baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
φαντασου ποσο φτυσιμο τρως που κολυμπας.κολυμβαωΑναστηθηκες τρισκαταρατε?ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
φαντασου ποσο φτυσιμο τρως που κολυμπας.κολυμβαωΑναστηθηκες τρισκαταρατε?ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
Iσχυει αν και η αλλη μπηκε στα 30+παντως εχω να το λεω η κατια προσωπακι βελουδο και οσες μερες στη παραλια οχι σαν την παπαδοπουλου που ειναι σαν γαμω το σπιτι μου και με βαψιμο το παιζει μουναρα.
Καλα λεω εγω οτι εσυ εχεις τα βιντεακια,στειλε και τη συνεχεια σε πμ
Καλα λεω εγω οτι εσυ εχεις τα βιντεακια,στειλε και τη συνεχεια σε πμ
Kανει ντεμπουτο σε μια καινουργια εκπομπη σε ενα νεο καναλι,να δεις που θα κανει θραυση στις επομενες γενιεςμε νεο χλοοταπητα ο αντυπας ειδα...πρεπει να ειναι και θερμαινομενος σαν το γηπεδο της μπαγερν...
πειτε κανα καλο τρομου να δω?
βαλε μια επαναληψη bb να δεις παλι ντιντι και να σκεφτεις οτι θα επαιζε σε τσοντα....πειτε κανα καλο τρομου να δω?
nai giati ta xarakthrhstika thw alloivuhkan sto xrono apo απο πιθηκομουρα εγινε μαιμου.Iσχυει αν και η αλλη μπηκε στα 30+παντως εχω να το λεω η κατια προσωπακι βελουδο και οσες μερες στη παραλια οχι σαν την παπαδοπουλου που ειναι σαν γαμω το σπιτι μου και με βαψιμο το παιζει μουναρα.
γιατι δεν βλεπεις ενα ρομαντικο ρε τακη?πειτε κανα καλο τρομου να δω?
Ξέρω τί θα κάνεις το καλοκαίρι του 2023πειτε κανα καλο τρομου να δω?
γιατι δεν βλεπεις ενα ρομαντικο ρε τακη?πειτε κανα καλο τρομου να δω?
οταν λες ρομαντικο εννοεις γαμησι χωρις προφυλακτικο.γιατι δεν βλεπεις ενα ρομαντικο ρε τακη?πειτε κανα καλο τρομου να δω?
Προσφατο σχετικα και καλοπειτε κανα καλο τρομου να δω?
Προσφατο σχετικα και καλοπειτε κανα καλο τρομου να δω?
[/quote]πειτε κανα καλο τρομου να δω?
Δεν το εχω δειΠροσφατο σχετικα και καλοπειτε κανα καλο τρομου να δω?
Το βράδυ της πρωτοχρονιάς, με το που άλλαζε η χρονιά, είχε στον κοσμοτέ το evil dead...