raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.213
- Πόντοι
- 5.006
Τι ειναι η "μπιφτέκα" ρε παιδια?
γυρίζω το μπιφτέκι απ την άλλη, κάνω κωλοτούμπα
γερομπαμπαλης αλεξ δεν καταλαβαινει την αργκο των νεων....
Τι ειναι η "μπιφτέκα" ρε παιδια?
γυρίζω το μπιφτέκι απ την άλλη, κάνω κωλοτούμπα
εντάξει μανΨηφιστε ποια θελετε να παρει πουλο σημερα....
υποχρεος τυπεεντάξει μανΨηφιστε ποια θελετε να παρει πουλο σημερα....
Τυπε εφτιαξα μπεργκερ προς τιμην σου να ξες....
Η Καυλολινα μου απεδειξε ακομα μια φορα χθες οτι ειναι παντελως ηλιθια...αντι να ψηφισει τον Ρωσσοποντιο που ειναι το μεγαλυτερο αρχιδι εκει μεσα πηγε και μου ψηφισε την αβουλη γλαστρα τη Καπταιν Ρουφο.Τωρα με μαθηματικη ακριβεια θα παρει πουλο αυτη και θα μεινουν μεσα στο παιχνιδι και τα 2 φιδια κωλογρια και Ρωσσοποντιος και το βυσμα.
Κατσανε δηλαδη και χασανε 2 ασυλιες και δεν θα ξεφορτωθουν κανενα απο τα 3 αρχιδια...μιλαμε για τον ορισμο της καθυστερημενης.
Μάγκες,ακόμα μία γυναίκα αν φύγει από τους κόκκινους,
με τον κανόνα των τριών,ο σαλίγκαρος πάει για την ένωση με το εξπρές.....
Αβάδιστα
Ελπίζω ο ντάντυ σαλίγκαρος να διορίσει την άνεργη ρεσεψιονίστ σε κάποιο υπουργείο...
και της είπε ο Παπά Ντάφυ να μην εξαγοραστεί,αλλά θα τα έβαλε κάτω αυτή και σου λέει,αφού τελικό δεν πάμε,ας κάνουμε δημόσιες σχέσεις για καμιά θεσούλα....
Ο Karolinho δεν παίζεται πάντως στο ποδόσφαιρο,και είναι και μπεσαλής
για πρωινό τυπε με γαλατάκι.εντάξει μανΨηφιστε ποια θελετε να παρει πουλο σημερα....
Για ορεκτικο τυπε;
Το τραβελι παίρνει πουλο ... θα μου πεις που το ξέρανε κ το στήσανε έτσι ... τεσπα κέρδος υπάρχει έστω κ από σπόντα .... το τραβελι είναι η χείριστη απεικόνιση κάθε λογής ορθότητας κ την εχω σκουπιδιασει βάναυσα γιατί της αξίζειΗ Καυλολινα μου απεδειξε ακομα μια φορα χθες οτι ειναι παντελως ηλιθια...αντι να ψηφισει τον Ρωσσοποντιο που ειναι το μεγαλυτερο αρχιδι εκει μεσα πηγε και μου ψηφισε την αβουλη γλαστρα τη Καπταιν Ρουφο.Τωρα με μαθηματικη ακριβεια θα παρει πουλο αυτη και θα μεινουν μεσα στο παιχνιδι και τα 2 φιδια κωλογρια και Ρωσσοποντιος και το βυσμα.
Κατσανε δηλαδη και χασανε 2 ασυλιες και δεν θα ξεφορτωθουν κανενα απο τα 3 αρχιδια...μιλαμε για τον ορισμο της καθυστερημενης.
Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το νημα απόψε ....με αποχώρηση σαλιγκαρου.... προβλέπω μιν 25 σελίδες να μαζεύει ο αξιότιμος νηματοθετης που χαλαρά θα απολαμβάνει τους λαντζιερηδες να ψήνουν τη γλάροσουπα...
Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το νημα απόψε ....με αποχώρηση σαλιγκαρου.... προβλέπω μιν 25 σελίδες να μαζεύει ο αξιότιμος νηματοθετης που χαλαρά θα απολαμβάνει τους λαντζιερηδες να ψήνουν τη γλάροσουπα...
Αν γινει το θαυμα λεω να μαζεψουμε αυτες τις 25 σελιδες να τις εκτυπωσουμε και να τις στειλουμε στο μπαρμπα σαλαγκουδη δωρο.