Νέα

Στύση δεύτερη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα subito32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
O χρόνος μετράει από τη στιγμή που θα το σκεφτείς.

Έτσι μπορείς να κάνεις πολύ καλούς χρόνους.

jimmys22

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και γω εχω παρομοιο προβληματακι...
Η 2η στυση δεν ειναι πολυ καλη και εκτοσ απο αυτο νιωθω και εναν μικρο πονο κατα το βαλε βγαλε!!
Μου εχει τυχει ομως και να παω σερι 4 γυρους χωρις κανενα προβλημα αρα μαλλον ειναι ψυχολογικο..
Η διαρκεια ομως του 2 γυρου ειναι πολυυυυ μεγαλη και τελιωνω πολυ πολυ δυσκολα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ μετά την...7η φορά τραβάω και 2  :jerking:....για να ξεκ.........ω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλα κανεις δεν κατουρα εδω?

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
. Είμαι μόλις 26 ετών, στη δουλειά μου δεν κουράζομαι πολύ αλλά κάνω πρωταθλητισμό και εκεί εξαντλούμαι. Δεν ξέρω εαν αυτό παίζει ρόλο. Η κοπέλα μου με φτιάχνει πολύ οπότε δε νομίζω ότι φταίει αυτή αφού αυτό το πρόβλημα το είχα ακόμα και σε φάση με 2 γκόμενες (ταυτόχρονα). Πιστεύτε ότι χρειάζεται σεξολόγος και εάν ναι πού μπορώ να βρω έναν καλό? Παίζει τέτοια ειδικότητα σε δημόσια νοσοκομία?
Το μόνο που πράγμα που πάει το μυαλό μου, και έχει τύχει σε δύο φίλους μου, είναι μιας και λες οτι κανεις πρωταθλητισμό, μήπως έχεις πάρει κάποια βοηθητικά σκευάσματα τα οποία να εχουν αυτή την παρενέργεια. Αν ναι εχεις πάρει, θα σου πω πιο πολλές λεπτομέρειες

jan

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όσον αφορά τα σκευάσματα που λες δεμ παίρνω τίποτα παρά μόνο κάτι συμπληρώματα διατροφής και εννοώ κάτι βιταμίνες και σίδηρο. Επιπλέον η διατροφή μου θα έλεγα πως είναι πολύ καλή. Νομίζω πάντως ότι αυτό το "πρόβλημα" με τον ενδιάμεσο χρόνο για δεύτερη στύση το είχα από πιο μικρός. Πολύ πιο περιορισμένα βέβαια, αλλά και πάλι ποτέ δεν είχα όρεξη να γ...σω ξανά σε 15 λεπτά από την πρώτη φορά. Και πριν ξεκινήσω πρωταθλητισμό.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Να συμπληρώσω ότι γενικά η ζωή μου είναι πολύ σωστή. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν πολυξενυχτώ, αλλά όπως είπα κουράζομαι πολύ στις προπονήσεις. Παραδέχομαι εντωμεταξύ ότι αυτό το πράγμα με επηρεάζει ψυχολογικά και πλέον έχω και άγχος. Τελευταία φορά όπως είπα είχα αυτό το πρόβλημανώ ήμουνα με 2 γκόμενες πολύ καλές ταυτόχρονα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα. Να μου πέρνουν και οι 2 πίπα και να μην μου σηκώνετε!! Συμβουλές δεκτες

εγω παλι και πινω και καπνιζω και υγιεινα δεν τρωω και μου σηκωνεται και 2η και 3η φορα το καμαρι μου δοξα το Θεο...κυριλε...μπας και ειναι ψυχολογικο ρε φιλε..!!
μια φορα μονο αντυμετοπισα παρομοιο προβλημα μετα απο 7 στυσεις και 7 φορες τελειωμα...!!ε τα χα δει ολλα..!!δεν μπορουσα να πραω τα ποδια μου...!!!

jan

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρω ρε γαμώτο εάν είναι ψυχολογικό ή εάν έχει να κάνει με τα επίπεδα ορμονών. Το θέμα είναι ότι την πρώτη φορά μπορώ να γ...ω όση ώρα θέλω και όλα είναι άψογα. Απλά περνάει πολύ ώρα για να θέλω και πάλι. Υπάρχουν εξετάσεις που να δείχνουν εάν κάτι τέτοιο έχει να κάνει με τις ορμόνες?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
thanoss χαίρω πολύ. Αν είσαι 25-30 λογικό είναι να σου σηκώνεται πολλές φορές. Αλλά θα αντιμετωπίσεις πιο σύντομα κ πιο σοβαρά πρόβλημα σε σχέση με έναν που κάνει υγιεινή ζωή.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα αυτο μου συνεβη πριν χρονια οταν ειμουνα στα 17..τωρα που να αντεξω τοσες φορες....ετσι λεω δεν εχω δοκιμασει

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο σε μια σχετικα νεαρη ηλικια απο 20-35 να αντιμετοπιζει καποιος προβλημα 2ης στυσης..!!

jan

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχω μία απορία ρε παιδιά. Δηλαδή ένας άντρας ηλικίας 27 ετών πόσες φορές είναι φυσιολογικό να εκσπερματώνει κάθε μέρα ή συνολικά κάθε εβδομάδα? Διότι εγώ μέσα στην εβδομάδα δεν έχω όρεξη να εκσπερματώσω πάνω από 6-7 φορές. Να σημειώσω ότι όταν μιλάω για εκσπερμάτωση εννοώ να κάνω σεξ για τουλάχιστον μισή ώρα (καθαρός χρόνος μέσα στο μ...ι).

jan

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και στο δια τάυτα πώς μπορεί κάποιος να διαπιστώσει εάν είναι ψυχολογικό ή όχι? Και εάν εν τέλει δεν είναι ψυχολογικό τι μπορεί να κάνει για να γ...ει δύο τρεις φορές κάθε μέρα?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εχω μία απορία ρε παιδιά. Δηλαδή ένας άντρας ηλικίας 27 ετών πόσες φορές είναι φυσιολογικό να εκσπερματώνει κάθε μέρα ή συνολικά κάθε εβδομάδα? Διότι εγώ μέσα στην εβδομάδα δεν έχω όρεξη να εκσπερματώσω πάνω από 6-7 φορές. Να σημειώσω ότι όταν μιλάω για εκσπερμάτωση εννοώ να κάνω σεξ για τουλάχιστον μισή ώρα (καθαρός χρόνος μέσα στο μ...ι).
φιλε το να επισκεφτεις και εναν γιατρο δεν ειναι κακο...ουτε ντροπη..!!παιζουνε πολλα.καθημερινο στρες κουραση δουλεια ψυχολογικη διαθεση...παρα πολλα...!!παντως εισαι πολυ νεος...!!αν μιλας για ηλικια 27.σαν τον αδερφο μου...!!δεν σε πηραν και τα χρονια...!!!

jan

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όταν μιλάμε για γιατρό εννοούμε σεξολόγο ή ουρολόγο? Και εφόσον εννοούμε σεξολόγο, υπάρχει αυτή η ειδικότητα σε κρατικά νοσοκομεία ή πρέπει να βρω κάποιον ιδιώτη?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Όταν μιλάμε για γιατρό εννοούμε σεξολόγο ή ουρολόγο? Και εφόσον εννοούμε σεξολόγο, υπάρχει αυτή η ειδικότητα σε κρατικά νοσοκομεία ή πρέπει να βρω κάποιον ιδιώτη?
σεξολογος δεν νομιζω να υπαρχει σε κρατικο νοσοκομειο...!καλυτερα να επισκεφτεις ουρολογο η τελοσπαντων εναν γιατρο που εχει να κανει σχεση με εκεινη την περιοχη...!!εγω δεν θα σου προτεινα σεξολογο ειναι πολλυ μπλαμπλαδες και βασιζονται σε θεωρειες και παπαρια..!!ενω αλης ειδεικοτητας γιατρος εκτος απο το μπλα μπλα (ιστορικο που ρωτανε παντα) θα σε εξετασει πιθανοτατα...

jan

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οπότε μιλας για ουρολόγο συγκεκριμένα εάν κατάλαβα καλά? Είναι σίγουρο όμως ότι όλοι οι ουρολόγοι θα έχουν άποψη επί του θέματος ή μπορεί να χάσω το χρόνο μου τσάμπα?

jan

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά ο σεξολόγος είναι αναγνωρισμένη ειδικότητα από τον ιατρικό σύλογο ή όχι? Έχουν τελειώσει δηλαδή κανονικά την Ιατρική?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι...!!κοιταξε θα σε γελασω αν ο σεξολογος ειναι τελειωμενος απο ιατρικη...!!!δεν ξερω...!!
παντως πολοι μπερδευονται με τους ψυχολογους-ψυχιατρους....ο ψυχολογος ειναι απο σχολη ο ψυχιατρος απο ιατρικη...δεν ξερω αν ειναι κατι παρομοιο και με τους σεξολογους...παντως τετοια ειδεικοτητα δεν εχω ακουσει στην ιατρικη..!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom