You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στύση δεύτερη φορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα subito32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και γω εχω παρομοιο προβληματακι...
Η 2η στυση δεν ειναι πολυ καλη και εκτοσ απο αυτο νιωθω και εναν μικρο πονο κατα το βαλε βγαλε!!
Μου εχει τυχει ομως και να παω σερι 4 γυρους χωρις κανενα προβλημα αρα μαλλον ειναι ψυχολογικο..
Η διαρκεια ομως του 2 γυρου ειναι πολυυυυ μεγαλη και τελιωνω πολυ πολυ δυσκολα.
Η 2η στυση δεν ειναι πολυ καλη και εκτοσ απο αυτο νιωθω και εναν μικρο πονο κατα το βαλε βγαλε!!
Μου εχει τυχει ομως και να παω σερι 4 γυρους χωρις κανενα προβλημα αρα μαλλον ειναι ψυχολογικο..
Η διαρκεια ομως του 2 γυρου ειναι πολυυυυ μεγαλη και τελιωνω πολυ πολυ δυσκολα.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ μετά την...7η φορά τραβάω και 2 ....για να ξεκ.........ω
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ενδιάμεσα....στην 3η πρός 4η φορά.....Καλα κανεις δεν κατουρα εδω?
Το μόνο που πράγμα που πάει το μυαλό μου, και έχει τύχει σε δύο φίλους μου, είναι μιας και λες οτι κανεις πρωταθλητισμό, μήπως έχεις πάρει κάποια βοηθητικά σκευάσματα τα οποία να εχουν αυτή την παρενέργεια. Αν ναι εχεις πάρει, θα σου πω πιο πολλές λεπτομέρειες. Είμαι μόλις 26 ετών, στη δουλειά μου δεν κουράζομαι πολύ αλλά κάνω πρωταθλητισμό και εκεί εξαντλούμαι. Δεν ξέρω εαν αυτό παίζει ρόλο. Η κοπέλα μου με φτιάχνει πολύ οπότε δε νομίζω ότι φταίει αυτή αφού αυτό το πρόβλημα το είχα ακόμα και σε φάση με 2 γκόμενες (ταυτόχρονα). Πιστεύτε ότι χρειάζεται σεξολόγος και εάν ναι πού μπορώ να βρω έναν καλό? Παίζει τέτοια ειδικότητα σε δημόσια νοσοκομία?
Όσον αφορά τα σκευάσματα που λες δεμ παίρνω τίποτα παρά μόνο κάτι συμπληρώματα διατροφής και εννοώ κάτι βιταμίνες και σίδηρο. Επιπλέον η διατροφή μου θα έλεγα πως είναι πολύ καλή. Νομίζω πάντως ότι αυτό το "πρόβλημα" με τον ενδιάμεσο χρόνο για δεύτερη στύση το είχα από πιο μικρός. Πολύ πιο περιορισμένα βέβαια, αλλά και πάλι ποτέ δεν είχα όρεξη να γ...σω ξανά σε 15 λεπτά από την πρώτη φορά. Και πριν ξεκινήσω πρωταθλητισμό.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Να συμπληρώσω ότι γενικά η ζωή μου είναι πολύ σωστή. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν πολυξενυχτώ, αλλά όπως είπα κουράζομαι πολύ στις προπονήσεις. Παραδέχομαι εντωμεταξύ ότι αυτό το πράγμα με επηρεάζει ψυχολογικά και πλέον έχω και άγχος. Τελευταία φορά όπως είπα είχα αυτό το πρόβλημανώ ήμουνα με 2 γκόμενες πολύ καλές ταυτόχρονα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα. Να μου πέρνουν και οι 2 πίπα και να μην μου σηκώνετε!! Συμβουλές δεκτες
εγω παλι και πινω και καπνιζω και υγιεινα δεν τρωω και μου σηκωνεται και 2η και 3η φορα το καμαρι μου δοξα το Θεο...κυριλε...μπας και ειναι ψυχολογικο ρε φιλε..!!
μια φορα μονο αντυμετοπισα παρομοιο προβλημα μετα απο 7 στυσεις και 7 φορες τελειωμα...!!ε τα χα δει ολλα..!!δεν μπορουσα να πραω τα ποδια μου...!!!
δεν ξέρω ρε γαμώτο εάν είναι ψυχολογικό ή εάν έχει να κάνει με τα επίπεδα ορμονών. Το θέμα είναι ότι την πρώτη φορά μπορώ να γ...ω όση ώρα θέλω και όλα είναι άψογα. Απλά περνάει πολύ ώρα για να θέλω και πάλι. Υπάρχουν εξετάσεις που να δείχνουν εάν κάτι τέτοιο έχει να κάνει με τις ορμόνες?
εχω μία απορία ρε παιδιά. Δηλαδή ένας άντρας ηλικίας 27 ετών πόσες φορές είναι φυσιολογικό να εκσπερματώνει κάθε μέρα ή συνολικά κάθε εβδομάδα? Διότι εγώ μέσα στην εβδομάδα δεν έχω όρεξη να εκσπερματώσω πάνω από 6-7 φορές. Να σημειώσω ότι όταν μιλάω για εκσπερμάτωση εννοώ να κάνω σεξ για τουλάχιστον μισή ώρα (καθαρός χρόνος μέσα στο μ...ι).
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
φιλε το να επισκεφτεις και εναν γιατρο δεν ειναι κακο...ουτε ντροπη..!!παιζουνε πολλα.καθημερινο στρες κουραση δουλεια ψυχολογικη διαθεση...παρα πολλα...!!παντως εισαι πολυ νεος...!!αν μιλας για ηλικια 27.σαν τον αδερφο μου...!!δεν σε πηραν και τα χρονια...!!!εχω μία απορία ρε παιδιά. Δηλαδή ένας άντρας ηλικίας 27 ετών πόσες φορές είναι φυσιολογικό να εκσπερματώνει κάθε μέρα ή συνολικά κάθε εβδομάδα? Διότι εγώ μέσα στην εβδομάδα δεν έχω όρεξη να εκσπερματώσω πάνω από 6-7 φορές. Να σημειώσω ότι όταν μιλάω για εκσπερμάτωση εννοώ να κάνω σεξ για τουλάχιστον μισή ώρα (καθαρός χρόνος μέσα στο μ...ι).
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
σεξολογος δεν νομιζω να υπαρχει σε κρατικο νοσοκομειο...!καλυτερα να επισκεφτεις ουρολογο η τελοσπαντων εναν γιατρο που εχει να κανει σχεση με εκεινη την περιοχη...!!εγω δεν θα σου προτεινα σεξολογο ειναι πολλυ μπλαμπλαδες και βασιζονται σε θεωρειες και παπαρια..!!ενω αλης ειδεικοτητας γιατρος εκτος απο το μπλα μπλα (ιστορικο που ρωτανε παντα) θα σε εξετασει πιθανοτατα...Όταν μιλάμε για γιατρό εννοούμε σεξολόγο ή ουρολόγο? Και εφόσον εννοούμε σεξολόγο, υπάρχει αυτή η ειδικότητα σε κρατικά νοσοκομεία ή πρέπει να βρω κάποιον ιδιώτη?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι...!!κοιταξε θα σε γελασω αν ο σεξολογος ειναι τελειωμενος απο ιατρικη...!!!δεν ξερω...!!
παντως πολοι μπερδευονται με τους ψυχολογους-ψυχιατρους....ο ψυχολογος ειναι απο σχολη ο ψυχιατρος απο ιατρικη...δεν ξερω αν ειναι κατι παρομοιο και με τους σεξολογους...παντως τετοια ειδεικοτητα δεν εχω ακουσει στην ιατρικη..!!!!
παντως πολοι μπερδευονται με τους ψυχολογους-ψυχιατρους....ο ψυχολογος ειναι απο σχολη ο ψυχιατρος απο ιατρικη...δεν ξερω αν ειναι κατι παρομοιο και με τους σεξολογους...παντως τετοια ειδεικοτητα δεν εχω ακουσει στην ιατρικη..!!!!