baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.887
- Πόντοι
- 6.035
φαντασου ποσο φτυσιμο τρως που κολυμπας.κολυμβαωΑναστηθηκες τρισκαταρατε?ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις![]()
![]()
![]()
φαντασου ποσο φτυσιμο τρως που κολυμπας.κολυμβαωΑναστηθηκες τρισκαταρατε?ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις![]()
![]()
![]()
Iσχυει αν και η αλλη μπηκε στα 30+παντως εχω να το λεω η κατια προσωπακι βελουδο και οσες μερες στη παραλια οχι σαν την παπαδοπουλου που ειναι σαν γαμω το σπιτι μου και με βαψιμο το παιζει μουναρα.![]()
Καλα λεω εγω οτι εσυ εχεις τα βιντεακια,στειλε και τη συνεχεια σε πμ
Καλα λεω εγω οτι εσυ εχεις τα βιντεακια,στειλε και τη συνεχεια σε πμ![]()
![]()
![]()
με νεο χλοοταπητα ο αντυπας ειδα...πρεπει να ειναι και θερμαινομενος σαν το γηπεδο της μπαγερν...
![]()
πειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
βαλε μια επαναληψη bb να δεις παλι ντιντι και να σκεφτεις οτι θα επαιζε σε τσοντα....πειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
nai giati ta xarakthrhstika thw alloivuhkan sto xrono apo απο πιθηκομουρα εγινε μαιμου.Iσχυει αν και η αλλη μπηκε στα 30+παντως εχω να το λεω η κατια προσωπακι βελουδο και οσες μερες στη παραλια οχι σαν την παπαδοπουλου που ειναι σαν γαμω το σπιτι μου και με βαψιμο το παιζει μουναρα.![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι δεν βλεπεις ενα ρομαντικο ρε τακη?πειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
Ξέρω τί θα κάνεις το καλοκαίρι του 2023πειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
γιατι δεν βλεπεις ενα ρομαντικο ρε τακη?πειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
![]()
οταν λες ρομαντικο εννοεις γαμησι χωρις προφυλακτικο.γιατι δεν βλεπεις ενα ρομαντικο ρε τακη?πειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
![]()
Προσφατο σχετικα και καλοπειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
Προσφατο σχετικα και καλοπειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
![]()
![]()
[/quote]πειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
Δεν το εχω δειΠροσφατο σχετικα και καλοπειτε κανα καλο τρομου να δω?
![]()
![]()
![]()
Το βράδυ της πρωτοχρονιάς, με το που άλλαζε η χρονιά, είχε στον κοσμοτέ το evil dead...![]()