quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 12.436
Κυριου Νάσου, το Σάββατο που έχω ρεπό να έρθω για ένα γενικό στο παλάτι σας;βουλωνε και συ μωρη Καριολινα,αντε και γαμησου![]()
Κυριου Νάσου, το Σάββατο που έχω ρεπό να έρθω για ένα γενικό στο παλάτι σας;βουλωνε και συ μωρη Καριολινα,αντε και γαμησου![]()
Η άλλη η κατσαρίδα από Σαλονίκη και λέει το σουβλάκι ,,καλαμακι![]()
ρε τυπε και η μητερα τερεζα να εισαι αυτα τα ξευτιλικια δεν θα τα επαιζεςπραγματικα ρε τυπε,ενας να μην ειναι μηδενιλικι δεν υπαρχει![]()
Το έχω πει αρχηγέ....ο τύπος παίζει "ρόλο". Δεν εξηγηται να συμπεριφέρεται έτσι αλλοπροσαλα και ιντριγκαδορικακαλα τα ειπε ο παπας : τοσο κοπο εκανε ο χορηγος να στειλει τους γυρους απο την ελλαδα...αμαρτια θα ειναι να πεταχτουν.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oλοι για την παρεα του ουαλου δουλευουν...
αντι τα ζωα οι κοκκινοι να βγαιναν και να λεγαν οτι για φερ πλευ θα διαλεξουμε και εμεις μονο 3 παικτες και να επελεγαν ηλια - καργιολινα - κορο να παιξουν ολα τα παιχνιδια 3-3, τους κανανε ηρωες τους αλλους...αν διαλεγαν 3αδα και αυτοι, μπορει και να κερδιζαν..
υγ : αλλα αμα εισαι στοκος απο ριαλιτι, αυτα παθαινεις..
![]()
καλα τα ειπε ο παπας : τοσο κοπο εκανε ο χορηγος να στειλει τους γυρους απο την ελλαδα...αμαρτια θα ειναι να πεταχτουν.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα τα λεει ο στοκος τυπε...το οτι το παιζει εξυπνος και ο νταφυ με αποτελειωσε εμενα τυποι