You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 665K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Ο Σάκης ο υδραυλικός είναι ο άτυπος νικητής και ο πιο ήρεμος πλέον Survivor:
πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου να διεκδικήσει πίσω το μουνί του και τα κατάφερε.Τί να λέμε τώρα....
Και με τις ευλογίες του Τούρκου.Αντε να δούμε και το κόκκινο γίδι με την τενίστρια!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Πλεον στηριζω Τζειμς και Κατσικογαμη τυποι....καλο παιδακι ο Πουστανος αλλα τερμα χαζουλης.
Ο Ηλίας μας είχε δώσει κάποιες ελπίδες αλλά τελικά φαίνεται να προσηλυτίστηκε και μοιάζει πλέον με άβουλο ευνουχισμένο οπαδό της σκοτεινής αίρεσης του αρχιερέα Παπαλέξη (και του πρωτοσύγκελου του Παπαντάφυ). Για τον οποίο Παπαλέξη υπάρχουν ανυπόστατες φήμες πως πήγε (εκείνο το βράδυ με τον Χρήστο) στην άλλη πλευρά του νησιού που βρίθει από βουντού, για να ξεσηκώσει tips and tricks.Ηθελα να ηξερα ποιος μαζεψε τοσα σιχάματα σε αυτο το παιχνιδι ...
Σε αυτον το τριμαλακα τον τραγουδιστη της πουτσας και τον αλλο τον ηθοποιος της ψωλής δεν βρεθηκε κανενας να τους ριξει ενα χερι ξυλο ...
Τελευταία τροποποίηση:
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Και εγώ τον συμπαθούσα..Αλλά έγινε και αυτός όπου φυσάει ο άνεμος...
Μου φαίνεται ότι το πιο εντάξει άτομο εκεί μέσα είναι η Ελένη...
Δε μιλάει..Δεν ανακατεύεται...
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Επίσης και ο Γαλατερός που πλέον έχει πει ως και δυο ολοκληρωμένες προτάσεις, διατηρεί μια αξιοπρέπεια. Οι υπόλοιποι εκτός από ναυάγια , το έχουν κάψει κιόλας. Κάποιοι μάλιστα ανέδειξαν τον σκατοχαρακτήρα τους π.χ παπαλέξης. Νομίζω ότι θα το βρει μπροστά του και δεν θα πιστεύει την χλαπάτσα που έχει να φάει από τον κόσμο καθότι και άνθρωπος του θεάματος/ τεχνών υποτίθεται.Και εγώ τον συμπαθούσα..Αλλά έγινε και αυτός όπου φυσάει ο άνεμος...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
Πουστη καργιολη Τζέιμς γαμιεσε!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
Τζειμς σας κατουράει ολους
αυτα παθαινει οποιος τη μια μερα εχει τον παππα στο Χ και την επομενη φιλαρακιΠρέπει να βγουν σε ένα βίντεο όλες μαζί οι προφητείες του κοπροΚωνσταντίνου,του εν Survivor μαρτυρήσαντος,και πασών των Ρωσιών
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Σωστός..το ξέχασα το παλικάρι...Επίσης και ο Γαλατερός που πλέον έχει πει ως και δυο ολοκληρωμένες προτάσεις, διατηρεί μια αξιοπρέπεια. Οι υπόλοιποι εκτός από ναυάγια , το έχουν κάψει κιόλας. Κάποιοι μάλιστα ανέδειξαν τον σκατοχαρακτήρα τους π.χ παπαλέξης. Νομίζω ότι θα το βρει μπροστά του και δεν θα πιστεύει την χλαπάτσα που έχει να φάει από τον κόσμο καθότι και άνθρωπος του θεάματος/ τεχνών υποτίθεται.
Ακόμα και τότε που ο κορο δεν έδινα ψαράκια στο Νταφυ..Και ενώ ήξερε ότι έπρεπε να τον αφήσουν να ψοφήσει....βρήκε το Σολομώντια λύση...
Αλλά άμα.βλεπω τα μουνοπανα Νταφυ και παπά..Μου έρχεται να σπάσω τη τηλεοραση
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
φιλάκι θέλω φιλάκι φιλάκι
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Πώς να το κάνει βρε τυπε;Δέκα φορές ρώτησα τον Ιακώβο πως το κάνει να παγώνει την εικόνα κ δε μου απάντησε
Προφανώς το κάνει μέσω IPTV και αν έχει υπολογιστή παγώνει την εικόνα και παίρνει όσες φώτο θέλει.
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Kατεβασε ενα free προγραμμα, εγγραφης της οθονης του υπολογιστη και μετα κανεις οτι θελεις.Δέκα φορές ρώτησα τον Ιακώβο πως το κάνει να παγώνει την εικόνα κ δε μου απάντησε
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Δεν πιστεύω να έχει τίποτα δροσερά αγόρια στο survivorφιλάκι θέλω φιλάκι φιλάκι
Αν καταλάβω κάτι τέτοιο θα πηδηχτω απ το παραθυρο
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Πρέπει να βγουν σε ένα βίντεο όλες μαζί οι προφητείες του κοπροΚωνσταντίνου,του εν Survivor μαρτυρήσαντος,και πασών των Ρωσιών
ας κάνω και εγώ μια πρόβλεψη(προφητείες κάνει μόνο ο Ισαπόστολος κουραδοΚωνσταντίνος)
υποψηφιότητες: κουραδοΚωνσταντίνος,Γαλακτομπούρεκος,ΤραγόΠαππας,Ασήμο