TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
μηπως πρεπει να δοκιμασει μαζι σου κατερινακι?
Μπα?θα το βρει μόνος του?μηπως πρεπει να δοκιμασει μαζι σου κατερινακι?
πειναω.......μπορω να σε φαω..???Μπα?θα το βρει μόνος του?
Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη?!
Όχι?.!!πειναω.......μπορω να σε φαω..???
Καλησπέρα στους συναδέλφους.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Είμαι 33ετών με κανονικό βάρος.Δεν εχω ΄στύση για δεύτερο γύρω στο κρεβάτι.Και ενώ θέλω και προσπαθώ το όργανο δεν υπακούει.Αυτό συμβαίνει και ας έχουν περάσει και 2 ώρες από το πρώτο πιτσίλισμα.Και αν καμιά φορά τύχει και υπάρχει κανονικός ερεθισμός, η εκσπερμάτωση γίνεται πολύ δύσκολα και μόνο με το χέρι.Αυτό το πρόβλημα το είχα από μικρός και με όλες τις σχέσεις μου.Να σημειώσω ότι καπνίζω και ότι κουράζομαι καθημερινά.Δεν θέλω να καταφύγω σε φαρμακευτικές λύσεις.Ξέρει κανείς κάποια λύση πριν επισκεφτώ κάποιον ειδικό?
Φίλε subito32,
Ξέχνα μια για πάντα ΚΑΘΕ φάρμακο! Η φαρμακευτικη χημεία δεν έχει θέση στο sex.
Eίμαι 36 (ηλικία κοντινή με την δική σου) και κάνω sex ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (πολλές φορές 2 απανωτές φορές) με την γυναίκα μου που γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια.
Το μυστικό κατά τη γνώμη μου είναι να είσαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με τη γυναίκα με την οποία κάνεις έρωτα/sex/άγριο γαμήσι και να είναι ΚΑΙ αυτή ερωτευμένη μαζί σου για να μπορείτε να βγάζετε γούστα χωρίς να σκέφτεστε τα "δήθεν" και τα "πρέπει".
Βοηθάει βέβαια, το επάγγελμα που ασκεί κανείς! Καλό θα είναι, να ΜΗΝ τον αγχώνει ψυχολογικά, να ΜΗΝ τον κουράζει σωματικά τόσο πολύ που θα του στερεί ενέργεια και "δίψα για ζωη" και φυσικά να του δίνει τέτοιες αποδοχές που να μην του επιτρέπουν την ψυχολογική μιζέρια που είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα οδηγήσει ΚΑΙ σε σεξουαλική/ψυχολογική ύφεση.
Τέλος παράγοντες όπως οι γονιδιακές καταβολές (το "σκαρί" του καθενός), οι συνήθειές του (γυμνάζεσαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΚΑ? - προσέχεις την εμφάνισή σου? κλπ) και οι κακές συνήθειες (τσιγάρα, ποτά, ναρκωτικά κλπ) είναι επίσης σημαντικοί λόγοι που μπορούν να σε "ρίξουν" σεξουαλικά και να θυμάσαι τα παλιά μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαίς.
Η προσώπική μου άποψη, είναι πως ένας ΥΓΙΗΣ άνδρας, που γυμνάζεται και προσέχει τον εαυτό του, που μένει μακρυά από κακές συνήθειες και καταχρήσεις και πανω από όλα έχει δίπλα του μια γυναίκα που είναι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ μαζί του και του ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΣΤΑ, μπορεί να "χτυπάει" και διπλά και τριπλά (γιατί όχι?) ακόμη και σε ηλικές που κάποιοι θεωρούν απαγορευτικές.
Οι παλιοί λέγανε πως από 20 μέχρι 30 μαθαίνεις, 30 μέχρι 40 εφαρμόζεις και από 40 και μετά διδάσκεις. Κόψε το τσιγάρο λοιπόν, απέβαλε ΚΑΘΕ άγχος (αν υπάρχει η δυνατότητα), βρες μια γυναίκα που να πληρεί τις προδιαγραφές σου (αν δεν έχεις ήδη) και κάνε ότι μπορείς για να "εφαρμόσεις"!
Cheers!
Βοηθάει βέβαια, το επάγγελμα που ασκεί κανείς! Καλό θα είναι, να ΜΗΝ τον αγχώνει ψυχολογικά, να ΜΗΝ τον κουράζει σωματικά τόσο πολύ που θα του στερεί ενέργεια και "δίψα για ζωη" και φυσικά να του δίνει τέτοιες αποδοχές που να μην του επιτρέπουν την ψυχολογική μιζέρια που είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα οδηγήσει ΚΑΙ σε σεξουαλική/ψυχολογική ύφεση.
υπαρχει τετoιο επαγγελμα???
υπαρχει τετoιο επαγγελμα???
[size=9pt]Εχω κολλητό φίλο μου φαρμακοποιό και τα λέμε τακτικά (καμιά φορά κάνουμε και κανένα CTάκι). ΤΟ θέμα το έχω συζητήσει και εγώ γιατί απλά με τη δικιά μου την κοπέλα βγάζω (και βγάζει) απίστευτες ηδονές, καύλες, αντοχές.... [/size]
Είναι ψυχολογικό...θα περάσει...αν δεν είσαι παντρεμένος και παντρευτείς θα δείς διαφορά....αν είσαι...δεν ξέρω!!!
................Τελευταία φορά όπως είπα είχα αυτό το πρόβλημανώ ήμουνα με 2 γκόμενες πολύ καλές ταυτόχρονα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα. Να μου πέρνουν και οι 2 πίπα και να μην μου σηκώνετε!! Συμβουλές δεκτες