barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Ρε τρελέ μου, από τη μια πονάει και το δικό μου το κεφάλι και από την άλλη έχω κλάσει στο γέλιο.....
Ρε τρελέ μου, από τη μια πονάει και το δικό μου το κεφάλι και από την άλλη έχω κλάσει στο γέλιο.....
Τον σαμάνο του χωριού έβαλε να κάνει τον γιατρό..στα προηγούμενα σαρβάιβορ είχε ελληνικό τιμ γιατρό και νοσοκόμο θυμάμαι. Τους λέγανε και μια γλυκειά κουβέντα χαϊδέυανε και το χεράκι για συμπαράσταση.
Φέτος κάνει οικονομία ο γαμότουρκος και έχει τους ούγκαμπούγκα στο first aid τους πετάνε στο φορείο και μετά στο ασθενοφόρο σαν παλέτα σε φορτηγό
Για τον τυπο που ηθελε πατουσα Καρολινας....ας βολευτει με πατουσα Μπαρτζη
εχεις καμια φωτο απο ρουμανικο σερβαιβορ να δω κατι για καθαρα εγκυκλοπαιδικους λογους?Εντωμεταξυ διαβαζω οτι στο συγκεκριμενο στιβο εχου ηδη αγωνιστει Τουρκοι και Ρουμανοι και μονο οι δικες μας οι ανθρωπινες αμοιβαδες σακατευτηκαν....
εχω δει φωτο ηδη....αστο!!! θα σου πεσουν τα μαλλια.....εχεις καμια φωτο απο ρουμανικο σερβαιβορ να δω κατι για καθαρα εγκυκλοπαιδικους λογους?
Άμα δε "λαϊκισει” αυτός δεν μπορεί .o αλλος ρε μαλακες κανει αγιασμο με φυλλο καρυδας και χυσαμολη που χει φυλαξει σε μπουκαλακι απο τοτε που τον επαιζε στην Αθηνα,τι αλλο θα ζησουμε