Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τριαντάφυλλος university
δείξτετούστε τις εξετάσεις
δείξτετούστε τις εξετάσεις
για ξεκάρφωμα το λέει κι αυτός όπως η φουρεράιΡε παιδιά, στο βιογραφικό του Ούγγρος λέει ότι είναι. Δεν ισχύει?
Να με να σε να με....αντε γαμησου να πουμε σε καραβια ησουν ακομα μιλας σαν να εισαι στο κωλοχωρι σου χαμουρα;-Μαριανθη δυο λογια?
-Εχω μαθει στη ζωη μου οταν φυσαει να ειμ
-Στο μπουστο μας, κοψιδα εσυ?
45K πηρε τυπε. Μια χαρα. εχουνε να φανε οι γατες τουΕγω τον λυπηθηκα λιγο ρε.Η κριση της ηλικιας θα ειναι
χαχα, πολύ ταπεινόφρων ο παππούς, αυτός είναι μέσα στην ποιότητα ενώ οι άλλοι οι κουτσομπόλεςμωρη πουτανα Κοψιδα τωρα που πουλευεις ο κοσμος ειναι που θελει να βλεπει σκουπιδια,εσυ τοσο καιρο σε ταινια του Αγγελοπουλου επαιζες
Χαλαλι του45K πηρε τυπε. Μια χαρα. εχουνε να φανε οι γατες του
55k χαλαλι της.Χαλαλι του
Εκτός κι αν απέκτησε Ελμπασάν η Ουγγαρία τύπε μου.Ρε παιδιά, στο βιογραφικό του Ούγγρος λέει ότι είναι. Δεν ισχύει?
Tυπε οταν η Σαλαγκουδη κοπροσκυλιαζε στον παγκο και ειχε 0/20 και αρνουνταν να βουτηξει στις λασπες ελεγες εξω η μαλακου , εξω το βυσμα. κτλ κτλ τωρα που κανει το ιδιο ο 30φυλλος, ....θεουλης.Ο τιτανομέγιστος έμεινε πάγκο , τους γλένταγε όλους που καταπίνανε λάσπες, έφαγε σαν κύριος το παστιτσάκι κι έμεινε κιόλας !!!
Ο τύπος δίνει μαθήματα επιβίωσης ..... Σιγά μην τον βγάλουν έξω . Έχει να δώσει πολύ πόνο ακόμα . Ασε που το είπαν και οι μεγαλογιατροί ..
Δλδ , τι ακούμε ρε φίλε ..... ΘΕΟΥΛΗΣ !!!!