sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
απο αεκ και κατω φωτια για το ποιος θα πεσει
το σπιτι μου στον ασσο30 Μαρτίου 17:15 το ντέρμπυ ουραγών:
Άρης - Πανθρακικός
Εχει ενδιαφέρον και ποιές 2 ομάδες θα ακολουθήσουν Αστέρα και ΠΑΟΚ στα πλει-οφς..Ο Ατρόμητος σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση δεν είναι σίγουρος..Αντίθετα θεωρώ σχεδόν σίγουρη την είσοδο του ΠΑΟ.
Αν ο ΠΑΟ πάει με Φάμπρι στα πλει-οφς έχει τύχη.Θα ρίξει στο γήπεδο τα λιοντάρια και τις τίγρεις, θα κατουρήσουν την περιοχή και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα..Το κακό για τον ΠΑΟ είναι ότι μεσολαβεί ντέρμπι (αν και με τη βαρεμάρα που διακρίνει τους παίκτες του Ολυμπιακού και καθώς τα πρώτα παραλιακά μαγαζιά θα ανοίγουν το κόβω για ισοπαλία..)Σωστα. Και φυσικα στο τελος στα πλαυ οφ ο Παναθηναικος θα βγει πρωτος ... και στο τελος μια απο τα ιδια
[size=20pt]Εχει ενδιαφέρον και ποιές 2 ομάδες θα ακολουθήσουν Αστέρα και ΠΑΟΚ στα πλει-οφς..Ο Ατρόμητος σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση δεν είναι σίγουρος..Αντίθετα θεωρώ σχεδόν σίγουρη την είσοδο του ΠΑΟ.
Ο ΠΑΟ έχει άνετα 9-10 βαθμούς σύμφωνα με το πρόγραμμα που βλέπω..
Ο Ατρόμητος πιστεύω ότι μπορεί να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη στα τελευταία παιχνίδια ..Εξαρτάται και ποιός θα πέφτει,τί χάρες θα κάνουν μεταξύ τους οι ομάδες ..
ο Άρης αν θα έχει κάποιο "εύκολο" ματς, είναι αυτό με την Ξάνθη3 αγωνιστικές πριν από το τέλος και ο ΑΡΗΣ έχει κολλήσει στην προτελευταία θέση!
11. Λεβαδειακός 30
12. ΑΕΚ 29
13. Βέροια 27
14. Πανθρακικός 27
15. Άρης 26
16. Κέρκυρα 20
Οι αγώνες που απομένουν:
ΑΡΗΣ
Ατρόμητος (εκτός)
Αστέρας Τρ. (εντός)
Ξάνθη (εκτός)
Πανθρακικός
ΟΦΗ (εντός)
ΑΕΚ (Εκτός)
Κέρκυρα (εντός)
Βέροια:
ΠΑΟΚ (εκτός)
Πλατανιάς (εντός)
Παναθηναϊκός (εκτός
ΑΕΚ
ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)
Πανθρακικός (εντός)
Ατρόμητος (εκτός
ρε παιδια ειναι αναγκη
ενα λιγκ ρε
σας παρακαλω ρε
ειμαι τετραπληγικος
να σαι καλα ξαδελφε
ο Άρης αν θα έχει κάποιο "εύκολο" ματς, είναι αυτό με την Ξάνθη
Αν έχει ξεφύγει ο Πανθρακικός και η Βέροια...bye bye
αλλά θεωρώ πως η Βέροια δεν θα πάρει ούτε πόντο στα 3 τελευταία ματς.
Καλά που δεν παίζεις στοίχημα!αλλά θεωρώ πως η Βέροια δεν θα πάρει ούτε πόντο στα 3 τελευταία ματς.
κοίτα, τη γνώμη μου λέω, έτσι όπως τα βλέπω λογικά να γίνουνε.Καλά που δεν παίζεις στοίχημα!
Η Βέροια έχει πολύ καλές άκρες!Αυτή την στιγμη έχει 30 βαθμούς...νικάει τον πλατανιά αν χρειαστεί και καρασώζεται!!!κοίτα, τη γνώμη μου λέω, έτσι όπως τα βλέπω λογικά να γίνουνε.
τι να σου πω, άμα η Βέροια πάει και πάρει πόντο στον ΠΑΟ τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟ να καίγεται να μπει 5άδα...
από κει και πέρα έχεις δίκιο, γιαυτό δεν παίζω ούτε στοίχημα ούτε καν ΠΡΟΠΟ.