Νέα

Στυτικη Δεισλυτουργια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apostollis1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θεος ο σκηνοθετης, ξεκιναει η κουρσα και δεν δειχνει καμια απο τις αλλες διαγωνιζομενες.

OP
OP
A

Apostollis1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επανερχομαι στο thread , μιας και εχθες ξαναεγινε κατι με την κοπελια ...!
Σαν 2η φορα , δεν υπηρχε τοσο ανχος , και αν εξαιρεσεις ενα μικρο κοκομπλοκο στην αρχη , ολα πηγαν μετα μια χαρα !!!!....
Αρα 99% το σκαλωμα ηταν λογο πρωτης φορας ....
Επισης δυσκολευτικα λιγο με το προφυλακτικο ...
:grin: :grin:

Τωρα βεβαια μου εχουν μπει κατι ηλιθιες ιδεες (για STD) στο μυαλο και ειμαι γεματος αγχος λογο αυτου , αλλα προπσαθω να μην το σκευτομαι οτι ειναι να γινει εγινε ...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τωρα βεβαια μου εχουν μπει κατι ηλιθιες ιδεες (για STD) στο μυαλο και ειμαι γεματος αγχος λογο αυτου , αλλα προπσαθω να μην το σκευτομαι οτι ειναι να γινει εγινε ...

Μόνος σου το πες.  :)

OP
OP
A

Apostollis1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
To προβλημα ειναι οτι καθως την χαιδευα , κατω απ'το νινι της (απ οτι ειδα η περιοχη λεγεται perineum στα αγγλικα) ειχε κατι σαν μικρα σπιρακια - ελιες ...(Πολυυυ κακο αυτο. ).... Σημερα οταν ξυπνησα , το πρωτο πραμα που εψαξα στο ιντερνετ ηταν για κονδυλωματα ....

((Δεν τα ειδα με το ματι , με την αφη μονο )...

Οπως και να χει , το θεμα ειναι οτι πηραμε το βαπτισμα του πυρως , και το σερβακι του δωσαμε κ καταλαβε !  :rockon:

Θα ριχνω μια ματια συνεχως εκει κατω και με το που δω οτιδηποτε περιεργο -εστω και το μικροτερο σπυρακι π λεει ο λογος- βουρ στον αφροδισιολογο-ανδρολογο ....

Εκανα κ τη λαλακια στην αρχη να μπω "ελευθερος" αλλα για λιγο . :headbang:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Επανερχομαι στο thread , μιας και εχθες ξαναεγινε κατι με την κοπελια ...!
Σαν 2η φορα , δεν υπηρχε τοσο ανχος , και αν εξαιρεσεις ενα μικρο κοκομπλοκο στην αρχη , ολα πηγαν μετα μια χαρα !!!!....
Αρα 99% το σκαλωμα ηταν λογο πρωτης φορας ....
Επισης δυσκολευτικα λιγο με το προφυλακτικο ...
:grin: :grin:

φιλε να ερθω να δωσω ενα χερακι να δεις πως γινετε και μετα το περνεις πανω σου το θεμα.....

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Θα ριχνω μια ματια συνεχως εκει κατω και με το που δω οτιδηποτε περιεργο -εστω και το μικροτερο σπυρακι π λεει ο λογος- βουρ στον αφροδισιολογο-ανδρολογο ....

Εξέτασε την προσεκτικά τύπε αποστόλη  :grin:

Συνημμένα

• zzzzzzzzzzzzzjpg.jpg
    zzzzzzzzzzzzzjpg.jpg
    108,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θεματοθετη μην ψαρωνεις απο τα πειραγματα που σου κανουν οι "μαγκες" απο
εδω και καλα...  :P  ο ελληνας νομιζει οτι ειναι μαγκας με ατακες σε στυλ
"ελα παιχτη..." , "ελα παιχτουρι..." και αλλες τετοιες παπαριτσες  :P
σαν τις ατακες που του ελεγαν και ο ΓΑΠ και ο Τσιπρας με το λεφτα υπαρχουν και
ενιωθε μαγκας και τις ψηφιζε.... αλλα μαγκας δεν γινεσαι ετσι και φαινεται αυτο.
Γιατι μετα τους γαμησαν με μνημονια κτλπ...

Σχετικα με το θεμα σου ειναι ψυχολογικο.... και βασικα ουτε καν ψυχολογικο απλα σου ετυχε μια φορα
σε ολους εχει τυχει... και σε αυτους που μπηκαν να σε κραξουν αλλα φυσικα δεν εχουν τα αρχιδια να το παραδεχθουν . Μην ανησυχεις αμα δεν αγχωθεις αλλο δεν θα ξανασυμβει.

Σιγα μην σου παραδεχθει ο αλλος οτι δεν του σηκωθηκε!!!!! Στο παιζει και μαγκας τωρα ο καθε
περιεργος  :P γραψτους στα αρχιδια σου μαλακιες λενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom