Νέα

Survivor 4

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά θέλετε να πάρει πούλο;

• Τον παίρνει το σαιτ

Ψήφοι: 47 52,8%
  • Σαλιγκαρουδη

Ψήφοι: 23 25,8%
  • Κωλογρια

Ψήφοι: 14 15,7%
  • Καπταιν Ρουφο

Ψήφοι: 5 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.834
Πόντοι
10.411
Δεν περίμενα να τους αποχαιρετήσει μετά από αυτό το σκηνικό αυτό,ειλικρινά μπράβο της.Όσο για τους Κόκκινους,μπορούσαν να περιμένουν να αποχωρήσει η υποπλοίαρχος που την κορόιδευαν για την προφορά της(έλεος) και μετά να αγκαλιάσουν την Χαμπέρη.Μπλε σιχάματα αλλά και Κόκκινα σιχάματα πλέον,gtp εντελώς λέμε.Σας αξίζει να σας γαμάει ο κοκκινομούρης,ο γιδογάμης και τα υπόλοιπα τρισάθλια εξαμβλώματα των Μπλε. :tn36: :vomit::shit:Σκουπίδια :shit::vomit::tn36:

34567.jpg

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Το ευχαριστήθηκα πολύ το χθεσινό....... μου άρεσε ο τσακωμός Μαριανθης-Χριστινας, την ξεβράκωσε η καπετάνισσα με το σχόλιο "πρώτα τελείωνε με τους στόχους και μετά να κουνιέσαι", αλλά και στην αποχώρηση της, όταν όρμηξαν όλοι να αγκαλιάσουν την ξανθιά αβυζη κωλαρού. Ο Νταφυ, θα φύγει μόνο όταν θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις από τα ατομικά αγωνίσματα. Οι υπόλοιποι της παρέας, σιγά-σιγα αποκαλύπτονται και είναι μεγάλα κωλόπαιδα, εκτός από τον χαζούλη Μπογδανο και τον περισσότερο χαζούλη γαλακτομπούρεκο. Πάντως έχει πολύ γέλιο το παιχνίδι και είναι ότι πρέπει για να περάσεις το βράδυ σου, με κρασάκι, ουισκακι, ξηροκαρπι και κυρίως να μην ζορίζεις τον εγκέφαλο σου με ψαγμενες σειρές που θέλουν να είσαι ξεκούραστος για να τις παρακολουθήσεις.
Εννοείς με την Νικόλ ότι τσακώθηκε.

Αλλά ο ξεφτίλας ο.Ζαχαροπλάστης έτρεξε να αγκαλιάσει την Ελένη επειδή έμεινε τελευταίος.

Απορώ πώς ψήφισε τόσος κόσμος την νεώτερη Ελένη από την παλιότερη καπετάνισσα.

Ο.Νταφυ πάντως το έχει τερματίσει με την χαζομάρα του.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.844
Πόντοι
216
πρωταπριλια τυπε!
Πιθανότατα ναι.
Καλού κακού βάζω τα links να τσεκάρουμε και αύριο.

Μπορεί βέβαια να το έγραψε ένα site για πρωταπριλιάτικο, και τα υπόλοιπα να τσίμπησαν και να αναμεταδίδουν.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Δεν περίμενα να τους αποχαιρετήσει μετά από αυτό το σκηνικό αυτό,ειλικρινά μπράβο της.Όσο για τους Κόκκινους,μπορούσαν να περιμένουν να αποχωρήσει η υποπλοίαρχος που την κορόιδευαν για την προφορά της(έλεος) και μετά να αγκαλιάσουν την Χαμπέρη.Μπλε σιχάματα αλλά και Κόκκινα σιχάματα πλέον,gtp εντελώς λέμε.Σας αξίζει να σας γαμάει ο κοκκινομούρης,ο γιδογάμης και τα υπόλοιπα τρισάθλια εξαμβλώματα των Μπλε. :tn36: :vomit::shit:Σκουπίδια :shit::vomit::tn36:

34567.jpg
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

qq57

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
5
Πόντοι
0
Τώρα στον Σρόιτερ η Σαλαγκουδάρα με πόδι κ πατούσι δυνατά..

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Πραγματικά αμφιβάλλω για Σπαλιαρα και λιγότερο για Κατια ότι ξαναμπαίνει.
Γενικά κανένας δεν επανέρχεται από τους παλιούς.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
Τώρα στον Σρόιτερ η Σαλαγκουδάρα με πόδι κ πατούσι δυνατά..
Όταν ήταν στο παιχνίδι ήταν πρησμενα τα πόδια της και φαινόταν σα να μην έχει αστράγαλο....... αλλά έχει, όπως τα άλογα κούρσας. Καλά έκανε και τους αντιμετώπιζε σαν σκουπίδια, γιατί σκουπίδια είναι οι κόκκινοι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Παντως εμένα η Μαριάνθη μου εβγαζε ενα class..
Eίχε επίπεδο οχι σαν τα σουργελα τα υπολοιπα..Η αλλη έλεγε με καμαρι "ειμαι από το Μενιδι εγω!",τι λες μωρη γυφτισσα που καμαρωνεις κιολας..
Η Μαριάνθη εχει class,στην Ενωση ηταν ενα level πιο πανω απο τις άλλες.Ειναι και επαγγελματικό ξαδερφακι,οπότε από μενα 12 points...

Συνημμένα

• FB_IMG_16172986941852927.jpg
    FB_IMG_16172986941852927.jpg
    254,4 KB · Εμφανίσεις: 51
  • FB_IMG_16172987317914776.jpg
    FB_IMG_16172987317914776.jpg
    187,9 KB · Εμφανίσεις: 44

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.880
Πόντοι
26.141
Στην πρώην anangel δούλευε αγγελικουσης που τώρα χωρίστηκε στα τρία

k1k2k3k4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
1
Τελικα ο Τριανταφυλλος εχει πολλα αγκαθια :confused:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
Eίχε επίπεδο οχι σαν τα σουργελα τα υπολοιπα..Η αλλη έλεγε με καμαρι "ειμαι από το Μενιδι εγω!",τι λες μωρη γυφτισσα που καμαρωνεις κιολας..
Η Μαριάνθη εχει class,στην Ενωση ηταν ενα level πιο πανω απο τις άλλες.Ειναι και επαγγελματικό ξαδερφακι,οπότε από μενα 12 points...
Πολύ απλά αγαπητέ..... δεν είναι πουταναριό, ούτε παλιόπουστρα, για αυτό οι άλλοι της έκαναν τρελό bullying. Mπορει να μην έχει ωραίο στυλακι, μπορεί να μην είναι ωραία γκόμενα, αλλά είναι σαφώς μεγαλωμένη σε κανονικό σπίτι και όχι πουτανοκερατοσπιτο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.117
Πόντοι
5.006
ετσι οπως την βλεπεις στην φωτο τυπε, πιστευεις οτι υπαρχει ανδρας απο βοηθο θαλαμηπολου, λιπαντή και ναύκληρο μεχρι τον Α' μηχανικο και τον πλοιαρχο, που δεν την εχει παρει στο καραβι????
μπεσα ομως...με το χερι στην καρδια...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ε όχι και class ρε Ναύαρχε με το τσιρίδι μαδομούνι που έκανε με την άλλη. Επίπεδο κομμώτρια λίτσα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
ετσι οπως την βλεπεις στην φωτο τυπε, πιστευεις οτι υπαρχει ανδρας απο βοηθο θαλαμηπολου, λιπαντή και ναύκληρο μεχρι τον Α' μηχανικο και τον πλοιαρχο, που δεν την εχει παρει στο καραβι????
μπεσα ομως...με το χερι στην καρδια...
Με το χερι στην καρδια,ΚΑΝΕΙΣ!Φαινεται να εχει σιδηρα πειθαρχία,ξερει ποια ειναι και τι εχει καταφερει και θα τους τρεχει ολους κανονικα..Ξερεις τι σημαινει να εχεις γυναικα προισταμενο?Εγω ευτυχως δεν το εζησα,αλλα από κατωτερους που συζητω,αστα να πανε...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
ε όχι και class ρε Ναύαρχε με το τσιρίδι μαδομούνι που έκανε με την άλλη. Επίπεδο κομμώτρια λίτσα
Μαδομούνι με το τσουλακι και Κυρία με τους ομοίους της..Δες φωτο απο instagram με Πρεσβεις και εκπροσωπους Κρατων και θα καταλαβεις..Και του σαλονιου και του λιμανιου...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.117
Πόντοι
5.006
Με το χερι στην καρδια,ΚΑΝΕΙΣ!Φαινεται να εχει σιδηρα πειθαρχία,ξερει ποια ειναι και τι εχει καταφερει και θα τους τρεχει ολους κανονικα..Ξερεις τι σημαινει να εχεις γυναικα προισταμενο?Εγω ευτυχως δεν το εζησα,αλλα από κατωτερους που συζητω,αστα να απνε...
ειναι πιο χαζη και απο τα ραδικια και φαινεται και αγαθοβιολα..πιστευω την γαμας με ενα ματσακι ριγανη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom