωστό,η πρώην παίκτρια του reality στρέφεται εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δικηγόροι της μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA όπου και αναγνώστηκε το εξώδικο.

Τα τρία θέματα που απασχολούν είναι το συμβόλαιο που ακόμα δεν έχει στα χέρια της. Επίσης το γεγονός ότι κοιμόταν εννέα μέρες με άνθρωπο της παραγωγής. Επιπλέον ο συγκεκριμένος άντρας της έδινε τρία ψυχοφάρμακα την ημέρα!

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».
Θα του κλάσει μια μάντρα η Ασχημινα μογκολω του τούρκου.
Ο τύπος βγάζει εκατομμύρια, έχει στρατια δικηγόρους και ήρθε το μαλακισμενο να ζητήσει φράγκα από άδικη μεταχείριση;
Πόσα ζητάει;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Θα του κλάσει μια μάντρα η Ασχημινα μογκολω του τούρκου.
Ο τύπος βγάζει εκατομμύρια, έχει στρατια δικηγόρους και ήρθε το μαλακισμενο να ζητήσει φράγκα από άδικη μεταχείριση;
Πόσα ζητάει;

Δεν έκανε ακόμα αγωγή.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.797
Πόντοι
9.931

Καλα τους κανει ο Τουρκος και τους εχει κανει ολους πουτανακια του και τους γαμαει ασάλιωτα. Οχι μαλακας ηταν ο Ντανος να μπει μεσα να τον ξεφτιλίσει ο Τουρκος.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646

Stories

Νέο!