You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 6 - All star ⭐️
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 674K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
•Ζαχαροπλάστης κέρδισε τον Μπόγδανο…
•Μαρτίκας κέρδισε τον Αγόρου…
Αυτοί δεν ήταν αγώνες αλλά τσόντες.
Αλήθεια οι καινούργιοι πως τα πάνε;
Έχουμε στατιστικά;
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
- Τι μου κάνεις μαναμ;
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Survivor All Star: Η Καρολίνα έκανε τατουάζ για τον Μάριο Πρίαμο
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι φουλ ερωτευμένη με τον Μάριο Πρίαμο και δεν το κρύβει με τίποτα. Για χάρη του έκανε μέχρι και τατουάζ
www.newsbomb.gr
* Κοίτα να δεις που στο τέλος θα μετανιώνει μια ζωή αυτό το τσιμπούκι ο Κύπριος.. απ'την μία η ταμπέλα που του κρέμασαν ως η ντροπή της Κύπρου και απ'την άλλη η τρελή να τον περιμένει με τα στέφανα στο χέρι στο αεροδρόμιο όταν επιστρέψει από Άγιο Δομίνικο....
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star. Αυτό αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, αυτό θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός!
Βέβαια, Αφροδίτη ήταν το φαβορί λέγαμε, ωστόσο στο κείμενο υπήρχε κι άλλη αν αφορά: Πως δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα αν αποχωρήσει ο ζαχαροπλάστης.
οξω πουστη γυμνοσαλιαγκα
- Τι μου κάνεις μαναμ;
Η Παπαδοπούλου σε κάθε ευκαιρία έτρεχε και κουνούσε τα βυζιά της
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Οι Κόκκινοι έχουν πάρει τεράστιο boost ψυχολογίας μετά τα ηχητικά που άκουσαν τα μέλη της από τους αγαπημένους τους.
Και πολλές φορές η ψυχολογία είναι το καλύτερο κίνητρο για νίκη. Αφήστε που είναι και φαγωμένοι με τα τυροπιτάκια οι Διάσημοι.
Έτσι λοιπόν, στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, οι Κόκκινοι θα φάνε ξανά.
Και πολλές φορές η ψυχολογία είναι το καλύτερο κίνητρο για νίκη. Αφήστε που είναι και φαγωμένοι με τα τυροπιτάκια οι Διάσημοι.
Έτσι λοιπόν, στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, οι Κόκκινοι θα φάνε ξανά.
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.168
- Πόντοι
- 1.056
Αυτοί δεν ήταν αγώνες αλλά τσόντες.
Αλήθεια οι καινούργιοι πως τα πάνε;
Έχουμε στατιστικά;
Έχουμε αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των ικανοτήτων τους.
Για παράδειγμα αν ένας καινούργιος παίκτης έχει παίξει 2 αγώνες και έχει χάσει, έχει 0%.
Ενώ ένας άλλος αν έχει κερδίσει και τους 2 αγώνες, έχει 100%.
Είναι νωρίς ακόμα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Εντάξει το πάλεψαν οι μπλε.•Ζαχαροπλάστης κέρδισε τον Μπόγδανο…
•Μαρτίκας κέρδισε τον Αγόρου…
Δεν έχουμε εκείνα τα χάλια αποτελέσματα που έχαναν με 10-2, 10-3' συνέχεια
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Έχουμε αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των ικανοτήτων τους.
Για παράδειγμα αν ένας καινούργιος παίκτης έχει παίξει 2 αγώνες και έχει χάσει, έχει 0%.
Ενώ ένας άλλος αν έχει κερδίσει και τους 2 αγώνες, έχει 100%.
Είναι νωρίς ακόμα.
Από τους και καινουργιους παίχτες η καλύτερη μέχρι στιγμής είναι η Jo με 3/6 νίκες.
Ακολουθεί ο Αγόρου με 2/5.
Jo Μαριδάκη παιχτούρα.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή της από το Survivor, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει μιλήσει πουθενά για το τι πραγματικά συνέβη στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!
Ωστόσο, επειδή τίποτα δε γίνεται τυχαία όπως έχει πει και η Μαρινέλλα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη νεαρή αθλήτρια να μιλήσει αλλά μέσα από πράξεις!
Όπως έγινε γνωστό,η πρώην παίκτρια του reality στρέφεται εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δικηγόροι της μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA όπου και αναγνώστηκε το εξώδικο.
Τα τρία θέματα που απασχολούν είναι το συμβόλαιο που ακόμα δεν έχει στα χέρια της. Επίσης το γεγονός ότι κοιμόταν εννέα μέρες με άνθρωπο της παραγωγής. Επιπλέον ο συγκεκριμένος άντρας της έδινε τρία ψυχοφάρμακα την ημέρα!
Survivor: Διαβάστε το εξώδικο!
«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.
Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…
Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».
Ωστόσο, επειδή τίποτα δε γίνεται τυχαία όπως έχει πει και η Μαρινέλλα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη νεαρή αθλήτρια να μιλήσει αλλά μέσα από πράξεις!
Όπως έγινε γνωστό,η πρώην παίκτρια του reality στρέφεται εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δικηγόροι της μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA όπου και αναγνώστηκε το εξώδικο.
Τα τρία θέματα που απασχολούν είναι το συμβόλαιο που ακόμα δεν έχει στα χέρια της. Επίσης το γεγονός ότι κοιμόταν εννέα μέρες με άνθρωπο της παραγωγής. Επιπλέον ο συγκεκριμένος άντρας της έδινε τρία ψυχοφάρμακα την ημέρα!
«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.
Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…
Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Θα του κλάσει μια μάντρα η Ασχημινα μογκολω του τούρκου.Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή της από το Survivor, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει μιλήσει πουθενά για το τι πραγματικά συνέβη στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!
Ο τύπος βγάζει εκατομμύρια, έχει στρατια δικηγόρους και ήρθε το μαλακισμενο να ζητήσει φράγκα από άδικη μεταχείριση;
Πόσα ζητάει;
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Θα του κλάσει μια μάντρα η Ασχημινα μογκολω του τούρκου.
Ο τύπος βγάζει εκατομμύρια, έχει στρατια δικηγόρους και ήρθε το μαλακισμενο να ζητήσει φράγκα από άδικη μεταχείριση;
Πόσα ζητάει;
Δεν έκανε ακόμα αγωγή.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.797
- Πόντοι
- 9.931
Καλα τους κανει ο Τουρκος και τους εχει κανει ολους πουτανακια του και τους γαμαει ασάλιωτα. Οχι μαλακας ηταν ο Ντανος να μπει μεσα να τον ξεφτιλίσει ο Τουρκος.Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή της από το Survivor, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει μιλήσει πουθενά για το τι πραγματικά συνέβη στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.221
- Πόντοι
- 2.646
μόνο αυτή δεν έχουν βάλει ακόμα μέσα στο αλ σταροπως θα του τα επαιρνε με μηνυσεις και αυτο το ναυαγιο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.315
- Πόντοι
- 12.756
και τον Sevagio , που τσιμπουκώνει τον Ατζουν μερα νυχταμόνο αυτή δεν έχουν βάλει ακόμα μέσα στο αλ σταρ
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 494K