Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
τριαντάφυλλος university
δείξτετούστε τις εξετάσεις
δείξτετούστε τις εξετάσεις
για ξεκάρφωμα το λέει κι αυτός όπως η φουρεράιΡε παιδιά, στο βιογραφικό του Ούγγρος λέει ότι είναι. Δεν ισχύει?![]()
Να με να σε να με....αντε γαμησου να πουμε σε καραβια ησουν ακομα μιλας σαν να εισαι στο κωλοχωρι σου χαμουρα;-Μαριανθη δυο λογια?
-Εχω μαθει στη ζωη μου οταν φυσαει να ειμ
-Στο μπουστο μας, κοψιδα εσυ?
45K πηρε τυπε. Μια χαρα. εχουνε να φανε οι γατες τουΕγω τον λυπηθηκα λιγο ρε.Η κριση της ηλικιας θα ειναι![]()
χαχα, πολύ ταπεινόφρων ο παππούς, αυτός είναι μέσα στην ποιότητα ενώ οι άλλοι οι κουτσομπόλεςμωρη πουτανα Κοψιδα τωρα που πουλευεις ο κοσμος ειναι που θελει να βλεπει σκουπιδια,εσυ τοσο καιρο σε ταινια του Αγγελοπουλου επαιζες![]()
![]()
![]()
Χαλαλι του45K πηρε τυπε. Μια χαρα. εχουνε να φανε οι γατες του![]()
![]()
![]()
Εκτός κι αν απέκτησε Ελμπασάν η Ουγγαρία τύπε μου.Ρε παιδιά, στο βιογραφικό του Ούγγρος λέει ότι είναι. Δεν ισχύει?![]()
Tυπε οταν η Σαλαγκουδη κοπροσκυλιαζε στον παγκο και ειχε 0/20 και αρνουνταν να βουτηξει στις λασπες ελεγες εξω η μαλακου , εξω το βυσμα. κτλ κτλ τωρα που κανει το ιδιο ο 30φυλλος, ....θεουλης.Ο τιτανομέγιστος έμεινε πάγκο , τους γλένταγε όλους που καταπίνανε λάσπες, έφαγε σαν κύριος το παστιτσάκι κι έμεινε κιόλας !!!
Ο τύπος δίνει μαθήματα επιβίωσης ..... Σιγά μην τον βγάλουν έξω . Έχει να δώσει πολύ πόνο ακόμα . Ασε που το είπαν και οι μεγαλογιατροί ..
Δλδ , τι ακούμε ρε φίλε ..... ΘΕΟΥΛΗΣ !!!!