Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Έρωτας,έρωτας,έρωτας.....
Ρομαντικό....
Ρομαντικό....
ο καλυτερος παικτης toy survivor τυπε, και παιζει παντα με δυνατο αντιπαλο.Μάγκες δεν ξέρω αν το καταλάβατε,αλλά η κόκκινη ομάδα είναι πλέον team Spider-Man...
Αυτός τους πλησιάζει να τους συγχαρεί όταν παίρνουν πόντο ενώ οι άλλοι απέχουν,αυτός τους καθοδηγεί στα διαλείμματα,έχει πάρει πόδι ο σκελετός βίγκαν με το σφυροδρέπανο και ο Κόγο είναι ζοχαδιασμένος,Ντάφυ στις αρχιδάρες του,
όποτε Spider-Man φυσικός ηγέτης.
Τελικα εχω καταληξει οτι βλεπουμε λαθος Survivor.....Μηπως να βαζαμε το Ρουμανικο???
Την τακτοποιεί άλλος πάντως,όχι ο Edirnelibey...Όταν έγραφα εγω ρε νιαμου ότι η Νικολέτα είναι κωλαρα για μερακλήδες τότε με βριζατε
Αλλά τώρα δικαιωνομαι
ΙΣΧΥΕΙο καλυτερος παικτης toy survivor τυπε, και παιζει παντα με δυνατο αντιπαλο.
Πάλι στην απέξω εμείς?Την τακτοποιεί άλλος πάντως,όχι ο Edirnelibey...
αυτός που βρήκε την λαλιά του,λένε
έχουνε πολύ έρμα για πέταμαοι κοκκινοι στον πουτσο τους να κερδισουν τυποι,. εχουνε Μαριανθη Νταφυ για τακο (που αποκλιειεται να παρουν και ατομικη ασυλια) και αν χασουν και την αυριανη ασυλια, Ελενη , μουγγο παιδι ή Κωστα.
Τυπε αχνοφαινεται λιγο παπαρι
Σωστο τυπε....οσο πιο λιγοι μεινουν τοσο πιο δυνατοι θα ειναι.Οι μπλε χασανε το σαπακι τον Κοκακια και το Κυπριακο χομπιτ σημερα και τους κανουν πλακα.οι κοκκινοι στον πουτσο τους να κερδισουν τυποι,. εχουνε Μαριανθη Νταφυ για τακο (που αποκλιειεται να παρουν και ατομικη ασυλια) και αν χασουν και την αυριανη ασυλια, Ελενη , μουγγο παιδι ή Κωστα.
ρουμανος τραβελος ρε τυπε για τους μυστες του σαι ......Τυπε αχνοφαινεται λιγο παπαρι
Τυπε αχνοφαινεται λιγο παπαρι
γραφτον στα αρχιδια σου τον μπουκλα... απ το πρωι μας τα πρηξανε τα μ' αυτο....θα χει αφραγκιες η κουλα-σουλα....Μάγκες τί παίζει στο στόρυ εδώ;
Μαδομούνι με Soula Glamorous?
Τυπε κανε σκρινσοτ στην καλαμποκα της και ο τυπος vatraxomouris θα μας πει ποια ειναιTυπε πιο μεγαλο και απο εμενα τον εχει