ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.104
- Πόντοι
- 5.006
Ρε Jacob., ας το παιδί , μπορεί να το έχει δωροδοκήσει κ αυτόν ο 3φελλος για προμοτορα στο σαη ....Tυπε οταν η Σαλαγκουδη κοπροσκυλιαζε στον παγκο και ειχε 0/20 και αρνουνταν να βουτηξει στις λασπες ελεγες εξω η μαλακου , εξω το βυσμα. κτλ κτλ τωρα που κανει το ιδιο ο 30φυλλος, ....θεουλης.
Το θεμα ειναι πώς σερβίρεις αυτά που λες..Πώς θα τα περασεις στα κορόιδα που σε βλέπουν και σε ακούνε..Αν εισαι μαγκίτης-βλεπε Ανδρεα- το ασπρο θα το κανεις μαυρο και όλοι θα σε χειροκροτούν,αν εισαι Μητσοτακης θα τρως μπουφλες..Οπου Ανδρεα και Μητσοτακη,βαλε Νταφυ και Κοψιδα..Οχι πως συγκρινονται βεββαια σαν μεγέθη αλλα ο λαικισμος υπαρχει παντού....Δεν ξερω για εσας τυποι αλλα εμενα μου αρεσαν αυτα που ειπε ο βιγκανοβλακας στην αποχωρηση...Ο κοσμος ειναι τοσο ηλιθιος που παροδηγειται ακομα κι απο εναν τοσοδουλη ανθρωπακο σαν τον λαικιτζη καραγκιοζη νταφυ..Που επαθε και θλαση στον υπνο του..
Σωστοτατος!Το θεμα ειναι πώς σερβίρεις αυτά που λες..Πώς θα τα περασεις στα κορόιδα που σε βλέπουν και σε ακούνε..Αν εισαι μαγκίτης-βλεπε Ανδρεα- το ασπρο θα το κανεις μαυρο και όλοι θα σε χειροκροτούν,αν εισαι Μητσοτακης θα τρως μπουφλες..Οπου Ανδρεα και Μητσοτακη,βαλε Νταφυ και Κοψιδα..Οχι πως συγκρινονται βεββαια σαν μεγέθη αλλα ο λαικισμος υπαρχει παντού....
είναι στη μέση ο κομπλεξικός αλβανός, ο οποίος αυτός ψάρευε και θα παρέσυρε και τους άλλους και τον κρο μανιον που λες κι εσύ να έχουν κομπλεξική συμπεριφορά και να μην φανούν ανώτεροι του γαρύφαλλουΟ Κρο Μανιον πηρε πουλο οχι γιατι ο κοσμος λατρεψε τον αμορφωτο εγκεφαλικα νεκρο λαικιστη αλλα για το μπουλινγκ που του εκανε με το φαγητο...και πολυ καλα του κανανε.
Αμα ειχαν ΛΙΓΟ γαμημενο μυαλο θα τον ταιζαν κανονικα και θα τον αφηνανε να γινεται ρεζιλι οποτε ανοιγει το στομα του οπως εκανε στο πρωτο συμβουλιο...δωσανε πατημα στον καραγκιοζη να παιζει κασσετουλα πειναω και δεν μου δινουν να φαω.
σε εχει κανει η γουτσου2 πιπιτσα....Ο Κρο Μανιον πηρε πουλο οχι γιατι ο κοσμος λατρεψε τον αμορφωτο εγκεφαλικα νεκρο λαικιστη αλλα για το μπουλινγκ που του εκανε με το φαγητο...και πολυ καλα του κανανε.
Αμα ειχαν ΛΙΓΟ γαμημενο μυαλο θα τον ταιζαν κανονικα και θα τον αφηνανε να γινεται ρεζιλι οποτε ανοιγει το στομα του οπως εκανε στο πρωτο συμβουλιο...δωσανε πατημα στον καραγκιοζη να παιζει κασσετουλα πειναω και δεν μου δινουν να φαω.
Αμα εισαι 46 χρονων γαιδουρι και επηρεαζεσαι απο τον οποιονδηποτε σε τοσο σοβαρα θεματα τοτε εισαι για το πουτσο τυπε...ειδικα αυτος που μας το επαιζε θετικη ενεργεια και οχι μην σκοτωνετε τα ζωακια και αλλες πιπες θα επρεπε να σκεφτει οτι το να αφηνει εναν ανθρωπο να ψωμολυσσαει ακομα και αν αυτος ειναι το μεγαλυτερο αρχιδι θα χτυπαγε ασχημα.είναι στη μέση ο κομπλεξικός αλβανός, ο οποίος αυτός ψάρευε και θα παρέσυρε και τους άλλους και τον κρο μανιον που λες κι εσύ να έχουν κομπλεξική συμπεριφορά και να μην φανούν ανώτεροι του γαρύφαλλου
Να ανακαλεσεις αμεσως το ρε....ρε παλιονιμου!!!σε εχει κανει η γουτσου2 πιπιτσα....
παιζει ο θρυλος και εσυ αναλυεις την τακτικη κοψιδα
σε πτυω ρε αν και λουστρο σε ειχα για ατομο με επιπεδο
μιλα ρε και παρεξηγησαΝα ανακαλεσεις αμεσως το ρε....ρε παλιονιμου!!!
Υ.Γ
Μπορει να ειμαι ο ορισμος του αρσενικου αλλα δεν ειμαι φασιστας....εγω ηθελα Ολυμπιακο και αυτη το Notebook για 200στη φορα και πατησα ποδι και τωρα βλεπουμε το Notebook.
Τι έγινε μαν;Survivor: Γιατί τα «πήρε στο κρανίο» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; | in.gr
Η Ευρυβίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στην κίνηση του Τριαντάφυλλου να ρίξει αγιασμό στους παίκτες της ομάδας για να φύγει το κακό μάτιwww.in.gr