Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Δεν παίζει ο Karolinho,γαμάει αβέρτα.....
Δεν παίζει ο Karolinho,γαμάει αβέρτα.....
και ο παπάς τρίβει την Ασήμο...Δεν παίζει ο Karolinho,γαμάει αβέρτα.....
Η αλλη η κοντοπουτανη με το πεσμενο μικροσκοπικο βυζι νομιζει οτι γυρναει βιντεοκλιπ το σουργελο!!!
και ο παπάς τρίβει την Ασήμο...
Τι έγινε μαν τι έχει το μενού για τα ματςΛουγκρα Τζέιμς τον περνεις και γέρνεις!!
ναι βασικα δεν ηταν ακριβως μπανανα, αλλα τελως παντων.....Αφού τους αφήνουν φαΐ δήθεν τυχαία. και η πλοίαρχος βρήκε την μπανάνα
Ο μάγειρας σήμερα έφτιαξε κολοκυθοντολμαδες!! Ποια ματς ρε τυπε δεν έχω cosmote έχω nova τα ματς σήμερα είναι μάστερ σεφ μέχρι να αρχίσει το σαβουραβαιορΤι έγινε μαν τι έχει το μενού για τα ματς
Τι είναι αυτές η μαλακίες ρε τυπε εγώ πήρα μπιφτέκακια σαλατουλες από το Μπάμπη και κάτι σαγανακια για σπρωξιμο.Ο μάγειρας σήμερα έφτιαξε κολοκυθοντολμαδες!! Ποια ματς ρε τυπε δεν έχω cosmote έχω nova τα ματς σήμερα είναι μάστερ σεφ μέχρι να αρχίσει το σαβουραβαιορ
Το Μπάμπη στην Αμφιθέας?? Μου έριξες μαχαιριά τυπε με σκότωσεςΤι είναι αυτές η μαλακίες ρε τυπε εγώ πήρα μπιφτέκακια σαλατουλες από το Μπάμπη και κάτι σαγανακια για σπρωξιμο.
Ναι τυπε έχω δικό μου παιδί μέσα.Το Μπάμπη στην Αμφιθέας?? Μου έριξες μαχαιριά τυπε με σκότωσες
Εγώ τυπε ήδη φτιάχνω τραπέζι να δω Νεϊμάρ εμπαπε στη 55 smart και στη διπλανή τη 43 τα σκουπίδιαΓαμιολα ραοπαο,Αντζελο σε λιγο αρχιζει τσου λου..θα δειτε μπαλαρα η σουρβαιβορ;
ΕμπαπεΕγώ τυπε ήδη φτιάχνω τραπέζι να δω Νεϊμάρ εμπαπε στη 55 smart και στη διπλανή τη 43 τα σκουπίδια
Στο πρώτο ματς τυπε τους είχα πάρει μια 200 στο μοναχοΕμπαπε
σιχαινομαι γερμανους θελω διασυρμο τους..Στο πρώτο ματς τυπε τους είχα πάρει μια 200 στο μοναχο