Νέα

Survivor 4

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά θέλετε να πάρει πούλο;

• Τον παίρνει το σαιτ

Ψήφοι: 47 52,8%
  • Σαλιγκαρουδη

Ψήφοι: 23 25,8%
  • Κωλογρια

Ψήφοι: 14 15,7%
  • Καπταιν Ρουφο

Ψήφοι: 5 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
του βαψομαλλια ( οριτζιναλ αλμπανο ) ποιος θα του γαμησει το σπιτι .... σκουπιδιασουμε το προβατα που τα γλενταει ο αλβανος ντεμεκ μαγκακος της πουτσας...
του γαμαω τα παντα ολα του σκατοπουστη.. :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Βορειοηπειρώτης στην καταγωγή γεννημένος στην Αλβανία.

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη εθνική (το τονίζω)μειονότητα.

Αν μου έλεγες ότι είναι βλάχος θα πήγαινα πάσο...

epot

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2017
Like
215
Πόντοι
21
Ζούμε να δούμε Ντάφυ με ασυλία να δίνει Μπογδανο κ να φεύγει

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.484
Πόντοι
10.690
Το σημερινό επεισόδιο μου έφερε τα πάνω κάτω. Παρόλο που θα έγλειφα την Καρολίνα μέχρι ακραίας αφυδάτωσης, σήμερα ομολογώ ότι μού προκάλεσε έναν μικρό
:vomit:

Ομοίως ο συμπαθής μέχρι πρότινος βλαξ-spiderman, μού προκάλεσε τουλάχιστον δύο

:vomit::vomit:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
ω να σου γαμησω
111 (2).jpg
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Eleftheria-Eleftheriou-Survivor-2021-Kanoni-10.jpg

Ο μονος σοβαρος λογος να βλεπει καποιος αυτο το σκαισκουπιδο παιχνιδι

billkar007

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2018
Like
359
Πόντοι
21
Βορειοηπειρώτης στην καταγωγή γεννημένος στην Αλβανία.

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη εθνική (το τονίζω)μειονότητα.

Αν μου έλεγες ότι είναι βλάχος θα πήγαινα πάσο...
αλπανο εισαι τυπε ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Τυπε πες μου οτι εχει μουνοτρυπιδια να μη χασω επεισοδιο :confused: :confused: :confused: :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:
δεν εχει γαμω το σπιτι του
η Χρυσα μονο ειναι με τις βυζάρες
και η γυμναστρια αυτη που ειναι καλο μουνι
ολες οι αλλες ειναι για τα

mpaza.jpg

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
τραμπουκιζουν χωρις λογο συνεχεια τον δωδεκαχρονο ολα τα ναυαγια:jerking:
θα φευγουν ενας ενας:confused::confused::confused:
Και εγώ έτσι το βλέπω να πάει το στόρυ,και ενώ τους το λέει ο Παππάς να αλλάξουν πλεύση με το μπούλινγκ που κάνουν,

ο σκατιάρης ο μπλιάτ με το σκατωμένο του το μυαλό νομίζει ότι τους χειραγωγεί.... :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλπανο εισαι τυπε ?
Βλάχο είσαι τύπε ?

Συνημμένα

• 92200B65-7E03-446D-AD13-56938CF8688E.png
    92200B65-7E03-446D-AD13-56938CF8688E.png
    5 MB · Εμφανίσεις: 38
  • DD825B84-64B0-401F-8F68-02534361FD69.png
    DD825B84-64B0-401F-8F68-02534361FD69.png
    4,1 MB · Εμφανίσεις: 62

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
αλπανο εισαι τυπε ?
Βλάχο είσαι τύπε ?

Ή μήπως είσαι από την Ουγγαρία του Ελμπασάν σαν το Κόγο;

Σε ενοχλεί η λέξη Βόρειος Ήπειρος μύστη μου;Να ανακαλέσω;Τί λες;

Ούτε Αλμπανό είμαι,ούτε Βορειοηπειρωτης,ούτε βλάχος,ούτε βλάκας.

Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία.Ε;

Τελευταία τροποποίηση:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Καλά ο 30φυλλος τους έχει τρελάνει Ντάφυ θα λένε και θα κλαίνε... Εφιάλτες θα βλέπουν στον ύπνο τους...
Μιλάμε έχουν λαλήσει από την πολύ πουτσα που χουν φάει απ τον γιο του ανέμου.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Εντωμεταξύ το φίδι τον ζαχαροπλάστη που κάνει τον υπηρέτη στη καλύβα για να μην το βγάλουν στον τακο μάλλον πιάνει η πολιτική του οπότε μάλλον άλλον θα βγάλουν στον τακο άλλον πρώτα.
Καλά ο σπαιντερμαν θα φύγει ακλαφτος όπως ο κοψιδας που δεν κατάλαβε από που του ρθε...

astroeseo

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
25
Πόντοι
0
Μαριάνθη είσαι καυλα, αν δεις το μήνυμα στείλε ινμποξ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Θα τον γελοιοποιησουμε και τον Τουρκο.
Εξαλλου, τουρκος και καλος δεν υπαρχει????
Έλα κόψε τις παπαριες.
Δεν είπαμε ότι οι Τούρκοι είναι αδέλφια μας στην Ένωση;
Και όλοι μαζί αγκαλιά κλπ;
Αν διαφωνείς με αυτό, γιατι βλέπεις ακόμα το παιχνίδι;

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Παντως φιλοι μου, εγω εχω την εντυπωση οτι εφυγε χτες το καλυτερο παιδι και η καλυτερη ψυχη που υπηρχε μεσ' το παιχνιδι και μεινανε ολοι και ολες οι δηθεν και σκατοψυχοι. Μου ειχε δωσει την εντυπωση η μαριανθη οτι ηταν η μονη 'αληθινη' εκει μεσα. Χωρις στρατηγικες και υποκρισιες. Σαφως και αυτη εχει τα 'θεματακια' της σαν προσωπικοτητα (οπως ολοι μας αλλωστε) αλλα πιστευω ειναι καλο παιδι. Εν τω μεταξυ λογω κουρασης χτες δεν αντεξα να δω το επεισοδιο και ειδα πριν λιγο σκηνες και ειδικα αυτη με τον τσακωμο Μαριανθης με την καργιολοτσιριδολατιν χορευτρια. Πηγα να σπασω την οθονη απο τα νευρα μου με το στυλακι την ψωλας.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Φήμες λένε πως θα δούμε κάτια:cum: προσεχώς.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Το ευχαριστήθηκα πολύ το χθεσινό....... μου άρεσε ο τσακωμός Μαριανθης-Χριστινας, την ξεβράκωσε η καπετάνισσα με το σχόλιο "πρώτα τελείωνε με τους στόχους και μετά να κουνιέσαι", αλλά και στην αποχώρηση της, όταν όρμηξαν όλοι να αγκαλιάσουν την ξανθιά αβυζη κωλαρού. Ο Νταφυ, θα φύγει μόνο όταν θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις από τα ατομικά αγωνίσματα. Οι υπόλοιποι της παρέας, σιγά-σιγα αποκαλύπτονται και είναι μεγάλα κωλόπαιδα, εκτός από τον χαζούλη Μπογδανο και τον περισσότερο χαζούλη γαλακτομπούρεκο. Πάντως έχει πολύ γέλιο το παιχνίδι και είναι ότι πρέπει για να περάσεις το βράδυ σου, με κρασάκι, ουισκακι, ξηροκαρπι και κυρίως να μην ζορίζεις τον εγκέφαλο σου με ψαγμενες σειρές που θέλουν να είσαι ξεκούραστος για να τις παρακολουθήσεις.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Να υποστηριζεις 3μιση μηνες κοκκινους και αυτοι να ειναι τοσο ζωαδια που απορεις γιατι να συνεχιζεις να τους υποστηριζεις..

Οι τυποι ειναι τελειως βλακες,στοχο δεν βρισκουν με τιποτα,ματσαρισματα δεν βρισκουν με τιποτα,εχουν βαλει δικαιως στοχο τον καραγκιοζη τον νταφυ και κανουν την μια μαλακιαρα μετα την αλλη..Με το χθεσινο που πηγαν να αγκαλιασουν το ξανθο τιποτα κατευθειαν μετα την ανακοινωση που εκλαιγε, ο γελοιος ο νταφυ κερδισε ακομα 3 σιγουρες βδομαδες μεσα στο παιχνιδι..

ftshslv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
693
Πόντοι
366
Το ευχαριστήθηκα πολύ το χθεσινό....... μου άρεσε ο τσακωμός Μαριανθης-Χριστινας, την ξεβράκωσε η καπετάνισσα με το σχόλιο "πρώτα τελείωνε με τους στόχους και μετά να κουνιέσαι", αλλά και στην αποχώρηση της, όταν όρμηξαν όλοι να αγκαλιάσουν την ξανθιά αβυζη κωλαρού. Ο Νταφυ, θα φύγει μόνο όταν θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις από τα ατομικά αγωνίσματα. Οι υπόλοιποι της παρέας, σιγά-σιγα αποκαλύπτονται και είναι μεγάλα κωλόπαιδα, εκτός από τον χαζούλη Μπογδανο και τον περισσότερο χαζούλη γαλακτομπούρεκο. Πάντως έχει πολύ γέλιο το παιχνίδι και είναι ότι πρέπει για να περάσεις το βράδυ σου, με κρασάκι, ουισκακι, ξηροκαρπι και κυρίως να μην ζορίζεις τον εγκέφαλο σου με ψαγμενες σειρές που θέλουν να είσαι ξεκούραστος για να τις παρακολουθήσεις.
όλα αυτά αλλά.............μαζί με την παρέα του bou........:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::bigdick::bigdick::headbaning1::headbaning2::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::bounce::bounce:....... τότε το παιχνίδι αποκτά άλλο νόημα και σε άλλο επίπεδο.......

άλλο να βλέπεις απλά survivor ....και άλλο να βλέπεις survivor με το bou...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom