quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Κυριου Νάσου, το Σάββατο που έχω ρεπό να έρθω για ένα γενικό στο παλάτι σας;βουλωνε και συ μωρη Καριολινα,αντε και γαμησου
Κυριου Νάσου, το Σάββατο που έχω ρεπό να έρθω για ένα γενικό στο παλάτι σας;βουλωνε και συ μωρη Καριολινα,αντε και γαμησου
Η άλλη η κατσαρίδα από Σαλονίκη και λέει το σουβλάκι ,,καλαμακι
ρε τυπε και η μητερα τερεζα να εισαι αυτα τα ξευτιλικια δεν θα τα επαιζεςπραγματικα ρε τυπε,ενας να μην ειναι μηδενιλικι δεν υπαρχει
Το έχω πει αρχηγέ....ο τύπος παίζει "ρόλο". Δεν εξηγηται να συμπεριφέρεται έτσι αλλοπροσαλα και ιντριγκαδορικακαλα τα ειπε ο παπας : τοσο κοπο εκανε ο χορηγος να στειλει τους γυρους απο την ελλαδα...αμαρτια θα ειναι να πεταχτουν.....
oλοι για την παρεα του ουαλου δουλευουν...
αντι τα ζωα οι κοκκινοι να βγαιναν και να λεγαν οτι για φερ πλευ θα διαλεξουμε και εμεις μονο 3 παικτες και να επελεγαν ηλια - καργιολινα - κορο να παιξουν ολα τα παιχνιδια 3-3, τους κανανε ηρωες τους αλλους...αν διαλεγαν 3αδα και αυτοι, μπορει και να κερδιζαν..
υγ : αλλα αμα εισαι στοκος απο ριαλιτι, αυτα παθαινεις..
καλα τα ειπε ο παπας : τοσο κοπο εκανε ο χορηγος να στειλει τους γυρους απο την ελλαδα...αμαρτια θα ειναι να πεταχτουν.....
καλα τα λεει ο στοκος τυπε...το οτι το παιζει εξυπνος και ο νταφυ με αποτελειωσε εμενα τυποι