soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ εισαι περιεργη περιπτωση...άι γαμήσου ρε μπάχαλε!
του έκανες την ψυχολογία κουρέλι του παιδιού!
Δοκίμασε με κάνα τρανς πρώτα παλικάρι...
εσυ εισαι περιεργη περιπτωση...άι γαμήσου ρε μπάχαλε!
του έκανες την ψυχολογία κουρέλι του παιδιού!
Δοκίμασε με κάνα τρανς πρώτα παλικάρι...
δεν έχω στυτική δυσλειτουργία πάντως!εσυ εισαι περιεργη περιπτωση...
στ'αρχίδια σου, δεν σου χρειάστηκε και ποτέ ρεδεν έχω στυτική δυσλειτουργία πάντως!
εχεις κανει την επιλογη σου παντως...ή θα αιματωνεται ο εγκεφαλος ή το πουλι,σεβαστο...δεν έχω στυτική δυσλειτουργία πάντως!
χαχαχαχαχαεχεις κανει την επιλογη σου παντως...ή θα αιματωνεται ο εγκεφαλος ή το πουλι,σεβαστο...
βασικά δεν ξέρω καν τι είναι!στ'αρχίδια σου, δεν σου χρειάστηκε και ποτέ ρε
η στύση? Λογικό. Αρκεί να έχουν τα αγόρια σουβασικά δεν ξέρω καν τι είναι!
δεν έχω ιδέα ούτε τι είναι τα αγόρια!η στύση? Λογικό. Αρκεί να έχουν τα αγόρια σου
έχω μια του ΑΡΗ αλλά είναι για τον γιο μου, δεν στη δίνωάντε πάνε στο θρεντ της Ελένης να μου πεις για τις σημαίες γιατί μού σπασε τα @@ ο πορνόπαππος 2 μέρες.
εγώ δεν καίω σημαίες!έχω μια του ΑΡΗ αλλά είναι για τον γιο μου, δεν στη δίνω
ΦΙλε μου δεν φταις εσυ η γκομενα η μαλακισμενη που δεν σου εβγαλε εξω τον ανδρισμο σου αυτη η ανοργασμικη που θελει να κανει και σεχ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να παει να γαμηθει με καμμια ντουζινα δονητες και οταν μαθει να παει με κανονικο αντρα
εσυ εισαι μια χαρα βρες αλλη και γραφτην στα ρχιδια σου
ωχ Πέτρο! ήρθε η αγάπη σου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσει το σπαμ.
άσε και έχει προβλήματα το χρυσό μουωχ Πέτρο! ήρθε η αγάπη σου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσει το σπαμ.
άσε και έχει προβλήματα το χρυσό μου
έχει στυτική δυσλειτουργία ο δονητής της
Καλησπερα
Καλημερα ,
Εχθες πηγα πρωτη φορα να κανω κατι με κοπελα , εκει που φτασαμε ομως στο ψητο δεν μου σηκωνονταν με τιποτα !!!
Δεν ξερω εαν εφταιγε το αγχος της πρωτης φορας , το αλκοολ (Δεν ειχα πιει δα και το βοσπορο 2 ποτα και καμια 4 σφηνακια )η το οτι τις προηγουμενες μερες the masturbation went cloud .
Μπουρδελιαρηδες μου , τι θα μου συμβουλευατε να κανω?
γιατί σ'αρέσει :-*Γιατί με ξεφτελίζεις έτσι?
...δοκίμασε καποια απ τα κοριτσια του φόρουμ είναι πειθήνια και έμπειρα ,....ένα κακό έχουν δεν <κατεβαίνουν > νωρίτερα απο την μιάμιση ώρα <καλπασμού > , τώρα η πρώτη που θα μπεί και θα δηλώσει .δια την καλή λειτουργεία του φόρουμ , ..είναι το συνθηματικό !, βουρ και καλή τύχη ,
..με τις γάτες ..πώς τα πάς ?
γιατί σ'αρέσει :-*