Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Εκνευρίζομαι ρε τρουμπ ολα σκατα μου πανεκατσε ρε πουτσαΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
Εκνευρίζομαι ρε τρουμπ ολα σκατα μου πανεκατσε ρε πουτσαΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
η πρεφα θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι ρε πουτσα...Εκνευρίζομαι ρε τρουμπκατσε ρε πουτσαΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
Πονταρα ήδη 10€ Μπαγερν με 2,29Σιγα βρε, δεν θα μπαινουν ολα, εγω τωρα θα πονταρω Ολυμπιακο στο λαιβΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
Οχι ρε φιλεΠονταρα ήδη 10€ Μπαγερν με 2,29Σιγα βρε, δεν θα μπαινουν ολα, εγω τωρα θα πονταρω Ολυμπιακο στο λαιβΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
τραβα πλυσου ρε απλυτε.ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
Σωστοςςςςςςςςη πρεφα θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι ρε πουτσα...Εκνευρίζομαι ρε τρουμπκατσε ρε πουτσαΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
Νου σου θα γυρισει(τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα)ειδα το fermat's room(στο προτεινω) ειχε αρκετους γριφους-σπαζοκεφαλιες,το τελευταιο που εβαλε νομιζω ηταν λαθος.Εκνευρίζομαι ρε τρουμπ ολα σκατα μου πανεκατσε ρε πουτσαΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
Αναστηθηκες τρισκαταρατε?ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
τραβα πλυσου ρε απλυτε.ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
Δεν μπορώ αλλο τετοια, σαν τον φαουστ εχω γινει, θελω γκομενες να ζησω τη ζωη μουΝου σου θα γυρισει(τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα)ειδα το fermats room(στο προτεινω) ειχε αρκετους γριφους-σπαζοκεφαλιες,το τελευταιο που εβαλε νομιζω ηταν λαθος.Εκνευρίζομαι ρε τρουμπ ολα σκατα μου πανεκατσε ρε πουτσαΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
κολυμβαωΑναστηθηκες τρισκαταρατε?ρε συ βανακια σιγουρα δεν ψηφιζεις πασοκ????μαλακα τρουμπακη πλακα εχεις
ρεεεεεΠονταρα ήδη 10€ Μπαγερν με 2,29Σιγα βρε, δεν θα μπαινουν ολα, εγω τωρα θα πονταρω Ολυμπιακο στο λαιβΧάνουμε με 7, δεν εχουμε ελπιδα εχουν ξεσκιστει στα τριποντα
Πληρώνω για να κερδίσουμε, εκει εχω φτασει