Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αδερφε τσιμπας? η να ριξω κανα εμετο στον πουστην τον κοκκινιαρη ουαλο
ρίξε αδελφέ πιο μετά θα τσιμπήσω με τους αγώνες τσου λουαδερφε τσιμπας? η να ριξω κανα εμετο στον πουστην τον κοκκινιαρη ουαλο
χώρισε η κατσαρίδα
Αν πραγματικα νοιαζοταν για την αχρηστη την κορη του δεν θα την ξεφτιλιζε ετσι τοσο καιρο..
Ποιος το πε αυτο ρε τυπε... φημες μην ακους.....Αν πραγματικα νοιαζοταν για την αχρηστη την κορη του δεν θα την ξεφτιλιζε ετσι τοσο καιρο..
10 ωρες μου πηρε εαν επρεπε να παραβιασω τον κανονα του νηματος σου για τα σποιλερ και τλκ αποφασισα να το ξερασω γιατι φανταστηκα οτι θα ξεροχυνατε πολλοι εδω μεσα ....Ρισκαρα την αποβολη μου απ το νημα σου κ αλιμονο μου εαν δεν βγει ... ζητω προκαταβολικα την επιείκεια σου ρε man αν μετανιωσει στο παραπεντε ο γερο σαλιγκαρος κ μοιρασει παλι καρτες what's up....Το μεσημερι μου ειπε οτι δεν αντεχει αλλο να βλεπει να στεναχωριεται η θυγατερα του κ θα την φερει σπιτι να ξεκουραστει μετα απο τοσες κακουχιες που περασε....Αν και ειμαι καθετα αντιθετος στα σποιλερ........................ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!
τι εγινε ρε σου εκαψε καμια τα πιτογυρα?Άντε γαμησου μορη καργιολα που έχεις και άποψη γαμιολα
Γρια αυριο σου φερνω το αμαξι για το μεγαλο σερβις
Γρια αυριο σου φερνω το αμαξι για το μεγαλο σερβις